Sağlık Yürüyüş yaparak kilo verilir mi? Vghgftjhfg Takip Et Xper 1 Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Kilo vern var mı kaç bin adım attiniz Güncellemeler+1 yıl Belli bi diyet yapmasamda elimden geldiğince yediklerimi azalıyorum alıştırmalık ekmek şeker kesmeye çalışıyorum bazen akşam yemeği yemiyorum bile Yürüyüş yaparak kilo verilir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
haktany Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Askerde 1 arkadaşım 107 kilodan 80 kiloya sadece çok az şeyler yiyerek ve 1 saat hafif tempolu koşu ile verdi.. yaklaşık 3 ayda.. bu tavsiyeyi vermek istedim.. 1 14 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl 78-60 olmam lazim benim yaz sonuna kadar 😶😶 Yorumla haktany +1 yıl Hergün 1 saat koşu yapabilirsin.. ve bazı tükettiğin şeylerdende vazgeçmek zorundasın.. Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl 10 binden fazla adım atiyorum yediğim şeylerden fazlaca feragat ediyorum 1 haftada sadece göbek biraz söndü o kadar Yorumla haktany +1 yıl Birşeyler yemeden öncede su iç sürekli.. Su yağ yakımında faydalı.. Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Benden daha çok şu içen tek varlık balıklar falandır heralde ama. bisiler yanlış gibi ne bilmiyom Yorumla haktany +1 yıl Doğrudur 😄 her insanın vücut yapısı farklıdır.. Yorumla haktany +1 yıl O yüzden Diyet, az da olsa spor yaparak daha sağlıklı kilo verirsin.. Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Umarım veririm bilmiyorum ya Yorumla haktany +1 yıl Hiç kafana takma cidden.. hergün bunları yap, vazgeçme sakın.. Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Stres yapıyorum stres kilo verdiriyo çünkü shebrbejwi Yorumla haktany +1 yıl Ahahahahaha Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Lisede stresten 55 ten 42 ye falan düştüm 1 hafta 10. gunde Yorumla haktany +1 yıl O zaman stres sana yarıyor ^^ Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Sanirim Yorumla
suumisali_ Takip Et Master Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Sağlık konusunda 328 cevap paylaştı. Tabi ama yediklerini de azaltmalısın. 1 0 Yorumla
Kemal19980 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 91% +1 yıl Kaza cocugumj 😂 0 8 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl ? Yorumla Kemal19980 +1 yıl Kaza cocugu dedin ya Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Kibarca planlanmamış cocuk Yorumla Kemal19980 +1 yıl Hm kim söyledi sana Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Annem kendisi diyo zaten seni istemedim falan diye düşürmeye çalışmış tabi 22 sene önce nerde kürtaj falan Yorumla Kemal19980 +1 yıl Gerizeka. lı acık acık diyomu bide Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Keş be anneme canım diyo bide mal ufacık bir pıhtı parçayım kadın nerden bilsin benim gibi güzel çocuk doğacak shsnwjw Yorumla Kemal19980 +1 yıl Hm demek guzelsn ıyımıs Yorumla
ArsızSinek Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Yuruyusle olacak us degil o 😁😁 0 7 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Neyle oluyo abicim anlat bilek Yorumla ArsızSinek +1 yıl Kosmak ter atmak lazim ufaklik Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Ter ile su atarsin yağ degil Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Ustadayım ter atmadığım bi saniye yok terle olsaydı o iş bütün urfa zayıf olurdu Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Urfadayim* Yorumla ArsızSinek +1 yıl Sana anlatmasi pek zor.Urfayi gec kızıltepeye git ordada zayiflamassin yag yakamassin😁😁😁 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Abi senle ugrasamam Yorumla
mertyydff13 Takip Et Yoda Yaş: 27 +1 yıl Verilir ama biraz tempolu koş 0 1 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Kaç bin adım mesela Yorumla
lovebdyman06 Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Evet verilir tsbiki 0 1 Yorumla lovebdyman06 +1 yıl Bol su ic yuruyus yap ekmegi azalt gerisi kolayv😏😊 Yorumla
is-adamı Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Boy kilo neki 0 4 Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl 78-79 falan 163 'de boyun Yorumla is-adamı +1 yıl Çok güzel bence Yorumla Vghgftjhfg +1 yıl Göbeğim ve basenlerim öyle demiyo 55-60 kilo olmayı planliyorum Yorumla is-adamı +1 yıl 195 boyunda biri olarak bence çok güzel Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Askerde 1 arkadaşım 107 kilodan 80 kiloya sadece çok az şeyler yiyerek ve 1 saat hafif tempolu koşu ile verdi.. yaklaşık 3 ayda.. bu tavsiyeyi vermek istedim..
78-60 olmam lazim benim yaz sonuna kadar 😶😶
Hergün 1 saat koşu yapabilirsin.. ve bazı tükettiğin şeylerdende vazgeçmek zorundasın..
10 binden fazla adım atiyorum yediğim şeylerden fazlaca feragat ediyorum 1 haftada sadece göbek biraz söndü o kadar
Birşeyler yemeden öncede su iç sürekli.. Su yağ yakımında faydalı..
Benden daha çok şu içen tek varlık balıklar falandır heralde ama. bisiler yanlış gibi ne bilmiyom
Doğrudur 😄 her insanın vücut yapısı farklıdır..
O yüzden Diyet, az da olsa spor yaparak daha sağlıklı kilo verirsin..
Umarım veririm bilmiyorum ya
Hiç kafana takma cidden.. hergün bunları yap, vazgeçme sakın..
Stres yapıyorum stres kilo verdiriyo çünkü shebrbejwi
Ahahahahaha
Lisede stresten 55 ten 42 ye falan düştüm 1 hafta 10. gunde
O zaman stres sana yarıyor ^^
Sanirim
Tabi ama yediklerini de azaltmalısın.
Tempolu yürümen gerek ve diyet.
Kaza cocugumj 😂
?
Kaza cocugu dedin ya
Kibarca planlanmamış cocuk
Hm kim söyledi sana
Annem kendisi diyo zaten seni istemedim falan diye düşürmeye çalışmış tabi 22 sene önce nerde kürtaj falan
Gerizeka. lı acık acık diyomu bide
Keş be anneme canım diyo bide mal ufacık bir pıhtı parçayım kadın nerden bilsin benim gibi güzel çocuk doğacak shsnwjw
Hm demek guzelsn ıyımıs
Yuruyusle olacak us degil o 😁😁
Neyle oluyo abicim anlat bilek
Kosmak ter atmak lazim ufaklik
Ter ile su atarsin yağ degil
Ustadayım ter atmadığım bi saniye yok terle olsaydı o iş bütün urfa zayıf olurdu
Urfadayim*
Sana anlatmasi pek zor.
Urfayi gec kızıltepeye git ordada zayiflamassin yag yakamassin😁😁😁
Abi senle ugrasamam
Verilir ama biraz tempolu koş
Kaç bin adım mesela
Verilir
Verilir
evetttt
Evet verilir tsbiki
Bol su ic yuruyus yap ekmegi azalt gerisi kolayv😏😊
Boy kilo neki