20 günde 3 kilo 300 gram verdim. Glutensiz besleniyorum. Az degil mi ya. Su içiyorum. Yürüyüş yapıyorum. Akşam 8 den sonra ağır şeyler yemiyorum. Yeşilçay içiyorum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Az değil. İdeal. Daha fazla kilo verirsen sağlıksız olur. Bir anda alınan kilolar gibi bir anda verilen kilolar da tehlike arz eder. Sen her ay iki kilo versen bir yılda 24 kilo yapar. Daha ne!
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
Suyu günde içebildiğin kadar çok iç ve günde en az iki adet maden suyu ve bir kase yoğurt unutma. Çok işine yarayacak. EİG vereceksin sonra bana teşekkür için :)
10 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
anı zayıfladım safra kesemı kaybetdım o caylardan uzak dur
15 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl oldu yani anlamadim.
- Cevap sahibi+1 yıl
sen 1 ayda kıloyu almdınkı 1ayda vereceksın 2 yılda ver anı zayıfladım organım gıtdı bıtkısel caylar cok zararlı bnde yesıl kahve ıcıyordum arkdsımda ıkımzde safra kesesını kybetdık
- Soran+1 yıl
Hımm tamam.
- Soran+1 yıl
Bende uzuluyodum gitmiyo diye
- Cevap sahibi+1 yıl
sorunu begndım tkıp at
Kilon kaç? Kusura bakma soruyorum diyete basladigin ilk ay kilonun yüzde 10 ünü verirsin ama diğer aylar düşüş olur
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Yok est Boy 170 kilo 88.1 idi başladığımda hasimato troidiyim. 2.5 litre su içiyorum 75 dk yürüyorum
- Soran+1 yıl
Brezilya cevizi yiyorum ben
- +1 yıl
6 ayda 65 kg verdim. Fazla verdim ben sağlıklı değildi ama sporla verince sorun olmadı. Kilon notun ne yediğin önemli.
00 Yorumla - +1 yıl
Ohoooo çok ucu açık bir rakam bu boy kilo aldığın kalori yaptığın fiziksel aktivite süresi yazman gerekli.
06 Yorumla- Soran+1 yıl
Bot 170 kilo 88.1 idi başladığımda hasimato troidiyim. 2.5 litre su içiyorum 75 dk yürüyorum
- +1 yıl
Diyete yeni mi başladın peki
- +1 yıl
Yani 3 aydır yapıp vücut bu sisteme alışmışta olabilir.
- Soran+1 yıl
Yeni yeni
- +1 yıl
Ya herşeyi güzel yapmışsın bir açık bulamadım vallahi :D
- Soran+1 yıl
Tesekkurler cok
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Belki de düşündüğünden çok yiyorsundur. günlük kalori sayımı yapmanı tavsiye ediyorum. mesela 2 gün boyunca yediklerini yazıp kalorisine bak.
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Tabiiki onu yazıyorum. Nereye çok yiyorum
Az bence, ben bir haftada 4 kilo verdim, isvec diyeti yaparak.
00 YorumlaSağlık & Diyet konusunda 707 cevap paylaştı. normali bu zaten😏 çok vermek candan az vermek maldan götürürsün😌
00 Yorumla- +1 yıl
Metabolizma hızlanınca daha hızlı olur ama şu an senin ki idealin üstünde zaten abartma bence sporu.
00 Yorumla ben öküz gibi yiyiyorum çok ağır spor yapıyorum başlarda full kg verdim sonra kas
00 Yorumla- +1 yıl
bana da az geldi. hiç mi yemeyelim ne yapalım anlamadım ki
00 Yorumla Hayır çok iyi, hızlı kilo verirsen selülitleri oluşur vücudunda egzersizler ile daha sağlıklı verirsin
10 Yorumlanormal bence. zamanla dahada hızlanıyor emin ol. kafaya takıpta bırakayım deme
00 Yorumlabitki çaylarını abartma bence bitkisel estrojen içeriyor çoğu
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Bitki çayı abartıyorum mu dedim ben ya.
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
herkesin bünyesi aynı değildir şartlandırma kendini 3 kilo verdiysen oda bir başarıdır
00 Yorumla - +1 yıl
Normal :) ben sporcuyum (futbol) boyum 173 kilom 63
00 Yorumla Glütensiz dediğin şey kapitalizmin oynudur.
00 Yorumla3.5 kilo 20 günde çok iyi
00 Yorumla- +1 yıl
Verirsin ama az geldi
00 Yorumla - Gizli Üye(36-45)+1 yıl
Durduk yere gultensiz beslenmek saçmalığı nedir?
