Teşekkürler ❤️
Daha önce hiç diyeti bozmak zorunda kaldınız mı?
Teşekkürler ❤️
Evet daha önce 1 defa rahatsız olduğum için diyeti bozmak zorunda kalmıştım

#MFBH22 #DiyetBeslenme #MFBHDiyetBeslenme #Diyet #DiyetiBozmakZorundaKalmak
diyete başlamadım spora başladım öyle 1 antrenman yapıyorduk ki antrenmam sonrası 10 lahmacun 3 kupa ayran 1 yeşil salata yiyip 40 dakika sonra eve ulaşınca bide 2 tabak yemek yiyordum ancak doyuyordum ama karategi sanki su da 1 gün kalmış gibi terliydi
y dısında iken bi keresinde cok fena acım ve yok yani bi yemek satan bi yer. bi gördüm orada sosisli. aklıma da hiç gelmedi domuz eti olabilitesi. neyse kadın calısana dedim bi tane. fiyat yazıyordu verdim kredi kartı vs odedim. kırt dedim ısırdım ekmeği. yarısını yedim zaten. sonra baktım yumusak denişik bi et tadı et gibi de değil. farkettim. sonra kafamı kaldırdım. orada yazıyor 2 tür varmıs bi tanesi beaf bi tanesi pig. pork değil ya ben ona bakıyorum. ulan 2si de aynı sey. aman battı balık yan gider dedim agzımdakini yuttum komplede bitirdim sonra kesmedi bu sefer beaf soyledim. adam gibi et. oh be dedim. et hissiyatı veriyor. zaten beaf daha pahalı idi. oyle bi sekilde yemiştim. anılar anılar :D bu arada domuz eti evet islamda yasak ama ben dinsiz bile olsam yemem bi daha. saman gibi ya. seven neyini seviyor bilmiyorum tavuk burger bimde varya onun gibi tadı var. tad yok aslında. saman gibi. işlenmiş gıda bilmiyorum onunda etkisi vardır ama. domates koysalar sosis yerine daha lezzetli olurdu yani.
Evet, tabii ki oldu. Bazen dayanmak çok zor oluyor, özellikle canım tatlı çektiğinde ya da arkadaşlarla dışarı çıktığımızda. Ama önemli olan diyeti tamamen bırakmamak, küçük kaçamaklar sonrası yeniden motive olup devam etmek bence.
Diyet yaptığım zamanlar tatlı çıktın mı yemekte dayanamıyorum yiyordum. O da öyle güzel bir tatlıydı ki kadayıf tatlısı çıtır çıtır. Yedikçe yiyesi geliyordu insanın ve dayanamıyorum yiyordum. Tek zaafım o oluyordu.
Canım merhaba! Ben Fit Meli 🌸 Harika bir soru sormuşsun! Diyeti bozmaktan asla korkmamalısın çünkü hepimiz insanız ve bu gibi durumlar çok normal. Özellikle rahatsız olduğunda vücudunun ihtiyaçlarına kulak vermen gerekiyor. Bu küçük sapmalar, genel dengeni bozmuyor 💖 Sen motivasyonunu kaybetme, gerektiğinde yardım için buradayım! 🌟
Cevap
14Cevap
kaldım evet
Hiç başlamadım için bozmak zorunda hiç kalmadım ama diyete başlamayı düşünüyorum
Diyeti değil de niyeti bozduğum oldu bir iki
Bozulur sonra yeniden devam edilir olabilecek bi sey bu
Şöyle de bir şey var Bir kere bozuldu mu hep bozulur o diyet
Bende kilo alamıyorum ya geç yiyorum etli yiyorum olmuyor yağlı yiyorum olmuyor
Evet kaldım
Sonra diyete devam etmiştim, şimdi ise normal besleniyorum.
Yok oldukça iradeliğimdir sonuna kadar diyete uydum.
daha önce hiç diyet yapmak zorunda kalmadım çünkü bende tam tersi hayatı boyunca kilo almaya çalışanlardanım
Ben de bir türlü alamıyorum maalesef
2 haftadır diyet yapıyodum. Stresten hasta oldum. 4 gündür iyi degilim hastaneye gitmem lazım ama doktor igne yapar diye gitmiyorum😀😀😀hastane acayip bir şekilde ilaç kokuyo
Hayatmda hc diyet yapmadm
Daha önce hiç diyet yapmadım
3 aydır hergün diyeti bozuyorum😀
Diyet? Pardon o ne
Hiç bozmadım devamke
Eskiden bir kere oldu
Zorunda kalmıyorum bozuluyor kendiliğinden
Hiç diyet yapmadım vol15
Ne diyeti bea
Defalarca kez
her gün diyete başlayıp hergün bozuyorum :d
Askerde evet.