boyum 161 kilom 56. Bir ayda 6 kilo verilir mi? spor yapamıyorum çünkü hiç fırsatım olumuyor. sabah 9 dan akşam 10a kadar dershanem var. dershanede yiyecek bir şey olmadığı için evden götürüyorum bazen. önerebileceğiniz sağlıklı yiyecekler var mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
spor olarak dersane yolunu 15 dakika uzatıp yürüyüş yapsan yeterli. kilo vermek için en önemli husus yiyecektir. bu işin yüzde doksanı beslenme. tabiki verebilirsin ama seni yormayacak olan kilo verme şekli haftada bir kilo vermek. bünyeni yormaz ve 6 haftada işi halledersin. ekmek şeker ünlü gıda pirinç pilavı kızartma hazır yiyeceklerden uzak durman gerekiyor. mesela dersaneye bir dilim kaşar peyniri salatalık domates havuç gibi sebze ve süt ürünü götürebilirsin. yumurta yiyebilirsin. sınırsız salata. et köfte. ev yemeği yiyorsan da bir tabak yiyorsan yarım tabağa düşür her yemekten. bulgur pilavı ye ama pirinç asla. daha fazla konuşmak istersen de açık şimdilik bu kadar 😄
02 Yorumla- +1 yıl
dm açık demiştim pardon
- Soran+1 yıl
çok teşekkürler 💫
zaten yürüyorum bu aralar sabahları dershaneye. O da iki bin adım civarı yapıyor. Akşamlar pek tercih etmiyorum geç saat ve tenha oluyor diye.
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
İstersen 3 haftada da verirsin takma kafaya takıntılı olma kuzu sadece porsiyon azalt çok su iç ve olabildiğince hareket et unutma ki bu süreçte hep mutlu olmaya çalış 🥰
01 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkür ederim ☺️❣️
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
27
Cevap
21Cevap
- +1 yıl
Neden verilmesin sen kendine inandıktan sonra. Tabi sağlıklı bir diyet programı ve uzman onayı alınınca mümkündür.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
teşekkürlerr 💫
- +1 yıl
Detoks programları ile sağlıklı beslenmeyi öğreniyor insan. Günlük alınması gereken kalori miktarı vs. Az kalori almak iyi bişey sanıyor çoğu insan ama benim danışmanlığımı yapan bayan, kendisi doktordu aynı zamanda zaten. Günde 1500 kalori almam gerektiğini söylemişti. Gerçi sonra mucizevi bir çay ile tanıştım hiç birine gerek kalmadı. Oda yine aynı gerçi. Bol su ve sağlıklı beslenme, sağlıklı atıştırmalıklar 🙂 öğrenip o yol üzere ilerlemek lazım
00 Yorumla - +1 yıl
Verilir belki ama buna ihtiyacın olduğunu sanmıyorum. Ne o öyle çubuk kraker gibi. Biraz canlı kanlı olmalı insan. Kaldı ki bir kız İçin 161/56 kilo gayet iyi, hatta olması gereken bu.50 kilo hayalet gibi gezmenin mantığı ne? Bence çok takıyorsunuz kilo muhabbetine kafayı. He bak ama 60’ın üstünde olmasını da pek hoş bulmam şahsen o ayrı, ama şimdi ki kilon gayet olması gerektiği gibi bence
00 Yorumla Spor yapamıyorum diye bir bahane yok kusura bakma. 1 ayda 6 kilo vere bilirsin çok da kolay bir şekilde verirsin internette özellikle YouTube'de evde spor gibi yığınla video var günde sadece 30 dakika evde yüksek tempolu egzersizler ve düzgün bir beslenme ile çokta kolay bir şekilde verirsin düzgün beslemeden kastım Şeker , Tuz ve Hamur işi yok bu kadar basit 👍
03 Yorumla- Soran+1 yıl
fırsatım olmuyor ki eve gelince çok yorgun oluyorum duş alıp yatıyorum. Hafta sonları yapabiliyorum sadece
- Soran+1 yıl
teşekkür ederim yorum için
- +1 yıl
Birşeyi ne kadar istediğin önemli olan sabah 4:30 da kalkıp spor yapıp işe gidiyordum Bahaneler her zaman olacaktır. Cefa çekmeden Sefa süremezsin ben bunu yapacağım dediysen onu yapacaksın vücudunun değiştiğini gördükçe daha da hırslanıcaksın daha fazlasını isticeksin başara bilirsin Raki acı yok 😂 hadi selametle
- +1 yıl
6 değil ama 4 verirsin 15 gün yap 1 hafta bırak sabah kahvaltıdan 2 saat önce kahve tarçın tozu kako akşam yemek ten iki saat sonra yine aynısı bu kadar akşam yemeği 5 te kesmen lazım ne yersen ye sorun yok
00 Yorumla - +1 yıl
Diyetin bir numaralı kuralı beslenme. Ayrıca o kadar takma derim. İki karga seni yemeye gelse biri doymaz, diğeri aç kalır zayıfliym diyorsun birde
02 Yorumla- Soran+1 yıl
boyuma göre fazla ama kilom 47-48 olmam lazım
- +1 yıl
Gerçekten bu dert edilecek bir durum mu? Hayatı her anı ile dolu dolu yaşamalıyız.
