Kaygı bozukluğunu atlatmanın yolları nelerdir?

2 hafta önce aile içinde kardeşimle alakalı bir olay oldu ve bende kalıcı bir travma bıraktı bu durum, gerek sınav stresi gerek benim eskiden yasadıgım bir durum birbirini tetikledi, aşırı derecede kaygı bozukluğu yaşıyorum ama neye kaygılandığımı bilmiyorum, midemde sürekli bir kaygı hissi, olayı hatırlayınca hissin tavan yapması bazen uyuyamama, sıfır iştah sıfır yaşama isteği kolumu kaldıracak halim yok ilk günler öğün öğün ağlardım şimdi ağlamak istemiyorum güçlü durmak istiyorum o kadar çaresiz kaldım ki çok önemli bir sınavım var 60 gün sonra, ona rağmen psikiyatriye gidip antidepresan almaya başladım, biraz uykumu getiriyor ama kahve falan üstesinden gelmeye çalışıyorum, tek istediğim normal hissetmek bıktım artık her an benimle beraber olan bu histen, ilaç etki edecek mi onu da bilmiyorum, ne yapmam lazım düşünme bilmem ne takma diyorlar, elimde değil olayı düşünmesem bile o his içimde, 4 5 gün boyunca geçmişti gelmemişti, kardeşimle dışarı çıktık gezmeye olayın konusu açıldı ve aynı şeyleri hissetmeye başladım, olayda asırı bir durum yok herkesin basına gelebilecek küçük ergenlikler, annem bile umursamadı fakat ben böyleyim. deliriyor muyum acaba

Kaygı bozukluğunu atlatmanın yolları nelerdir?