günde 900 kilo alınca kilo verilir mi?
birde yoğurt çorbası kilo yapar mı çok mu kalorili?
birde yoğurt çorbası kilo yapar mı çok mu kalorili?
onu bilmem ama ben 2 senede 18 kilo verdim 87 kiloydum şimdi ise 69 kilo oldum. hem spor yapmadan hemde istedini yiyebilirsin ama bir kaç kuralı var.
1-günde sadece 2 öğün yemek
2-protein karbonirat ve süt ürünlerini aynı öğün de yemiceksin (ama hepsini AYRI öğünlerde yiğyebilirsin)
3-yemekle beraber hiç bişey içemesin. ya yemekten 15dk önce ya da 2 saat sonra içebilirsin (asidli içeceklerden kesinlikle uzak dur)
4-saat 7den sonra meyve hariç bişey yememelisin
5- meyveyi çok tüketmekte bir olmaz
bu düzeni 100% uygularsan ayda 2 kilo kesin verirsi ben bunu 100% yapamadım ancak 60% yapabildim.
Ayda 5 kilo vermek için bol lif kaynaklı günde 3 ana öğün 2 ara öğün yemek yemek zorunda yanlış bir bilgi 5 kilo ortalama 70 kilonun verebileceği bir kilodur ne kadar kilolu isen o kadar çok kilo kaybın olur
günlük 900 kalori almak ihtiyacın olanın yarısını bile karşılamaz sadece kendine zarar verirsin bu kadar kalori hesabı yapmayın yalan yanlış bilgilerle rica ediyorum, eğer kilo vermek istiyorsanız kendiniz yapabiliyorsanız siz yok olmuyorsa bir diyetisyene gidin ve beslenme programı oluşturun ve düzenli spora başlayın günlük 900 kalori nedir allasen hasta mı edeceksin kendini?
Günlük kalori miktarının hepsini doldurursun ortalama 2200 kalori 3 günün sonunda 1 kiloya ulaşırsın 7400 kalori 1 kg eder kalori açığı bırakmak zayıflamaya yardımcı olur
Cevap
0Cevap
Sporsuz veremezsin !
Ayyy detayda söylemeyi unuttum spor yapıyorum ki tabiki
900 kalori alıyorum günlük yediğimi yazıyorum hesaplıyorum kaç almışım diye
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar