150 45 kiloyum 5 kilo vermek istiyorum hayatim boyunca spor yapmadim ve bir bardak dahi su icmem gunde bir haftadır bunlari yapmaya basladim leslie sporlarindan 30 dk lik olanini ve 5 dk lik karin kasi videosu yapiyorum sizlerin tavsiyeleri neler hedef 40
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Aşağıda yorum yapmış biri ev verimsiz falan filan.. ahwjsjqhhahq
böyle bir şey yok. prof olmayacaksın.
Amacın kilo vermek ve güzel görünmek.
Diyet ve vücut ağırlığı ile yapacağın spor yeterli gelir.
Squat lunge Glute bridge ekle.
kaslarını kullanarak yap hareketleri yapmak için yapma amaç kasları zorlamak. Protein ağırlıklı beslen.
Yumurta tavuk salata vs.32 Yorumla- Soran+1 yıl
Hic spor yapmadim kardiyo 20 dk lik yeni baslayanlar icin ziplama bacak uzatma ve karin yakma hareketleri yapiyorum 40 dk suruyo
- +1 yıl
Leslie 3 mil yap.
Kalp sağlığı ve kalori yakımı için ideal ve kolay.
Dediğin gibi karın hareketleri yap bul izle yap yeni başlayan vs gibi iyi gidiyorsun yani yapıyormuşsun zaten.
Bunun yanına squat lunge Glute bridge ekle alt kısmın şekillensin.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Ben uzun zamandır kilo vermeye çalışıyorum spor yaptım filan bi işe yaramadı İsveç diyetini tavsiye ederim biraz zor ama yapan bir sürü arkadaşım sonuç almış benim uyguladığım şey şu sekilde
Kahvaltı
10 adet zeytin
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
İsteğe göre çay
Ben öğle yemeği yemiyorum fakat yersen hafif birşeyler yersin
Akşam yemeği
Haşlanmış et veya tavuk
Salata
Ara öğün olarak ise ben ufak bitter çikolata maden suyu salata kullanıyorum
Uyumadan 30 dk önce 3 yemek kaşığı yoğurt 1 çay kaşığı pul biber ve limon karıştır ve ye o da işe yarıyor
Diyet sırasında hamur işleri şeker ve fazla tuz kullanma ekmek zaten kullanma dememe gerek yok galibaa ;)00 Yorumla
- +1 yıl
Öncelikle bol su içmeden zayıflayamazsın 10-12 bardak su iç günde, sabah haşlanmış yumurta ye akşam 6 dan sonra yemek yeme et sebze balık salata ağırlıklı beslen kilo verirsin
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Sebze yemekleri agirlikli yiyorum gunde 3 litre su iciyorum 6 dan sonrada asla yemiyorum
- +1 yıl
Ekmek falan yeme zayıflarsın zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
2Cevap
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Şeker tuz ve undan uzak durmani öneririm. Düzenli spor yap.
00 Yorumla - +1 yıl
Hiçbir şey yapmana gerek yok aslında biliyor musun yemeyi içmeyi saat 5-6 civarı kes yeter vücudun şekle giriyor zayıflamaya başlıyorsun zaten. Hafif bir sporla desteklersen tabii süper olur
00 Yorumla - +1 yıl
maydanozun sapını çay yap iç sonrada kestane balından 1 tatlı kaşığı ye 1 haftada 3 kilo vermezsen gel beni bul bacım
03 Yorumla- +1 yıl
Kesin mi
Fitnesse gidip yapmanı öneririm evdeki oraya göre çok daha verimsiz
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Oyle bir sansim yok
Ölçüler ne?
07 Yorumla- Soran+1 yıl
GOgus 75 ufak yani baya bel olcum 65 64 falan 88 alt bedenimde
- Soran+1 yıl
34 beden giyiyorum
- Soran+1 yıl
Xs giyiyorum bir de
- Soran+1 yıl
Bugun tartildim 44.00 geldim
- Soran+1 yıl
Hayir 19 yasindayim hic kilolu olmadim hayatimda hatta 42 43 kiloydum karantinada ne yazik ki bir iki kilo almisim
- +1 yıl
Kendine diyetisyen bul bence
00 Yorumla - +1 yıl
Bol bol su iç
00 Yorumla Kilon iyi bence
00 Yorumla
Devamını Gör(3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhabalar,
Sağlıklı beslenme ve spor yani genel olarak aktif ve hareketli bir yaşam bir insan için sağlıklı yaş alma noktasında olmazsa olmazlardan.
Sağlıklı beslenme ve spor konusuna yeni geçiş yapıyorsanız önce en temelden başlamak lazım.
Adım adım ilerlerseniz her şey çok daha basit olacaktır. İnsanlar genellikle bir şeylerin hemen olup bitmesini istediği için sürdürülemeyen yollara giriyorlar ve hemen pes ediyorlar ne yazık ki.
Mesela daha önce hiç su içmediğinizden bahsetmişsiniz. Bu sağlıklı fit bir vücut için en temel ve önemli konulardan. Birincisi su tüketme alışkanlığını kazanmalısınız. Bu hem sağlıklı şekilde kilo verebilmeniz hem de vücudun ve organların sağlıklı şekilde işlevlerini yerine getirebilmesi açısından çok önemli. Beslenmeye gelecek olursak. Protein açısından zengin gıdaları tercih, etmeli karbonhidrat olarak basit olanları değil kompleks karbonhidratları seçmelisiniz (tam tahıllı gıdalar, bakliyatlar, kuruyemişler, sebze ve meyve gibi).
Eğer amaç kilo vermekse mutlaka yaktığınız kalori miktarının altında kalori almalısınız. Burada en kilit nokta şu aldığınız kaloriyi protein açısından zengin gıdalardan alın ki vücutta ki kilo kaybı yağlardan olsun. Kas ve su kaybettikten sonra hiçbir önemi yok ve sürdürülemeyen bir işkence haline gelir.
Spor konusunda da aceleci olmayın lütfen. Ufak yürüyüşlerle başlayabilirsiniz. Zaten Leslie yapıyormuşsunuz aynen devam çok doğru yoldasınız. Bu egzersiz size yetersiz gelirse bu yürüyüşlerin yanına ufak total body egzersizleri ekleyebilirsiniz. YouTube üzerinden çok güzel başlangıç seviyesinde egzersiz videoları bulabilirsiniz. Haftada 2-3 gün bu egzersizler çok yeterli olacaktır.
Özetlemek gerekirse kilo vermek için en güzel ip ucu dengedir aslında. Her şeyi dengede yapabilmek. Dengeli beslenmek, sürdürülebilir bir egzersiz planlaması. Çünkü bu kısa vadeli yapılıp bırakılacak bir şey değil bir yaşam tarzı olmalıdır.
Sevgiyle kalın.
COkkk tesekkur ederim ne guzel yazmissiniz
Rica ederim ne demek
🙏🏻