Hepinizin eline sağlık 🎈
Etkili ve hızlı bir şekilde nasıl kilo verebilirim?
Hepinizin eline sağlık 🎈

Bir süredir uyguladıklarımi yazayım ☺️
Umarım işe yarar.
(Kadın erkek bünyesi farklı, biraz daha ağırlıklı yapabilirsiniz)
Sabah kalkar kalkmaz ılık limonlu bir büyük bardak su içiyorum (vücudu toksinlerden arındırıp metabolizma hızını artırıyor)
Ardından hit Cardio yapıyorum. Isınma+Cardio+soğuma , ben ağırlık kullanmıyorum, size uygun dumbel kullanabilirsiniz.
Kahvaltı için, kızartma hamur işi asla yemiyorum, mümkünse haşlanmış yumurta, peynir ve bol yeşillik muhakak yiyorum.
Ara öğün yemeye gayret gösteriyorum.
Gün içinde bir kere mutlaka yeşil çay iciyorum.
Öğle ve akşam yemeklerimi de yine karbonhidrat olmaksızın yemeye çalışıyorum. Pilav, makarna ve türevlerinden uzak durmalı.
Yemek yemeyi saat 19 gibi tamamen kesmiş oluyorum. O saatten sonra meyve dahi yesek meyve şekeri yarıyor 😁
Gün içinde bol su, asla hazır paketli gıda ve abur cubur yok, ekmek neredeyse hiç tuketmiyorum, yersem tam buğday belki.
Egzersizi her sabah yapmaya çalışıyorum, yapamazsam muhakkak bir saat tempolu yürüyüş yapıyorum ☺️
Selamlaar,
Öncelikle kendine hedef koymuş olman güzel. Benim sana önerim porsiyonlarını küçültmen. Herşeyden yemeye devam et fakat önemli olan aşırıya kaçmadan dozuna dikkat ederek yemek. şu an herşey elimizin altında bu da demek oluyor ki birçok egzersize kolayca ulaşman mümkün. Kendini fazla zorlamadan başlarda daha az olup sonradan arttıracağın şekilde bir egzersiz programı uygula. Kızartma hamur işi tarzı yiyeceklerden kesinlikle uzak dur. Ha ekmek makarna pirinç vs bunları arada tüketebilirsin ama benim sana tavsiyem pirinç yerine bulgur, beyaz ekmek yerine tam buğday ekmeği tüketmen. Ekmek yerken mümkün olduğunca dilimle böylece ne kadar yediğinin farkında olursun. Kendine bir suluk alabilirsin böylece dikkatini çeker ve normalde içtiğinden daha fazla su içme eğiliminde olursun. Bitki çayları tüketebilirsin öğün aralarında. Metabolizma arttırıcı etki sağlar. Turşu vs tüketmemeye çalış ben yediğimde iştahımı açıyor.😅 Akşam öğünlerinde haşlama tarzı şeyler tercih edebilirsin. Tatlı krizin tuttuğu zaman meyve salatası yapıp üzerine tarçın veya hindistan cevizi serpebilirsin.

1- Kalori Açığı Oluşturun:

Günde 1 saat koşabilirsin, yüzebilirsin, jogging yapabilirsin,...
Spor salonuna yazılmak motive edecek ve hedefine daha hızlı ulaşmanı sağlayacaktır.
Bunlar harici uykuna dikkat et, stres yapma ve sabırlı ol ayda ortalama 4-5 kilo verebilirsin 🙂
Rica ederim.
Öncelikle ilk olarak doktora gideceksin.. . Kan tahlillerine bakılacak ve diyetisyene gidilip vucut analizi yapılacak.
Kaç kilo kas kaç kilo yağ var kanda ve şekerde sorun var mı hormonlar normal mi kilonun nedeni nedir tesit edilecek.
Yağ yakmaya gerek var mı bakılacak.
Ona göre diyet programı cıkartılacak
Spor gerekiyorsa öncelikle bir profesyonel destek iyi olur.
ne tür bir spor yapacagına karar verilecek ona göre yapılacak.
En büyük hatalardan birisi hızlı kilo vereyim derken yağ yerine kas yakıyor insanlar bu da gene vucut ağrıları ve farklı hastalıklar olarak geri geliyor bu hatalara düşmemek önemli
Cevap
15Cevap
Selam,
Bence bol bol yürüyüş yapmalısın.
Ekmek tüketimini azalt.
Spor salonuna git.
Yemekten önce su iç.
Yeşil çay tüket.