Kitap okumalı, ansikppediler açmalı, evreni keşfetmeliyiz. Nereden geldiğimizi bile tam anlamı ile bildiğimizi sanmıyorum. Bu hayattaki amacımı ne bizim, ne için varız...
Daha önemli konulara odaklanmalısın
- +1 yıl
1 ay boyunca hergun yaprak yersen değişimi göreceksin. En az 20 kilo için söz verebilirim.
11 Yorumla- Soran+1 yıl
20 kiloda değil yani yok olurum öyle ahbzahhsha 8 kilo versem yeter
Yemeği günde tek öğüne indirip sürekli gün içerisinde dershane gibi aktif olduğun bir koşuşturmaca ile azim edersen çok rahat bu sonuca ulaşırsın.
00 Yorumla- +1 yıl
3günde 4 kilo verdim ama hala nasıl verdim bilmiyorum :) tek yaptıgim çorba ve bol bol su içmekti. Yani rahat verilir
00 Yorumla Canim ben 1 hafta isvec diyeti yaparak 4 kilo verdim kaldı bir haftam daha 13 gün sürüyo
08 Yorumla- +1 yıl
Ayy nasıl yaptın ya çok ağır bir diyet bir de zararlı mı?
- Soran+1 yıl
incelme oldu mı peki? Yoksa ödemden mi kurtuldun
- +1 yıl
Bizim okulda bir kız da yapmıştı bu diyeti yarıda bıraktı ama kilo vermişti gözle görülür biçimde
- +1 yıl
Tehlikeli mi sizce?
Meyve kurusu olabilir kuruyemiş olabilir ama mutlaka bol sıvı tuketmelısın corbasız da olmaz
10 Yorumla- +1 yıl
3 ayda verebilirsin sanki onu , kendimizi kandirmayalim
00 Yorumla - +1 yıl
Boyuna göre kilon gayet iyi.
Ben 1.57’yim ve boyuma göre 55 kilo olmam gerekiyor sen düşün artık :)03 Yorumla- Soran+1 yıl
kendimi kilolu hissediyorum çevremdeki herkes zayıf 48-50 kilo
- +1 yıl
Sen söylemedikten sonra kimse kilonu bilmez ki. Ayrıca kiloludan kastın ne? Göbek ve basen var mı?
- Soran+1 yıl
göbek çok az var ayva göbek. basenlerim çok geniş onun dışında fazlalığım yok
- +1 yıl
Kilona boyuna ve yaşına oranla su miktarı belirle ve her gün uyarak iç
00 Yorumla - +1 yıl
1 ayda 10 kilo verdim diyete önem verirsen yaparsın :)
01 Yorumla- Soran+1 yıl
söyler misin lütfen
Evet. sabahlari yumurts ye oğlen ise salatalik su ic 2 saatden. Bir su ic axsama çorba sebze meyve yee kahve ic sekersiz kilo vercekesin
00 Yorumla1 saat kadar bi koltukta hareketsiz otur ve aniden kalk yağların orada kalır aniden zayıflarsın iyi fikir bence :DD
00 Yorumla- +1 yıl
2 ay içinde önce 9 kilo verip sonra 4 kilo aldım sonra 3 kilo daha verdim yani herşey mümkün
00 Yorumla - +1 yıl
Verilir az ye elinden geldiğince. Ve çikolata cips elini sürme.
00 Yorumla Bende 1.60 41 falanım bende alamıyorum ya işe bak
03 Yorumla- Soran+1 yıl
7 kilo göndereyim ablama
- +1 yıl
Kilon gayet iyi niye vermeye calisyorsunki
00 Yorumla - +1 yıl
Verilir niye verilmesin
00 Yorumla Sağlık & Diyet konusunda 2,9b cevap paylaştı. Verilir
10 Yorumla1 ayda 13 kilo verdim yardımcı olabilirim :)
02 Yorumla- Soran+1 yıl
ohaa nasıll
- +1 yıl
Ekmek ve şekeri hayatımdan çıkardım sadece günde 1 küp şeker çayıma atıyordum. 1 öğünde yediklerimi iki öğüne yaydım. Saat 5ten sonra ağzıma kahve ve çay dışında hiçbirşey koymadım. Günde mutlaka 3 litre su içtim. Elimden geldiği kadar hareket etmeye çalıştım. Yemeğe bol acı ve limon kattim. Çoğunluk sebze beslendim haftada 2 et yedim. Günlük 400 kaloriyi geçememeye çalıştım. Sabah aç karna limonlu su içtim ve gün içinde de tükettim. 1. Ay 13 kilo verdim. 2. Ayda 18 kilo verdim 83 kilodan 2 ayda 52 ye düştüm 3 aydır normal besleniyorum biraz dikkat ederek 50 kiloyum midem küçüldüğü için istesemde eskisi gibi yiyemiyorum ve aşırı öz güven geliyor zayıfladıktan sonra bazı insanlar tanımıyor çünkü baya değiştiyorsun ama gerçekten çok güzel bir şey istediğim zaman istediğim şeyi giyebiliyorum sadece biraz sabır gerektiriyor ama sonuca değiyo umarım yardımcı olabilmişimdir :)
- +1 yıl
Su diyeti yap öyle verirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Diyetisyen diye birileri var bı ona danış
00 Yorumla Verilebilir ama hic saglikli olmaz bence
00 YorumlaSaglinuza zararı yoksa taknaýin bu kilo vs
00 Yorumla- +1 yıl
Mehmet Ceyhan da mısın
00 Yorumla - +1 yıl
Verilir ama sağlıklı olmaz bence
00 Yorumla verilir sıkı bir diyetle
00 Yorumla- +1 yıl
Kilon gayet iyi bence vermene gerek yok.
