Bu kiloyu vermem lazım arkadaşlar bana belirgin bunu bunu yaparsan etkisini artırırsın gibi çözümler şunun lütfen. Spor ve diyet yapıyorum ama risk alamam bu sefer vermeliyim.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Yürüyüş ya da koşunun (Spor, dans) yanında sağlıklı iştah kesme diyeti ile,
1. Karnabaharı ve brokoliyi hafifçe haşlayıp yoğurtla tatlandırın. Bu karışım lif açısından zengin olduğundan sizi uzun süre tok tutar.
2. Salatalığı iyice yıkayın ve kabuklarıyla birlikte ince dilimler halinde kesip üzerine bol bol dereotu serpin. Bu sebzenin kalorisi yok denilecek kadar az ve oldukça tok tutucudur.
3. Tatlı olarak 250 gr. mor eriği ya da kurusunu biraz tarçınla haşlayın. Bu meyve früktoz açısından oldukça zengin olmakla birlikte tatlı ihtiyacınızı da karşılayacaktır.
4. Bir porsiyon yeşil fasulyeyi 20 Dakika suda haşlayıp sirke, karabiber ve biraz tuzla tatlandırın.
5. Öğünler arasında acıktığınız da kuru Erik yiyin. Kuru erik kan şekerinin düşmesini engeller. Ancak fazla abartmayın. Çünkü bir kuru erikte 8 kalori var.
6. Haftada iki yumurta yiyin. Çünkü yumurtada bol miktarda triptofan var. Bu da neşenizin yerine gelmesini sağlar.
7. Enerjisiz kalmamak için 1 demet maydanozu blenderden geçirip sebze suyla karıştırın. Bir-iki damla acı biber sosu ekleyin ve bunu bir güzel için. Bu içeceğin içindeki C vitamini ve bitkisel maddeler yağ yakımını kolaylaştırır.
15 Günde 5 Kilo Verdirebilen Maden Sulu Limonlu Form Çayı
“Yeşil Çay, Maden Suyu, Limon” İle Yağlarınızı Yakın, Zayıflayın
Malzemeler 1 günlük
Yarım litre kaynar su,
2 Tatlı kaşığı yeşil çay,
Yarım limon,
1 Şişe maden suyu
Yapılışı: Yarım litre kaynar suya 2 tatlı kaşığı yeşil çay atıp 10 dakika kadar demlenmesini bekliyoruz.
Daha sonra yarım limonu sıkarak kabuğu ile birlikte demlenen yeşil çayın içine atıyoruz.
Ardından maden suyunu da ekleyerek çayımızı hazır hale getiriyoruz.
Maden sulu, limonlu yeşil çayımızı oda sıcaklığında gün içerisinde öğün aralarında içiyoruz.
Her gün düzenli olarak yukarıda tarifini verdiğimiz gibi maden sulu limonlu yeşil çay içmek çok fazla yağ yaktırıyor ve zayıflatıyor.01 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok teşekkürler ben açlıktan değil sıkıntıdan yiyorum yoksa oruç tutarken falan asla asla zorlanmam. Maden sulu tarifi yapicam ama kesinlikle maden suyuna bayılıyorum zaten 😂
En İyi Cevaplar
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Ben spor ve diyetle bir ayda 6 kilo verdim. Bu şekilde giderse 3 ayda 18 kilo veririm.
Yaptığım şeyi söyliyim: sabah kahvaltisini öğlen yapıyorum yumurta yiyorum çok fazla çeşitli şey yemiyorum. Saat 16.30 da akşam yemeği yiyorum ekmek olmadan sabaha kadar daha bişey yemiyorum. Günlük bir saat koşu/yürüyüş yapıyorum.04 Yorumla- Soran+1 yıl
Çok iyi kaç kiloydun peki
- Cevap sahibi+1 yıl
80 ile başladım şu an 74
- Soran+1 yıl
Teşekkkür ederim ben de biraz erken yiyim o zaman 7 gibi yedim galiba bugün.💙
- Cevap sahibi+1 yıl
Rica ederim ☺️ aynen erken yemek baya farkediyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
7Cevap
Nedem 4 ayda merak sadecs
Diyet tek olmaz spor şart az az yemek ama ac bırakma bu sefer kansızlık filan basa bela bir çay var kiraz sapi filan onu içtin mi uff01 Yorumla- Soran+1 yıl
Kiraz sapi çayı mi zayıflamak içi. Mi O?
