Aynı zamanda detoks da yapıyorum 8 kilo vermem gerekiyor kısa sürede nasıl verebilirim sade yulaf mı yoksa müsli mi daha çok kilo verdirir? Bilginiz var mı
Arkadaşlar yulaf diyeti ile ne kadar kilo verebilirim?
Ciao🍀🦇 Yulaf protein bakımından zengin bir besindir ancak doktora danışmadan diyete başlamayın. Ve "yulaf=ekmek" yazan biri var bu çok yanlış yulaf protein zengini bir besin ekmekte karbonhidrat ve gluten zengini ikisi çok farklı. Sadeyi yemen daha iyi bence şeker oranı yok çünkü diğeri kadar. ▪︎Tavsiyelerim 》 İp atlayabilirsiniz , ip atlamak çoğu egzersizden daha çok kalori yaktırır.(500 ila 2000) ilk günler düşük rakamlarla başlayıp sonradan arttırabilirsiniz. 》Melike Özsarı , Tuğçe İrtem ve Doris'in videolarını tavsiye ederim. Bu arada Chloe popüler lakin bir çok hareketi sağlık sorunu oluşturacak cinsten.(popüler olduğu için uyarmak istedim öneren çıkar büyük ihtimal)
》Şok diyet, detokslar (uzman kişi tarafından verilmediyse) ve uzman olmayan kişilerin program ve listelerinden uzak dur bu kilo verdirse dahi ileride sağlık sorunlarına yol açar.
Yeşil çay da içiyorum haklısın tabikide ekmek kilo aldırır zaten yulafla bi alakası yok bi kaç egzersiz yapıyorum bol suda içiyorum 2 3 yıldır aynı kilo civarındayım gittikçe daha çok alıyorum daha ileriye gitmekten korktum doğrusu teşekkür ederim anlattıkların için ❣️
Besin donusumlerinde yulaf ekmek grubu geçer Aynı şekilde çorba da makarna da pilav , bulgur pilavı da ve bunların dönüşümleri vardir mesela 2 kaşık yulaf 1 dilim ekmek , bir kase çorba 1 dilim ekmek , 3/4 kaşık makarna 1 dilim ekmek gibi leblebi de mesela bu grupta. Dönüşümlerle yenilir yiyecekler. Sanki yulaf mucize bir besin gibi istediğin kadar ye zayıfla mantığı cok saçma
Istediğin kadar hiç bir besini yiyemezsin ayrıca normal ekmekle yulafı da bir tutamazsın. Mümkünse düzgün oku. Ekmek ortalama % 74 karbonhidrattır yulafsa %20 protein içerir. Ben zaten sağlıkçıyım bilinçsiz bir şey yazmadım, iyi günler size.
Kilo vermek o kadar basit ki Formül şu : gün içinde aldığın kalori - harcadığın kalori Harcadığın kaloriyi yavaş yavaş arttırıp Belirli bi kalori alımında kalırsan kesinlikle kilo verirsin (eğer bir sağlık sorunun yoksa)