Bu kürü benim bir tanıdığım kullanmıştı kendisi sürekli araştırmalar yapardı denemediği şey kalmadı maşallah... Ve bundan etki aldığını söylemişti;
Soda Ayran Limon Kürü:
-3 yemek kaşığı (yarım yağlı olacak) yoğurt
-1 şişe maden suyu
-Yarım limonun suyu
Göbek bölgesine biriken yağlar, vücudun en zor erittiği yağ kütlelerindendir. Soda ayran limon kürü göbek bölgenizin zayıflamasına, yağ yakımının kolaylaşmasına yardımcı olacaktır. Hazırlamış olduğunuz karışımı sabahları kahvaltı yapmadan yarım saat önce ve gece uyumadan yarım saat önce tüketmelisiniz. Bu kürü uygularken ekmek, hamur işi besinler, karbonhidrat ağırlıklı gıdalar ve gazlı içecekler tüketme konusunda iradenize sahip olursanız sonuçları sizi bile şaşırtacaktır. Bu kür bağırsaklarınız ve sindirim sisteminizin daha hızlı çalışmasına faydalı olacaktır.
Rica ederim😊
Öncelikle hedef koyup beyinde bitirmelisiniz daha sonra karbonhidrattan yoksun proteinden zengin bir liste hazırlamalısınız. Beyaz ekmek paketlenmiş gıda şeker ve iyotlu tuzdan uzak durup kaya tuzu ya da deniz tuzu kullanmalısınız. Sabahlari eğer alerjiniz yoksa (varsa da yumurta yerine mercimek çorbası da içebilirsiniz bir nebze de olsa yerini tutar çünkü ) mutlaka iki yumurta tüketip bolca yeşillik yemelisiniz yumurta yağ yakımina yardımcı olur. Gün içerisinde türk kahvesini bitki çaylarınizi ve en az 2.5 litre suyunuzu icip akşam 18.00 da yemek yeme işlemini sonlandırip gün içerisinde de egzersizlerinizi yaparsanız 2 ayda rahat verirsiniz. Hem erkekler kadınlara nazaran daha hızlı kilo veriyor. Bolca eksiler.
Teşekkür ederim :)
O resimdeki haraket baya etkili bide 2 tane ceviz içini bır bardaga koy üstüne su koy normal bır gece beklesin sonra hem suyunu iç hem cevizini ye öyle bır iştah kesiyorki metebolizma hızlanıyor VE 'ne yersen ye gobek yokmuş gibi duruyor kendini hafif hissediyorsun BEN HEP yaparım bunu. Bide gece yatmadan yarım saat önce bir tatlı kaşığı toz tarçıni cezveye koy üstüne 1 bardak su koy kaynat iç yat sabah kalktında değişimin başladığını göreceksin
Ekmek ve sekere duskunlugunuz varsa oncelikle onlari hayatınzdan cikarın. Protein agirlikli beslenip sporla desteklerseniz kisa surede ideal kilonuza kavusursunuz. Erkek metabolizmasi kadinlara gore daha hizlidir bu konuyu avantaja cevirmek sizin elinizde simdiden bol eksiler
Selam canım hiçbir vakit spor yapmışlığım olmadı yemek yemek de hiç sorun olmadı benim için deli gibi yemek yiyen birisiyim ama maalesef ki bende 10 kilo oldum 50 kg dim 60 oldum ve kilo vermeye karar verdim öğün atlamıyorum sabahları yumurta yemek çok etkili ara öğünümü doğal probiyetikler yiyorum ama 2 gün sabah kahvaltı edip öğlen ve akşam kabak yemeği detoksu yaptım 1 kg vermişim bol da şu tüketmelisin içmeyi unutuyosan aplikasyonlar var zaten bide chloe ting seni yerlerde süründüren bi çekik gözlü ablamız var ben uyumadan öncede spor yapıyorum ama gerçekten zayıflamak istiyosan un şeker yok tuzda az tüketcen şu süt sade maden suları meyve suyu bile sıkma kendisini tüket akşam sebze yemeği en iyisi
Sabahları aç karnına limonlu 1 bardak limonlu su içerek başlayabilirsin kilo vermeye.
Bunun yanında porsiyonları küçültmen lazım, ekmeği mümkün olduğunca azalt ama tamamen kesme gibi bir hata yapma. Yanlış diyet vücutta yıkıma neden her şeyi ölçüsünde yemeye dikkat et bide tatlıyla aran varsa biraz ara ver en azından.
Diyetisyene gidip diyet listeni al ve spor yap. Iraden sağlamsa kısa sürede fit olursun. Kaç kilo vermek istiyosunki
Sana özel program Yazabiliriz. Klişeler aksine kişiye özel programlar her zaman daha etkilidir.
