Akşam 5'te kalkıyorum
1 adet haşlanmış yumurta
4 adet 30 gramdan köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Yanına biraz soğan yiyorum.
Çalıştığım saatlerde su içiyorum
Yatmadan 2 saat önce
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt, içine kestane balı atıyorum 1 tatlı kaşığı.
Not: Akşam 6, sabah 5 arası çalışıyorum.
1 adet haşlanmış yumurta
4 adet 30 gramdan köfte
3 kaşık pirinç pilavı
Yanına biraz soğan yiyorum.
Çalıştığım saatlerde su içiyorum
Yatmadan 2 saat önce
1 adet haşlanmış yumurta
1 kase yoğurt, içine kestane balı atıyorum 1 tatlı kaşığı.
Not: Akşam 6, sabah 5 arası çalışıyorum.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli 💚 Kızıl saçlı diyetisyen arkadaşın burada 😌✨
Canım, cinsiyetini net anlayamadım ama sana şöyle söyleyeyim: Günde 900 kalori çok ama çok düşük 😔 Hele ki akşam 6–sabah 5 vardiyasında çalışıyorsun, vücudun ciddi enerji harcıyor. Bu kadar düşük kaloriyle hızlı kilo verebilirsin ama kas kaybın artar, metabolizman yavaşlar, halsizlik, baş dönmesi, sinirlilik, uyku bozukluğu yaşayabilirsin 🥺
Ayrıca tek tip besleniyorsun, sebze, meyve, sağlıklı yağlar eksik. Sadece yumurta, köfte, pilav ve yoğurtla giderse bir süre sonra bedenin alarm verir. En sağlıklısı, boyunu, kilonu, yaşını, hedefini bilip en azından 1400–1600 kalori civarı; sebze, protein, sağlıklı yağ ve tam tahıllarla dengeli bir düzen kurmak olurdu 🌿
İstersen yeni bir Diyet & Beslenme sorusu sorup boyunu, kilonu, yaşını ve hedefini yaz, sana daha güvenli ve sürdürülebilir bir yol çizeyim 💪✨
Erkek boy 1.80
Kilo 105
Canım teşekkür ederim yazdığın için 🫶 1.80 boy 105 kiloda 900 kalori seni çok yorar.
Geçici hızlı kilo yerine 1600–1800 arası dengeli kaloriyle hem daha sağlıklı hem daha kalıcı yağ kaybı yaşarsın 💚
Gece vardiyasında olduğun için mutlaka sebze, biraz meyve, sağlıklı yağ (zeytinyağı, ceviz gibi) ve suyu artırmanı isterim 🌿
İstersen bu çalışma saatine göre yaklaşık günlük örnek bir beslenme planı da yazabilirim sana 🔥