Kişilik & Karakter Kilo takıntım var, nasıl aşarım? sıkıldımmmnmm Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Dışarıdan çoğu kişi fiziğimi iyi bulsa da ben göbeğim ve ya yanlarım yüzünden beğenemiyorum kendimi. Sporla da gitmiyor ayrıca yani yanları kemik gibi düşünün. Sırf bunun için psikiyatriye gitmem gerektiğini düşünenler var. Bunu nasıl aşabilirim? Kilo takıntım var, nasıl aşarım? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 206b cevap paylaştı. Bence diyet yapabilirsiniz veya egzersiz 0 0 Yorumla
akrepp_erkegi Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Yok be ne kilosu kendi kendine kuruntu yapıyosun gayet ideal 0 0 Yorumla
Serseri_Aşkkk Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 562 cevap paylaştı. zaten kadın olsun erkek olsun yan begenen yanları sımıtlerı hoş bulan bır ben varım buna emınım:D 0 0 Yorumla
mountdoom2001 Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aşma bence kilo kafaya takılması gereken bir şey zaten 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sacmalamayın bedeninixi sevinGayet iyisin aşırı bişey yok 0 0 Yorumla
SırrıYok Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kıvamındasın... mıncıklanmak istersen de kendini yormana gerek yok hahaha 0 0 Yorumla
Lütfetmedinizefenim Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Sporla giderKas yap Sonra kilo ver 0 0 Yorumla
mint__yesili Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Bence hiç değilse 6kg zayıflaman lazım 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yağ oranın yüksek demekki spor yap 0 10 Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Yasak normalde ama zaten yapıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Elma tipiysen zor yediklerini azaltcaksın ya da Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl ⌛ Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence kum saati değilsin bacakların kalçaların göğsüne göre küçük duruyor kum saatinde bel ince olur seninki ince değil ki Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Resimde net değil ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kum saati fizikte öyle yan olmaz amaa dur bir ünlü bulursam örnwk vericem Yorumla Cevap sahibi +1 yıl https://www.hizliresim.com/f5koz02 Kum saati fizik böyledir bel baya ince diğer hatlar dolgun Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Bana takılan isim bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Valla takanlar hayatında fizik görmemiş o zaman Yorumla sıkıldımmmnmm +1 yıl Doğrudur Yorumla
MrJimi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 47% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 309 cevap paylaştı. bence gayet iyi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence diyet yapabilirsiniz veya egzersiz
Yok be ne kilosu kendi kendine kuruntu yapıyosun gayet ideal
zaten kadın olsun erkek olsun yan begenen yanları sımıtlerı hoş bulan bır ben varım buna emınım:D
Aşma bence kilo kafaya takılması gereken bir şey zaten
Sacmalamayın bedeninixi sevin
Gayet iyisin aşırı bişey yok
Kıvamındasın... mıncıklanmak istersen de kendini yormana gerek yok hahaha
Çok sınırda görünüyor
Mekik çek bolca kaybolur
Sporla gider
Kas yap
Sonra kilo ver
Bence hiç değilse 6kg zayıflaman lazım
Yağ oranın yüksek demekki spor yap
Yasak normalde ama zaten yapıyorum
Elma tipiysen zor yediklerini azaltcaksın ya da
⌛
Bence kum saati değilsin bacakların kalçaların göğsüne göre küçük duruyor kum saatinde bel ince olur seninki ince değil ki
Resimde net değil ki
Kum saati fizikte öyle yan olmaz amaa dur bir ünlü bulursam örnwk vericem
https://www.hizliresim.com/f5koz02 Kum saati fizik böyledir bel baya ince diğer hatlar dolgun
Bana takılan isim bu
Valla takanlar hayatında fizik görmemiş o zaman
Doğrudur
Gayet iyisin boş ver 😉
senın nasıl takıntın olurrr
Kilo yok
Seksi
bence gayet iyi