ya da günde 1 öğün yemenin zararı nedir? bir zararı olur mu?

ya da günde 1 öğün yemenin zararı nedir? bir zararı olur mu?

Aç kalarak kilo verilmez , hayatından glutenin her türlüsünü ve şekerin her türlüsünü meyveler dahil çıkarman gerekiyor. Sonra sabahtan akşama kadar öylece yerinde otursan bile vücut kilo vermeye başlıyor. Ancak tabi ki sporla desteklesen çok daha sağlam sonuç alırsın
Bir diyetisyen olarak söylüyorum ki tek öğün beslenmek evet kilo verdirir kalori açığın oluşur ancak verdiğin kilolar kas kaybına neden olur karaciğerini fazla yorarsın şok diyetlerle verdiğinin 2-3 kat fazlasını alırsın böyle kısır bir döngüye girersin en sağlıklısı bir diyetisyene başvurmak olur bu şekilde sağlıklı beslenerek kalıcı kilolar verirsin 💝
Aç kalarak kısa vadede kilo verilir ama hiç doğru değil ve bir çok zararı var bunun. Metabolizman yavaşlar, kemiklerin zayıflar, vücudun sıvı dengesi bozulur ve vücut enerji ihtiyacını karşılamak için kasları yakmaya başlar bu da kas kütlesini azaltır. Daha doğru bir şekilde kilo vermek için diyetisyene danışmanı tavsiye ederim.🍀
Herhangi bir zararı olmuyor ama aşırı derecede karnından ses gelir dışarı çıkamazsın seni rezil eder onun yerine günde iki kere yiyebilirsin ne kadar ya da kaç kere yediğinden daha çok aslında ne yedigin önemli biraz da
Cevap
8Cevap
Karaciğer yağlanmasina davetiye çıkarırsın
Kötü kolesterolun aşırı artar
Vücut kalan yaglari depo etmek isteyeceginden özellikle alt karindaki yaglar durur. Vucut onlari tehlike anı için saklar.
Yağ ile beraber kas kütlesi de kaybedersin ve derin sıkı değil sarkık görünür. Agirlik antrenmanı bu yüzden önemlidir.
Kısaca aç kalarak kilo verilir ama geri dönüşü olmayan hasar verirsin vucuda.
Vitamin değerlerin düşebilir dengesiz beslenmek iyi değil bence
Bı süre yaparsan hayır ama uzun süre için evet ve bı süreden kastım kilosu çok yüksek olan kişiler için yani 80 ve üzeri o kilonun altı için hiç sağlıklı değil bence bu tarz diyetler yavaş yavaş vermek lazım
Bn aylrdr nrdyse 1 sne olck günde 1 öğün besleniyorum. zararin aksine daha sağlıklı kesinlikle zmnla alıştıkça aclgi hissetmyorsn bile sabahları dha dinç uyanıyorum sağlık açısından Bi çok faydasını goruyorum
1 öğünün asla zararı yok fakat kendini çok zorlamak yerine ara atıştırmalıklar sabah ekmeksiz protein ağırlıklı bi kahvaltı öğlen salata akşama doğru 1 elma ve akşam da yine protein ağırlıklı beslenerek kilo verebilirsin ve günde en az 2 litre su ki su içmeyen biri olarak belki bu seni zorlayabilir hedefler ile bunu başarabilirsin ve en az 30 dk tempolu yürüyüş ile hedefine kısa zamanda ulaşabilirsin
Aç kalarak vücudu dinlendirmek ve kilo vermek için kalori azaltmak iki farklı eylem ve farklı mantık. Kafaya göre kulaktan dolma bilgilerle olmamalı. Aç kalarak kilo vermek sağlıklı değil.
2 yıldır günde tek öğünüm. Yararını da zararını da görmedim. Yemek yemeyince kilo veremiyorum. Bol bol spor yapmam gerekiyor.
Bunyeyle ilgili bir durum yda ekmk şekeri fzla tuktyrsndur bnde tk öğün yiyorum 6 7 kg verdm
@leyla2100000 Dedim ya bol bol spor yapmam lazım. Tuz ve şeker sevmem kullanmam. Tatlı da sevmem. Günde yediğim bir öğün normal bir insanın yediği bir öğünün yarısı. Günde 10 saatten fazla antrenman yapan birisiydim 15 sene boyunca. Dolayısıyla vucut bu tempoya alışık. 1-2 sat spor yapınca kaslarım anca ısınıyor... Bu yüzden de kilo vermem zor...
1.5 küsür yıldır kaçamaklar dışında tek öğün besleniyorum zararını görmedim henüz sadece bazen aç hissedince gidip yemek yiyorum
Aç kalma ya karbonhidrat ve şekeri azalt protein ağırlıklı beslen artı spor
Bir öğün yemenin bence zararı yok ama sağlıklı da denmez
aralikli oruc tut, sana tavsiyem hem daha verimli olur hemde saglikli
Daha çok çevreye zararlar. Açlıktan ağızları kokuyor diyet yapanı ağzının kokusundan tanıyorum, yanlarında betim benzim yeşeriyor
Aç kalamam vücudum titrer
Bünye sağlam degl benm
Bağışıklık sistemin zayiflar ve kafan calismaz
Diyet bitince iki katı kilo almak
sakın yapma
ben yaptim hayatim kaydi hslakslwldmwks
Kaç kilosun ki bu yaşta ne zayıflaması
Senin gibi güzel olmak
1 öğün yeterli
Poyraz sen misin
Poyraz sensin biliyorum
Yaa cevap ver