Bana göre kalıp alma şeklini söyleyeceğim beğenmeye bilirsin. İlk net spora yazılman lazım ama hocanın dediği gibi 5 kg alıp set aralıklı yapmayacaksın. Sınırın 15 kg ise 20 kaldır 3-4 olsun fark etmez. Merdiveni de yapabilirsin bir yüksek kg bir alçak kg. Zaten o vücudun kalıp alması için böyle ağırlık kaldırmaktan elini havaya kaldıramaman gerekiyor. Sadece sporla olmaz BCAA+ , Protein toz, Karbonhidrat toz, hepsinden günde iki ölçek çakıp 4 öğünde yağlı yemek yedin mi 1 seneye ''80 KG'' lik bir Herkül olursun.
Önce doktora gidip zayıf olmana sebep olan şeyi öğrenmelisin. Kilo almak istiyorsan uykuna dikkat etme. sık sık ye. kalorisi çok yüksek şeyler ye. Hızlı yemek ye ve spor yapıyorsan bırak. Bence yeterli 😂
Olmuyor işte metebolizma ile alakalı ne cipsler ne kolalar ne tatlılar gömdüm yine yok son çare spor bakalım zayıflamak için de spor kilo almak için de spor şart
Şirketteki birkaç kişiye biraz gaz verdim spora başlatıyorum ☺ ben de gideceğim o zaman diyetisyene de gideceğim ve günlük öğün listesi yaptıracağım. Online pek faydalı olmayabilir kan sayımı yapıp zayıflığının nedenini bilmesi gerekiyor ama tavsiyelerin için çok tesekkür ederim hepsi çok değerli 😊 ve sen de spor yap bence başarabilirsin
Bu sağlık sorunu o zaman acil eylem planı yapıp her sabah koşuya çık başkası için değil kendin için yap lütfen 🙏 aslında bi yolu var ama çok tehlikeli tavsiye edebileceğim birşey değil ama %90 işe yarayacağından eminim ama en sağlıklısı koşmak olacak senin için komsu filan olsaydık kosardım sabahları seninle :)
Yan etkisi fazla gerek yok Ama 1 senede 30 kg verirsin Net. Daha önceleri burun açıcı ve kilo verdirmeye yönelik tıp'ta kullanılmıs ama daha sonra yasaklanmıştır. İpucu bu kadar.