Kendinizi kilo vermek için nasıl motive ediyorsunuz ya da sizi bu konuda ne motive eder?

Ben 18 yaşındayım 4 ay önce 69 kiloydum yaşıtlarımın benden daha güzel vücuda sahip olması ve kıyafetimden fışkıran göbeğimden çok şikayetçiydim daha sonra İnce güzel fiziğe sahip insanlara bakıp gaza gelip kilo vermeye başladım şimdi 56 kiloyum bakalım daha vercem inşallah
Cevap
4Cevap
Şeker zehir, hamur zehir, yağ kötü hareket hareket hareket olalaaa
Aynada kendimi istediğim şekilde görmek mutlu ediyor+ sağlıklı beslenip spor yaptığımdaki his beni mutlu ediyor
Rambo acı yok diyorum çünkü acı çekmeden kilo verilmiyor inanın bana biraz aç kalmak gerekiyor cidden..
Sporu yapan hızlı zayıflar
Bu aralar çok motiveyim kilo vermede aman nazar değmesin.
Spor yapmaya başlayınca o enerji kendiliğinden geliyor haberin olsun.
Şu motive kelimesine gıcık oluyorum öyle bir şey yok,çalışırsan oluyur çalışmazsan olmuyor motive olmaya gerek yok
Ben motive olmuyorum istemem yetiyor çünkü direk
Kilo vericem diyipte veremediğim zaman olmadı
Kısacası gerçekten istemem gerekiyor.
Hedefleri yükseltin artık takılıp kaldınız kilo vermeye kas ve kemik yapınızı güçlendirin
Etmiyorum, yiyorum. Aşırı kilonuz yoksa size de tavsiye ederim. Yok ben illa kilo vereceğim diyorsanız az yiyeceksiniz ve buna bağlı olarak moraliniz bozulacak.
Ben moralim bozukken hiçbir şey yemem oyuzden diyete ihtiyacım yok
İstediğimi giyeceğim düşüncesi aklıma gelince motive oluyorum, özgüvenim yerine geliyor. 🔥
Kilo vermenin en etkili yolu
Sabah kahvalti yapmamakdir.
Motive ol dusunki ben zayif daha guzel gorunucem.
@Sakallıbey destek oluyor 👍
Evet spor faaliyetleri için itinayla destek olunur xhdhdis
istediğim fiziğe girmek için motivasyon oluyorum.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?