Herkes bişey söylemiş zaten fazla detaya inmeyecem ama kendine kalori açığı oluşturman gerek ekmek pilav makarnadan uzak dur ne yiyebiliyorsan ye yulaf ezmeli omlet öneririm sana akşamları falanda bulgur çorba salata vs kandır mideni bu şekilde farkı göreceksin
Kardeşim burda yazılanların bi kısmına karılıyorum diğerlerine katılmıyorum ben bikaçseen evvel 96 kiloydum gittim doktora onu yeme bunu yeme şu fazla bu fazla dedimki ne yiyeceğimi söyleseniz dedim falan değişik bi muhabbet geçti aramızda soğudum kilo vermekten sakın burdakileri o konuda dinleme hee evde antreman yapıp 3 beyazdan uzak dursan ve yürüyüşe çıksan süper olur fakat pandemiden sonra spor salonuna yazılsan aksatmadan gitsen emin ol daha süper sonuç alırsın ben doktordan sonra kendim yaptığım uygulamalarla 73 kiloya düştüm 37 günde
Ben istesemde kilo alamıyorum. Çok hiperaktifim ve yemekleri oldukça çiğneyerek yiyorum. Bir yemeği ne kadar küçük parçalara bölerseniz mide onu o kadar daha kolay öğütecektir. yani kilo almanız yavaşlar. Birde spor falan yaptınızmı ufaktan, bu iş tamamdır
Merhaba öncelikle diyetisyen var Online alabilirsin incelemelerini kas yaptığını fark edebilirsin YouTube da çok güzel videolar var spor videoları günde 30 dakika ayırabilirsen kendine mükemmel birde daha hızlı kilo vermek istiyorsun günde 1 saat yürüyüş mükemmel olur %85 beslenme %10 spor %5 uykudur. Doğru tercihler porsiyonlar tüketerek formunuza kavuşabilirsiniz
Hııt cardio yapmanı tavsiye ederim gerçekten hızlı kilo vermede çok etkili araştırabilirsin. Kendim denediğim için sanada tavsiye ediyorum. Tabi bu aşamada yediklerine de dikkat etmen lazım porsiyonlarını küçültmen ve bol su içmen lazım. Günde 30 dk da olsa yürüyüş yapmanı da tavsiye ediyorum stresi azaltıyor iyi geliyor 👍🏻
Şalgam iç. Spy karakteri hergün şalgam içer. Hem metobolizmayı hızlandırıyor hemde kalorisi yok denecek kadar az. Fakat fazla içilirse pıhtılaşmayı azaltır. Bir yerin kanarsa durması zorlaşır. ;D
Etkili bir şekilde nasıl bir kilo veriliyor hiç bilmiyorum ki ben 😬
Bende etkili bir şekilde nasıl kilo alınıyor bunu çok merak ediyorum senelerdir bulamadım yolunu🤦♀️🙈😂
Porsiyonlari küçült ekmeği tatlıyı kes spor yap ve bol su
Kafa takma sanatıyla etkili bir sonuca varırsın diye düşünüyorum. :/
Ekmek, tatlı, abur cuburu kesip protein ve sebze ağırlıklı besleneceksiniz 😀
bende kilo almaya çalışıyorum,4 ayda , derdimden 6 kilo verdim
Hızlı kilo vermeye çalışırsan sağlığın zarar görür. Düzenli ve sağlıklı program ile kilo verebilirsin.
Açlık orucu yap knk hem sağlıklı hemde bişeyin kalmaz ip gibi geçersin
Aç karnına su iç sabah uyanınca Su diyetini araştır netten
Şınav çek ayrıca
Kanka herşey güzel hoş.
Önce kendini moda sokman lazım. Yoksa kısa sürede bitkin düşüp farkında olmadan eski rutine dönüyorsun.
benimde fazla kikolalarım düzenli spora ve diyete başladım ekmeği ve şekeri tamamen kestim sporu da kendimce evde yapıyorum önerebileceğim sadece bunlar
frekansları deneyebilirsin chloe ting de yaparsın ne güzel kilo vermiştim bunları yaparak ki hep kiloluydum ama verdim
kalori hesabı yaparsan ve hareketini arttırırsan güzel bir şekilde kilo verebilirsin
Hergün 15 kilometre koşarak.
Gunde en az 20000 bin adim at 1 ayda veririsin
Aralıklı oruç etkili ve sağlıklı.
Aralıklı oruç herkeste sağlıklı değildir.
yediğinden fazla spor yapman lazım
Doğru nefes sıkı diyet spor ve su iç
Aga bende yemiuom ama kilo aliyorum napcam shshshs
açlıkn orucu tut hemen zayıflARSIN
evde ip atla çok kalori yaktırıyor
Aç kal
Az ye spor yap sağlıklı beslen
yemeyerek?
Diyet
ben de merak ediyorum :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Etkili bir şekilde kilo vermenin en püf noktası dengeli, düzenli, sağlıklı ve yeterli beslenmektir.
Kilo vermek istiyorsanız önceliğiniz porsiyon kontrolü olmalıdır. Kilo vermek için en güzel başlangıç sizin için tabağınızdaki porsiyonları küçülterek başlamak olacaktır. Tabağınızdaki porsiyonları azaltırken aynı zamanda karbonhidrat, yağ, protein bakımından dengeli bir tabak hazırlanması önemlidir. Her diyet programı kişiye özel olmalıdır. Her bireyin alması gereken kalori boy, yaş, cinsiyet gibi faktörlere bağlı olmak üzere değişmektedir.
Kilo vermek için en önemli konulardan biri de su tüketimi. Günde en az 2-2,5 Litre su tüketmeye özen gösterin.
Sevgilerimle.