Kendinizi mutsuz hissediyorsanız diyetinizi gözden geçirmelisiniz.

Hiç sağlıklı değil. İnsan belirli saatlerde yemek yemeyi kesse, metabolizmasının gün içinde daha çok aktif olduğunu bilerek günü sağlam iki ogunle atlatsa, yemin ediyorum diyet falan hak getire. Bir yaşam stili olur, kendine gelir. İstediği her kiloyu da verir.
Hiç sağlıklı bir şey değil. Tek taraflı beslenmek sürekli yeşillik ve sebze yemekte sağlıklı değil bence. İlla ki azda olsa karbonhidrat ve protein almak gerekiyor sağlık açısından.
Diyet yapmak yerine yedikleri porsiyonları azaltıp bol spor yapsınlar. Söylememe gerek var mı bilmem, ben diyet yapmam😅😅🥳🥳
Senin kadar şanslı olsalar zaten başka ne isterler? :D
Bir şeye sahip olan başka bir şey ister. İstekler bitmez ki😅
Dimi 😅
Di🥳🧿
Bence aç bırakacak diyetler saçma geliyor bana sağlıklı beslenip egzersiz yap yani.
Cevap
4Cevap
Eğer doğru bir beslenme ve egzersiz düzeni varsa gayet sağlıklı
Zayıflamanın ya da kilo almanın yolu kalori hesabından geçer. Günlük ihtiyaç duyulan kalori hesaplanır. Üstüne çıkarsanız kilo alırsınız, altında kalırsanız kilo verirsiniz.
Öyle bir sey yapılacaksa 1 hafta boyunca sadece sıvı şeyler tüketim limon vb. Gibi kola fanta değil idir
Hiç diyet yapamadım şimdiye kadar, iştahım olmadığı için aç kalmışlığım da çok oldu ama sağlıklıyım. 😄
söyle o zaman baba nasıl zayıflıcz açkalmadan nasıl oluo
Beslenme seklini degistirerek. Arastirarak ve deneyerek.. ve bazi seyleride kabul ederek. Bazen hastalik, hormon, gen de sebep olabiliyor kilo alimina veya zayiflayamamaya. Elinden gelen birsey varsa yaparsin. Yoksa kabul edersin baska gelistirebilecegin seylere yönelebilirsin. Gereksiz yere kasip olmayacak seyde kendini yipratmaya iskence cekmeye gerek yok. Bu dünyada olabilecek seyler var olamayacak seyler var. Oldugu kadar olmadigida kader yani kabul et mutlu ol ;)
ben ful böyleym zaten ama kiloluyum
@hayatbahcesi güzel açıklaman için teşekkürler.
@oksitosin gerekli bilgilendirmeyi yapmış bu konuda. Görüşünü okursanız anlarsınız. :)
Tamam sorun yok ozaman demekki :)
Hiç diil. Zayıf ama sarkık ve lambur lumbur bi beden demek. hic de oyle hayallerdeki gibi olmuyo
Diyet sağlıklı bir şekilde kilo vermek/almak ya da fit olmaktır. Zayıflamak için aç kalmak bile başlı başına vücuduna zarar.
Diyet aç kalmak değildir diyet sağlıklı beslenme anlamına gelmektedir
Değil
Çok yanlış
saçma sapan işte
Sağlıksız ki.
çok yanlış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?