00 Yorumla - +1 yıl
verilir
00 Yorumla - +1 yıl
veremezsin
00 Yorumla - +1 yıl
Verebilirsin tabikide
00 Yorumla - +1 yıl
Verilmez
00 Yorumla - +1 yıl
verilir
00 Yorumla Çok rahat verilir
10 YorumlaEvet ben verdim
00 YorumlaTabiki
00 Yorumlaİmkansiz
00 Yorumla- +1 yıl
Keşke
00 Yorumla Çok zor...
00 YorumlaEvet tabikide
00 Yorumla- +1 yıl
Verilir bence
00 Yorumla Verilmez
00 Yorumla- +1 yıl
Verilir
00 Yorumla Kiloya bağlk
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Öncelikle süreç içerisinde verilen kilo kişinin yaşına, cinsiyetine ve başlangıç kilosuna göre değişeceği için ve sizin de başlangıç kilonuz düşük olduğu için kilo verme hızı biraz yavaş olabilir. Sabırlı, istikrarlı olmakta ve uygulanan programın sürdürülebilir olmasında fayda var. Her gün aynı saatte aynı şeyleri tüketmek çok kıymetli. Spor için muhakkak fırsat yaratmanızı tavsiye ederim. Özellikle eğer bir rahatsızlığınız yoksa sabah aç karına yapılan sporlarda yağ yakımının daha aktif olduğunu söylemekte fayda var.
Yanınızda protein süt taşıyabilirsiniz veya termosunuz varsa kahve götürebilir ve yanında protein bar tüketebilirsiniz. Yoğurt, meyve ve çiğ kuruyemişler ile bir karışım yaparak yanınızda taşıyabilirsiniz. Yine bir kabın içerisine salata koyabilir ve tüketeceğiniz vakitte ek olarak konserve ton balığı ilave edebilirsiniz, haşlanmış kurubaklagiller ile yapılmış bir salata da kulağa çok hoş geliyor. Ders aralarında muhakkak hareket etmenizi tavsiye ederim.
Uyku düzeni kilo verme sürecinde çok etkili olduğu için muhakkak erken uyuyup erken uyanmakta ve gün ışığından yararlanmakta da fayda var. Metabolizma hızınızı artırmak ve gün içinde tokluk hissinizi korumak adına 8-12 bardak kadar su tüketin.
Aynı zamanda ödem attırması ve metabolizmanızı çalışması açısından gün içerisinde herhangi bir sağlık sorununuz yoksa beyaz veya yeşil veya karışık olmak üzere 3 bardak bitki çayı tüketmeye özen gösterin. Sindirim sisteminizi çalışır durumda tutmak ve besinleri yakarken harcayacağınız termik etkiyi arttırmak için ara öğünlerinizi yoğurt, süt, kefir, peynir gibi protein içeren besinlerle zenginleştirin.
Piyasadaki protein sütleri çok pahalı protein tozu almak daha mantıklı
teşekkür ederim yorum ve bilgiler için ❣️
@lyaseminl protein dozu çok sağlıksız bir şey, onu tüketmek yerine doğal besinler tercih edebiliriz: haşlanmış yumurta, yoğurt, balık, tavuk, et,...
@safkiizz doğal besin derken? protein tozunun neyden üretildiğini araştırmalısın bence sen ayrıca günlük protein ihtiyacını karşılayacak kadar hayvansal ve bitkisel gıda tüketmeye kalksan bu ekonomide cebinde para kalmaz
@lyaseminl Bu zamanda doğal olan bir şey kaldı da protein tozu mu doğal olacak? Hemşirelik okudum ve ne kadar sağlıksız olduğunu biliyorum ayrıca bir çok doktor da buna katılıyor, bi araştır istersen. Hem normal bir insanın günlük protein ihtiyacı sandığın kadar çok değil, 15 yaşımdan beri diyetisyenlere gidiyorum yani bu konuda az çok bilgim var.
@safkiizz nerede okudun protein tozunun zararlı olduğunu? Bana akademik kaynak atabilir misin? Atamayacaksan konuşma hemşirelik okuman seni insan sağlığı konusunda uzman yapmaz.