Panik atak ve anksiyeteden nasıl kurtulurum?

Arkadaslar Nisan ayında ilk panik atagımı gecirdim gece vakti hastaneye gittik ekg cekildi saglık testleri yapıldı bir problem çıkmadı çok şükür defalarca ekg cektirdim saglik testi yaptırdım hayatımda hic sigara kullanmadim saglıklı beslendim defalarca serum taktılar sakinleştirici 4 aydır panik bozukugum var anksiyete korku nöbeti sanki ölecekmişim gibi hissediyorum kalbim durucakmış gibi hissediyorum lütfen bana yardımcı olun Nisan ayından beri xanax kullanıyorum cipramı mayısta bitirdim sonra citoles vermişti doktor citoles le ataraxi kullandım ateşim cıkti gece tekrar atak gecirdim hastaneye gittik citolesi bir kere daha almiştim olmuş gibi hissettirdi fena bir şekilde imdat diye bagırdım sonra gece yatacakken rahatim kaçti kustum sonra rahatça uyumuştum paxera ya basladigimda ise hergün kusuyordum 5 tane psikologa gittim noroloji doktoruna bile gittim bir sorun çıkmadi kalp durmasi olmaz dimi her gün ölümü düşünuyom aklimdan çıkmiyo korkuyorum lütfen yardımcı olun yardima ihtiyacım var😭
Panik atak ve anksiyeteden nasıl kurtulurum?