Bol su içiyorum sebze ve yeşillik ağırlıklı besleniyorum birde spor yapiyorum
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Saglık açısından zararlı.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz.02 Yorumla- +1 yıl
Başarıısın yeterki azimli ol.
- +1 yıl
Merhaba
Öncelikle yanlış beslenme yapmanız zararlıdır. Gelelim 1 buçuk ayda 12 kilo verebilir misin? Kesin bir şey söyleyemeyiz ama doğru bir diyet ile 10-12 kilo verebilirsin.
Sana bir diyet listesi verebilirim.
Diyet listesine tıklayarak. Diyet listesine gidebilirsiniz. Diyet listesi
Bu diyet listesiyle 8-10-12 kilo verebilirsiniz fakat kesin bir şey söyleyemem.02 Yorumla- +1 yıl
Egzersizde yapıyormuşsun zaten. Bence 1 buçuk ayda 8-10 kilo verirsin en az
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
15Cevap
- +1 yıl
Bende zayıflamak istiyorum ama nasıl vericem bilmiyorum yürüyüş yaparken diz kapaklarımda agrı var zorlanıyorum evde yapıyorum sporu ama bi türlü gitmedi şu göbeğim 77 kiloyum boyum da 169 hedefim 65 olmak ama beceremiyorum nasıl vericem yardımcı olursanız çok sevinirim ilaç milaç istemiyorum doğal yoldan zayıflamak istiyorum😢
01 Yorumla 1 buçuk ayda 12 kilo verirsin, verirsin fakat sonrasında sarkarsın ve gidersin estetik yaptırmaya. Hasta olma ihtimalinde var. Gel sen 1,5 ayda 12 kilo vermekten vazgeç, ye iç keyfine bak ölümlü dünya bee...
00 Yorumla- +1 yıl
İsveç diyeti yap fazla bile verirsin. Ben vermiştim sağlık açısından sorun da olmuyor ama 6 ayda 1 yapabiliyorsun. Yani 15 gün isveç diyeti sürüyor,6 ay aynı diyeti birdaha yapamazsın sorun olur.
00 Yorumla Verilsin ya da verilmesin vermemen daha iyidir kendi sağlığın için, kaç kilosun bilmem fakat o süre için çok fazla, yapsan bile hiç sağlıklı olmaz.
00 YorumlaKararlı olursan olur neden olmasın. Şeker tuz ve unlu şeyleri de yememen lazım hem zaten bunlar genel olarak sağlığa zararlı
00 Yorumla1 .5 ayda 12 kilo vermen imkansız verirsen mucize vermeye çalışırsan da sağlığından olursun gayet nett
00 Yorumlaverilir rahatlikla yemene dikkat edersen ve spor yaparsan verirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Fazla ilk ay ödemle birlikte 5-6 kilo gider 2 haftada 3 kilo gitse yeter çok iyi hatta
00 Yorumla Ohoo 20 kilo bile verilir yeterki az ye birde su orucu diye birşey var ona bak
00 Yorumla1 bucuk ayda 13 kılo vermıstım sadece kahvaltıda bır kac bır sey yıyordum sonra spor sonrasında ıse sadece sekersız kahve ıctım yemek yemedım spor agırlık yuruyus yaptım sadece kahvaltıda bıraz atıstırdım gerısı sekersız turk kahvesı
10 Yorumla- +1 yıl
şu kilo takıntınız nedir anlamıyorum yani şişmansan bunu polemikleştirme.
00 Yorumla Kilon yüksekse rahat verirsin
00 Yorumla- +1 yıl
Spor yapma sıklığın ve yaşına bağlı
00 Yorumla - +1 yıl
uzaya yakıtsız çıkmak gibi demişsin
00 Yorumla - +1 yıl
zor ama uyguladığın diyete bağlı
00 Yorumla - +1 yıl
Evet, stres yok ise verilebilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Ben 8 vermiştim diyet falan da yapmıyordum.
00 Yorumla Yok artık varsa yolu haberlere çıkarsın zaten
00 Yorumlabence mümkün değil hasta olursun
00 Yorumla- +1 yıl
verilir
00 Yorumla - +1 yıl
5 6 ayda verirsin.
00 Yorumla Verilir ama aynı zamanda sağlığında gider
00 Yorumla- +1 yıl
yarısı kadar verirsin
00 Yorumla - +1 yıl
ben 1 ayda 15 kilo vermistim
00 Yorumla - +1 yıl
Yuh fazla o
00 Yorumla - +1 yıl
Zor ama olabilir
00 Yorumla Verilir tabii kide
00 YorumlaZor ama olmaz değil
00 Yorumla- +1 yıl
Verilir
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Merhabalar,
Kilo verme sürecimizi belirleyen şeylerden biri de başladığımız kilolardır. Eğer sizin BKI'niz yüksek hafif şişman veya morbid obez sınıfındaysa kilo verme hızınız -eğer metabolik olarak bir rahatsızlığınız yoksa- normalden daha fazla olacaktır. Ama siz eğer ideal kilonuza yakın bir bireyseniz hedeflediğiniz kiloya ulaşmanız biraz daha zor olabilir. İdeal olan yaklaşık olarak bir ayda kilomuzun %5iyle-10u arasında olmasıdır.
Kilo verme döneminde en çok yapılan hatalardan biri olarak çok düşük kalorili beslenmeyi tercih etmemenizi öneririm. Özellikle bağışıklığımızın yüksek olması gereken şu dönemlerde sağlığınıza ekstra dikkat etmelisiniz. Gün içinde aldığımız protein miktarı yeterli olmalı, kendimizi kesinlikle fiziksel olarak aç bırakmamalıyız unutmayın fiziksel açlığınız varsa o beslenme programı büyük ihtimalle size çok yetersiz geliyordur, süt-yoğurt tüketimimize dikkat etmeliyiz, sağlıklı yağları ihmal etmemeliyiz, kompleks karbonhidratları beslenme düzenimize mutlaka eklemeliyiz, meyve-sebze miktarımız en az 5 porsiyon olmalıdır. Ekstra olarak su tüketimimize de çok dikkat etmeliyiz, su içmeden yağ yakımımız olmaz.
Eğer hedefiniz 12 kilo vermekse naçizane önerim bunu zaman içinde vermeniz, 1.5 ayda 12 kilo vermek bir başarı göstergesi olabilir sizin için fakat daha sonraki zamanlarda kısa sürede verilen kiloları alma ihtimalimiz oldukça yüksek. Bana kalırsa 12 kiloyu 3 ayda verin, ama sağlıklı bir şekilde ve kendinize hayatın aslında oldukça keyifli olduğunu hatırlatarak verin en keyiflisi budur :)
Umarım istediğiniz sonuçlara ulaşırsınız, sevgiler..
Sorumu görüp cebapladiginiz için çok teşekkür ederim :)