016 Yorumla- Soran+1 yıl
Hayır durduk yere değil. Glüten bende inflamasyon yapiyo
- Cevap sahibi+1 yıl
O zaman ayrı. Buna mecbursun. Kilo vermek de normal ama bunu bir yerde tutabilmen lazım. Dahiliyeci ile görüş
- Soran+1 yıl
Dahiliye bir ise yaramıyo.
- Cevap sahibi+1 yıl
Yarar çünkü onlar kontrol edecek seni
- Soran+1 yıl
Yaaa iyi değiller onlar troid konusunda
- Cevap sahibi+1 yıl
Adamın uzmanlığı Tiroid. Onun kan sonuçlarına göre sana liste yazılır
- Soran+1 yıl
Hayır yavru kuşum adamin uzmanlığı troid değil. Troid endokrinolojinin uzmanlık alani
- Cevap sahibi+1 yıl
Endokrinoloji ancak üniversitelerde var
- Soran+1 yıl
Özelde var oraya gidicem ins
- Cevap sahibi+1 yıl
Özele para verme şehrinde vardır tıp fakültesi
- Soran+1 yıl
Yaaaa öf yani. Basmiyo mu. Oraları denedim ben. Saglik bu. Tabi para vericem
- Cevap sahibi+1 yıl
Karşılığını alırsan ne alâ
- Cevap sahibi+1 yıl
Sal*ak
- Soran+1 yıl
Terbiyesiz ahlaksız rezil yazdığına bak
- Soran+1 yıl
Bir senin mi kafan calisiyo ezik
- Soran+1 yıl
Saaaaaalllaaaaakkkkkkk
Metobolizman yavaş demek ki
10 Yorumla- +1 yıl
Az ama sporsuz kilo verilmez tatlım
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Spor yapmadım mi yaziyo orda. bal böcüğüm
- +1 yıl
Bence çok iyi
00 Yorumla - +1 yıl
cok normal
00 Yorumla - +1 yıl
iyi bence az değil
00 Yorumla Acı çehre otuyla
00 Yorumla- +1 yıl
Baya az
00 Yorumla - +1 yıl
Az yani
00 Yorumla - +1 yıl
Bence iyi az deyil
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle glutensiz beslenmenin bir zayıflama yönteminden ziyade gluten hassasiyeti olan ve çölyak hastaları için bir tedavi yöntemi olduğunu söyleyebilirim. Eğer sizde bu durumlardan bir tanesi yoksa ve sadece zayıflamak için gluteni hayatınızdan çıkarıyorsanız muhakkak bir beslenme uzmanından yardım almanızı ve doğru bilinen yanlışları gözden geçirmenizi tavsiye ederim.
Glutensiz beslenirken genel olarak simit, makarna, hamur işleri gibi rafine karbonhidratlarla dolu besinlerden uzak duruyoruz ve bunun sonucunda kilo verimi gerçekleşiyor. Glutensiz beslenmekten ziyade tüm bu sağlıksız olarak nitelendirdiğimiz rafine karbonhidratlardan uzak durarak veya minimalize ederek onların yerine sebzeleri, kinoa, karabuğday, yulaf gibi sağlıklı tam tahılları koymak kulağa daha hoş geliyor.
Bilinçsizce yapılan glutensiz diyetlerde, diyetle polisakkarit alımı çok sınırlandığı için, kolona ulaşan karbonhidrat bileşeni de çok sınırlığı olmakta ve bağırsaktaki faydalı bakteriler dediğimiz prebiyotik ve probiyotiklerin çeşitliliği azalmaktadır. Bu nedenle sadece zayıflamak amacı ile glutensiz beslenmenizi tavsiye etmem.
Sağlıklı beslenme ve spor alışkanlıkları kazandığımız Akdeniz tipi beslenme modeli ile çok daha sağlıklı aynı zamanda sürdürülebilir bir beslenme programı uygulayabilirsiniz. Eğer bir rahatsızlığınız yoksa sporu sabah aç karına yaptığınızda yağ yakımı daha etkin olacaktır.
Akşam yemeklerini saat 17.00'a çekmekte ve bu öğünü meyve, yulaf ezmesi, yoğurt gibi karışım ile hafif geçirmekte fayda var. Gün içerisinde 3-4 fincan kadar yeşil veya beyaz çay içmenin yanı sıra 3-4 lt su içmeyi de ihmal etmeyin. Her gün aynı saatte aynı şeyleri yemekte başarı oranını arttıracaktır.
Hasimatom var benim ve tabiiki glüten rahatsız ediyo.
Bakiyorum da ciddi muayene geliyo. Ciddi soru soruyoruz hemen kaçtınız. Sizin bu verdiğinin tavsiyelere her sitede var. Kopyal a yapıştır yapmışsın çok belli