Tam 20 gündür diyete başladım aynı zamanda sporda yapıyorum, spor salonuna gidiyorum haftada en az 4 defa gidiyorum 1. buçuk saat antrenman 1 saat dans zumba falan yapıyorum, yemeğime dikkat ediyorum ama bugün tartıldım şok oldum 2 kilo almışım cidden mümkün değil kilo almam şu aşağıdaki görsel doğru mu? doğruysa depolanan su ne kadar süre sonra gider? ya da gitmesi için neler yapabilirim
Tek besinli yemek, kaloriyi çok kısmak, deli gibi spor yapmak, öğünü azaltmak veya aç kalarak yaşamak bunlar yüzünden alırsın çünkü bünye akıllıdır ve savunma mekanizması işler bu benim idame etmemi sağlayacak beslenmeyi vermiyor der ve suyu yağı tutar.
Kaç kere daha acikliym? Kilo yağdan gitmiş ! Kas kazanmissin.! Kasın hacmi yağa göre küçük oldugu içinde tartıya değil kıyafetlere yansımış zor mu anlamak
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kilo vermeden spor kilo aldirabir bazı vucutlarda diet yapın
diyette yapıyorum
Kilo verme ile işin olmasın tartıyı unut. Aynaya bak orada değişim önemli.
değişim var ama kilom artmış😅
Karbonhidrat yiyor olabilirsin fazla.
Karbonhidrat su tutarç
hergün kahvaltıda yulaf tüketiyorum ondan mı?
Burdan bişey demem doğru olmaz seni görmem, beslenmeni görmem vs başka soruların cevapları ile sonuca varabilirim.
Tek besinli yemek, kaloriyi çok kısmak, deli gibi spor yapmak, öğünü azaltmak veya aç kalarak yaşamak bunlar yüzünden alırsın çünkü bünye akıllıdır ve savunma mekanizması işler bu benim idame etmemi sağlayacak beslenmeyi vermiyor der ve suyu yağı tutar.
bunları biliyorum öyle şok diyet uygulamıyorum zaten normal sağlıklı bi şekilde besleniyorum
Özelden beslenmeni sayar mısın detaylı konuş
Tartıya bakma kıyafete bak tartı seni yanıltır ,. sıkılaşmış ve kilon sabit kalmış olabilir
ya ister istemez moralim bozuluyor gerçekten anlamıyorum niye böyle
1 kilo kas ile bir kilo yağ kütlesine bak nette aynı ağırlık farklı hacimdir , kas daha sıkı bir dokudur dediğim gibi bir pantolonunu giy öyle anla
kıyafetlerimde fark görüyorum özellikle bel kısmım çok inceledi ama niye kilo almışım anlamıyorum
Kaç kere daha acikliym? Kilo yağdan gitmiş ! Kas kazanmissin.! Kasın hacmi yağa göre küçük oldugu içinde tartıya değil kıyafetlere yansımış zor mu anlamak
daha 20 gündür spor yapıyorum 20 günde mi kas kazandım? bu kadar kolay mıydı kas kazanmak
Siz davinci sifresi kadar zor mu sanıyorsunuz , abartma ayrıca kız hukkman falan olmasın yani
Peki teşekkür ederim kusura bakmayın biraz sinirlendirdim sizi