Bu içerik tamamen bilgilendirme amaçlı olup, tıbbi tedavi niteliği taşımamaktadır.
Kapat
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
joeblack18 | Sağlık & Diyet konusunda 2b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Bu çok büyük bir yanılsama. İnsanların neredeyse %80 i sadece spor yapıp, koşup, yürüyüp kilo vereceğini zannediyor ve sadece de yerinde sayıyor. Kilo vermek için at gibi koşmaya ve insanların kendini yormasına hiç gerek yok. Zaten bu ilerleyen aşamalarda çeşitli sakatlıklar ile bünyede kendini gösterecektir. Temiz beslenme şart bunun için. Ona yönelikte bir motivasyon ilk 1 haftadan sonra her şeyi yoluna getirecektir. Keşke her birimizi motive edecek ve bunu süreklilik haline getirecek meditasyon tarzında bir uygulama olsa.
Bence biraz da bünye meselesi. Sana tavsiyem şu; Dışarıdan hiçbirşey yeme evde istediğin şeyi ye tabi karbonhidrat alımına yinede dikkat et yani abartma. Bol bol su iç. Düzenli ve çok fazla spor yap mesela 30 dk yürüme 1- 1,30 saat yürü, koş, bölgesel hareketler yap. İşe yarayacaktır illaki bir sonuç alırsın
0|0
0|0
onur26vw | Sağlık & Diyet konusunda 387 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Biraz etkisi var. Yılbaşından 1 hafta sonra 1 günde 15 km yürüdüm, 1 kilo verdim. Aslında 2019'da Eskişehir'den İnönü'ye bisikletle gidip döndüm. 1 günde 85 km'lik yolda 3 kilo verdim.
0|0
0|0
jonywick | Sağlık & Diyet konusunda 283 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Tabiki hayır. Spor yanında iyi bir rejim ve dengeli beslenme gayet sağlıklı olacaktır. Bol su tüketimine dikkat etmek gerekiyor.
0|0
0|0
Wosty | Sağlık & Diyet konusunda 220 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Kalorileei yakar, en azindan saglik acisindan faydali
0|0
0|0
jamcfly06 | Sağlık & Diyet konusunda 104 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Elbette hayır. Yarıdan fazlası boğazdan geçiyor. Beslenme çok önemli.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş