Arkadaşlar bir buçuk aydır düzenli egzersiz yapiyorum göbek bölgem ve bacaklarımda güzel sonuçlar aldım ve hareketlere de artık çok alıştım bir tık zoruna başladım orası ayrı ama sorum hergun yaparsam bir zararı olur mu vücuduma acaba önceden 3 ya da 4 günde bir dinlenme günü yapıyordum
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
İyi beslenme var ise sorun olmaz çünkü zaten evde yapıyorsun malzeme az ama yinede bir günde olsa dinlemeye al kendini
Aynen bir gün onu da isim olduğu zaman yapmam beslenme de var tabiki haftad bir kez çikolata yiyiyorum ama 😢😂
Bende öyle haftada bir en güzeli. Kendini ayna da iyi görüyorsan tadını çıkar. Çok sıkıldığın zaman bir gün off moduna al istediğini ye
Aynadaki değişimleri gördükçe daha d fazlasını istiyorum ve de alıştım artık yapmazsam kendimi iyi hissetmiyorum yapınca mutluluk veriyor
Bende de o görünce daha çok isteme duygusu verilen özgüven aşırı güzel. Ne mutlu bize o zaman :)
Sorun olmaz ama zorluk derecesini arttırma işini biraz daha ağırdan almaya başlarsın olur biter.
Zaten 4 aylık bir sürec şu an normal plandayim kolayı bitirdim
Güzel güzel. Başarılarının devamını dilerim
Teşekkürler
Hiç bir sorun olmaz canım rahat ol sormak istediğin başka soru olursa da bana sorabilirsin
Olmaz değil mi
Olmaz tabi yaşın boyun kilon kaç
26 Yaş 169 boy 65 kilo
Ah abla demeliyim sanırım istersen burada konuşmayalım ablacım
Yok ben cevabımı aldm yeterli
Ama yormayan spor size fayda etmez bilginiz olsun
Yoruluyorum ya yorulmuyorum demedim ki
Birine demişsin de
Çok yormuyor dedim yani demek istediğim böyle sağlığıma zarar verecek şekilde ağır spor yapmıyorum içinde kardiyo egzersizleri de var yoruluyorum soluk soluğa kalıp terliyorum daha ne olsun 😂 ayrıca aşamalı bir spor planım var 2. Aydayim 4 aylık bir süreç
Peki hedefin ne abla
Abla demene gerek yok sosyal medyada fikir alışverişi yapıyoruz çok da küçük değilsin hedefim diri ve dik gözükmek 😂
Diri kelimesi çok erotik değil mi 😂😂
Sgdhhds aklın neyse fikrin o dur demişler
Yooo hiçte 😂😂😂
Üç günde bir gün atlatıyorsun
İşte atlatmasam ne olur 😂
Kaslar yorulur ters sonuçlar verir
Hadi ya çok ağır spor yapmiyorum ama yinede aynı şey olur mu
Aynı şey. Hergün çalıştırırsan yıpranır gücünü kaybeder. Sen beslenmene dikkat et ama kasların dinlenmeye ihtiyacı var
Tamam peki haftada iki gün dinlenfirsem nasıl olur
İyi olur tabi. İki gün sabit olarak boş günün olsun. Sporu da bir program veya hocaya göre yap daha iyi yanlış hareket yapmamak için.
Programa göre yapıyorum aşamalı ilerliyor ilk ay bitti ikinci aya başladım 4 aylık bir süreç şu ana kadr bir sıkıntı yaşamadım çok şükür
Tatlı ve ekmek yemeği kes bol su iç daha iyi sonuç alırsın
Öyle yapıyorum zaten
Afferin o zmn
Her gün yapmak mantıklı değil
Yapmak istiyorum hep 😂
Yeni başlayanlarda olur o😃
Yeni sayılmaz ama 2 ay olacak nerdeyse 😂
Gelişme varsa çok iyi😃
Var ya vücudum değişti resmen ama sıkı diyet ve bol su da uyguladım sadece basenler zor gidiyor
Herkeste yağların toplandığı bölge farklı oluyor demekki sende basenlerde toplanmış ama devam ettiğin sürece oralarda gider
Edeceğim bacak hareketlerinde bacaklarım çok acıyor ama vazgeçemiyorum acı çekmeyi sever oldum 😂😂
Acısız olmuyor bu işler😃
Evet boyum güzel 😂 Allah'a şükür yeterli yani
fazlan çokmu
Çok değil ya şu an bile iyi gozukuyorum da basen eritmek istiyorum daha çok
basen POPO hiç tici değill
Benim çok ama 108 cm 😂
boy kilon kaç desem
169 boy 65 kiko
itc değill
boyun ortadan çok fazla
Evet boyum Allah'a şükür yeterli yani 😂
kısa olmandan harika