- +1 yıl
Hızlı kilo vermek her zaman güvenli ya da uzun vadede sürdürülebilir bir şey değildir bir ayda 6 kiloyu vermeyi hedeflemek gerçekçi bir hedef olmayabilir öte yandan beslenmende yaşam tarzında egzersiz programında değişiklikler yaparak bir ayda 6 kilo vermeye yaklaşabilirsin.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Önemli olan kısa zamanda çok kilo vermek değil. Sağlıklı bir şekilde kilo vermek.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 10 yıldır kilomu koruyorum.00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Sağlık & Diyet konusunda 3b cevap paylaştı. Evet 1 ayda 6 kilo vermek mümkün günlük kalori ihtiyacının altına inmem gerek mesela 1000 kalori alacaksın günlük bu gidişle kilo verebilirsin
00 YorumlaÇok sıkı çalışırsan dikkat edersen verirsin su ve uyku da önemli
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
2.5 ayda 15 kilo verdim desem. Hem spora gittim hem diyet ama haftada bir diyeti bozdum hamburger kola cips filan hemde :)
00 Yorumla 1 haftafa 4 kilo veren ben bunu begendim
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Nasıl yaptın 🙏
- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Verilir çok rahat kasarsan
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Spora vaktim yok ama 😟
- +1 yıl
Max 5 güzelim
03 Yorumla- Soran+1 yıl
Oda olur
- Soran+1 yıl
Ama yapışık sanki ya gitmiyorlar vücudum dan az yiyorum yine aynıyım
- +1 yıl
Kalori açığı yap ama bence öncesinde dahiliyede kan tahlili yaptırıp hangi vitaminlerin eksik baktir metabolizmani yorma boşuna
- +1 yıl
1 haftada bile verilir cok zayif degilsen
00 Yorumla - +1 yıl
Verilir
00 Yorumla - +1 yıl
Verilebilir
00 Yorumla - +1 yıl
Verebilirsin
00 Yorumla
Detaylı bilgi