Kilo takıntım var, nasıl üstesinden gelebilirim?

Benim son iki üç senedir inanılmaz bir kilo takıntım var. Önceden kilo konusunu hiç kafama takmazdım ve geceleri de dahil olmak üzere sürekli yemek yerdim. Bundan dolayı ortaokulda çok fazla kilo aldım. Fakat liseye geçince artık yavaş yavaş genç kız olmaya başlayınca bu kadar kilo almış olmanın pişmanlığını yaşamaya başladım. Lise üçte bu durumun benim için resmen takıntı haline geldiğini farkettim ve hala da bu durum böyle. 1.60 boyundayım ve 47 kiloyum fakat ortaokuldan kalma göbeğim ve kalın bir belim var. Yeme bozuklukları yaşıyorum, kendimi aç bırakıyorum, gittikçe özgüvenimi biraz daha yitirdiğimi farkediyorum hatta öyle ki zaman zaman aynada kendime bakamıyorum bile. Etrafımdaki insanlar çok zayıfsın kurudun iyice deyince aslında kilolu olduğumu dalga geçtiklerini düşünüyorum ve hemen kalbim kırılıyor. Bu durum sosyal ilişkilerimi de çok kötü etkiledi. Annem geçenlerde beni karşısına alıp sen bu kadar kısa sürede nasıl bu kadar kilo verdin diye sordu çok yemiyorum anne ya biliyosun deyip geçiştirdim hemen. Tepkilerinden korktuğum için kimseye evet benim böyle bir sorunum var napacağımı bilmiyorum diyemiyorum çünkü. Biliyorum biraz uzattım fakat anlatacak kimsem olmadığı için size içimi dökmek istedim. Sağlığımı kaybetmeden önce bunu nasıl atlatabilirim bilmiyorum. İçinizde benim yaşadığım durumu yaşayıp atlatmış olan insanlar varsa tavsiyelerinize çok ihtiyacım var. Şımdiden teşekkürler.
Kilo takıntım var, nasıl üstesinden gelebilirim?