Sağlık Hiç bir diyette başarısız oldunuz mu? bilgeyazarenes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Diyet yaparken arada ağlamışlığım oldu. Çünkü emek verdikten sonra hayaller olmazsa iki kat acıdır, vazgeçmek yok ama dene dene ve dene. Hiç bir diyette başarısız oldunuz mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Şöyle diyet kafası diye bir olay var diyet kafasına girdiysem başarısız olma ihtimalim yok o kafada değilsen zaten diyet yapmam 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sağlık konusunda 39,7b cevap paylaştı. Başarısız olmadım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet. Vermem gereken toplamda 40 kiloydu 20sini verdim sonra afalladım kaç kere ağlayarak yemek yedim bilmiyorum. 10 kilo aldım böyle. Tekrar başladım şu an 4 kilo verdim bakalım umarım tekrar aynı şeyler olmaz. şu an vermem gereken kilo 26 kg 0 0 Yorumla
kumralbirisi Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Denedim ve fazlasıyla başarılı oldum. İsteyince gerçekten oluyor. 0 0 Yorumla