Ben zaten 11 kilo aldım vermek istiyirdun bir de 4 ay sonra ramazan bayramı ya hazır vermişken orda insan içine ayı gibi cikmiyim diorm.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Sabah kahvaltını guzel yapiyorsun ama erken yapmaya ozen goster 10 olmadan kahvaltin bitsin oglen bir porsiyon meyve yiyebilirsin saat 4 ten sonra hic bir sey yemezsen cok rahat bir sekilde verirsin
10 Yorumla - +1 yıl
Yediğin her porsyonu mutlaka yarıya düşür. Yediğin herşeyi not al bi zaman sonra otomatikmen az yiyorsun. Bol su tüket. Hatta mümkünse suyla karnını doyur. Bunu yaparken eczaneden gıda takviyesi ve vitaminler almayı unutma. Çok hareket et!
20 Yorumla - +1 yıl
Kanka sabah kahvaltıni güzel yap ama 12 gibi akşam acıktığında bir tane elma ye yanında da yeşil çay (zencefilli) tabi sporu eksik etme
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Saol knka yapcam insallah ❣
- +1 yıl
Hadi kanka yapabilirsin 🌸🌸
Herbalife diye bı şeyle kardeşim ciddi kilo verdi bı doktorla konus araştır istersen
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Doktor mu verdi kardeşine
- Soran+1 yıl
Anladım teşekkürler doktora sormadan almam zaten 😊
3 litre su iç idrarla atarsın yağı, Bi çay ismi vardı unuttum günde 1 fincan sonra 3 litre su😄 Çevremde gördüm sağlık sorunu yaratırmı bilmem
00 YorumlaKaç kilo
14 Yorumla- Soran+1 yıl
68
- Soran+1 yıl
159
- +1 yıl
Beslenme alışkanlığı haraket düzeyin nedir
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Sabah akşam tek yiyorum. Gün-de 1 saat spor ama arada yuruyuslerim oluyor 1 saatin üstüne yarim bir saat falan
- +1 yıl
Neler yiyorsun peki
- Soran+1 yıl
Sabah 2 yumurta ve normal peynir domates salatalık zeytin klasik kahvaltı. Akşam ne varsa 1 tabak.
- +1 yıl
Akşamda azalt, protein ağırlıklı beslen, tatlı şeker filan?
- Soran+1 yıl
Arada çikolata yerim 1 tane onun dışında ekmeğe cokokrem falan sürmem ekmem hiç yemem.
- +1 yıl
Dmden yazarmısın
dahiliyeci ile görüş önce
10 Yorumla- +1 yıl
Salatalık yee
10 Yorumla - +1 yıl
Yemek yememek ve spor yapmak
04 Yorumla- Soran+1 yıl
Yemek yemezsem ölurum bence. Daha önce ölmüş gibi yazmışsın
- +1 yıl
Ya yemek yememek derken diyet prominda öğünü aza düşürmek
Bide benim kac defa öldüğümü bilmiyorsun - Soran+1 yıl
Bu son ölüsun olsun pat pat
- +1 yıl
Ciddi olamazsin bidaha mi öldüm simdi 🤭
- +1 yıl
Az yi az
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Az yiorm zaten stres de kilo aldırıyor her şeye de az ye demeyi
- +1 yıl
Formülü var istersen anlatablrm hersey sende
Zabaha kadar koş
14 Yorumla- Soran+1 yıl
Tamam
- Soran+1 yıl
Yok kosucam 😂
- +1 yıl
Rooibos çayı ve 3 in 1 kahve tüketin
00 Yorumla Acı yemekler ye acı metobolizmayı hızlandırır
00 Yorumladiyet yaparak
00 Yorumla- +1 yıl
Yemiyerek
10 Yorumla - +1 yıl
Veremezsin
00 Yorumla Aç kal
00 Yorumla
Devamını Gör(14)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
4 ayda 15 kg verebilmen için senin kilo alırken aslında ne kadar kalori ile beslendiğini bilmek daha net öneriler vermeye yardımcı olacak olsa da kendini riske atmak istemediğin için sana 5 altın kural yazıyorum:
Bunların yanısıra meyveyi azalatabilirsen, ana öğün yapıp ara öğünlere çok fazla yer vermez isen de kilo vermen hızlanacaktır.
Teşekkür ederim.🙏