Aslında diyetlerin çoğu belli hastalıklara göredir çoğu diyetin içeriğini tam olarak bilmiyorum ama gluten kesenler var kilo vermek için laktoz tüketmeyenlet doğal şeker dahi yemeyenler gibi gibi herhangi bir hastalığınız yoksa her şeyden az az yiyerek kilo verebilirsiniz bu diyetlerin işe yaramadığını düşünüyorum kilo verilse bile daha sonrasında geri alınıyor ya da başka sebeplerle sağlığını mahvediyor
Ekmeksiz yemek yemek 25 gün yaptım 30 güne yaklaşırken 2. Doz aşı beni etkilemişti kesmiştim diyeti bedenim de hiçbir şey değişmemişti aynıydı vücudum sonra anladım ki benim kaslı yanım buymuş değişecek vır şeyim yokmuş 😄😇
Belirli bir plana göre yaşamayi sevmiyorum. Diyet listelerini de sevmiyorum. Canım ne isterse onu yiyip, bir sonraki öğünde veya ertesi gün hafif bir şeyle dengelemeye çalişiyorum
Kişiye özel olmayanların hepsi. Bence amaç diyet yapmak , kilo vermek yerine sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı haline getirmek olmalı. Hem kendiniz için iyi bir şey yapmış olursunuz hem de kilo problemi yaşamazsınız.
En İyi Cevap