Popüler olan hiçbir diyet işe yaramıyor bence.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Aslında diyetlerin çoğu belli hastalıklara göredir çoğu diyetin içeriğini tam olarak bilmiyorum ama gluten kesenler var kilo vermek için laktoz tüketmeyenlet doğal şeker dahi yemeyenler gibi gibi herhangi bir hastalığınız yoksa her şeyden az az yiyerek kilo verebilirsiniz bu diyetlerin işe yaramadığını düşünüyorum kilo verilse bile daha sonrasında geri alınıyor ya da başka sebeplerle sağlığını mahvediyor
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
6Cevap
Ekmeksiz yemek yemek 25 gün yaptım 30 güne yaklaşırken 2. Doz aşı beni etkilemişti kesmiştim diyeti bedenim de hiçbir şey değişmemişti aynıydı vücudum sonra anladım ki benim kaslı yanım buymuş değişecek vır şeyim yokmuş 😄😇
00 Yorumla- +1 yıl
Belirli bir plana göre yaşamayi sevmiyorum. Diyet listelerini de sevmiyorum. Canım ne isterse onu yiyip, bir sonraki öğünde veya ertesi gün hafif bir şeyle dengelemeye çalişiyorum
00 Yorumla dukan diyeti. insan sadece et yiyerek nasıl zayıflasın çok saçma.
10 Yorumla- +1 yıl
Diyetlerin çoğu bir işe yaramıyor zaten. En iyisi sağlıklı beslenme.
00 Yorumla Ben kardiyo yapılmadığı sürece hiçbirisinin tam anlamıyla işe yaradığını düşünmüyorum
00 YorumlaKişiye özel olmayanların hepsi.
Bence amaç diyet yapmak , kilo vermek yerine sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek olmalı. Hem kendiniz için iyi bir şey yapmış olursunuz hem de kilo problemi yaşamazsınız.00 Yorumla- +1 yıl
Merhaba ben Büşra beslenme koçuyum diyet sağlıklı beslenme ve kilo kontrolü hakkında size yardımcı olabilirim
00 Yorumla - +1 yıl
Diyet kelimesi bile acıktırıyo 😂
10 Yorumla - +1 yıl
Yok sayarak zayıflama başarılı
00 Yorumla - +1 yıl
Spor olmayınca hepsi boş geliyor bana
00 Yorumla - +1 yıl
Aç kalınarak yapılan diyetler asla bir işe yaramaz
00 Yorumla Diyeti boşverim döner yiyin
10 YorumlaHayır yok
10 Yorumla- +1 yıl
Su diyeti