geceleri baslayan nobetlerim kalp cqrpintisi rutim yukselme sizdede boyle problem oldu mu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kardesim oncelikle g3xmis olsun. Zor bir süreç gerçekten tek yapman gereken atak anında kendini meşgul edecek birseyler bulmak. Biraz farkındalık kazanırsan hersyin 10 dakika içinde normale biteceğini anlarsın ve daha rahat. olursun ayrica yazdığın panik atagin sadece iki belirtisi ben sana yazsam yaşadıklarımı inanmazsın bile ,
Kendine çok fazla odaklanma , internetten hastalik arama
kardesim valla olmuyor ilk defz boyle oldum bugun gittim acile gittim sakinlestirici yaptilar
Daha önce herhangi bir tane aldın mı anksiyete ya da panik atağa dair
Ekg ve kan tahlili yapmadılar mı
yaptilar 6 yildir bu problem var en son gecen sene ekg yaptilar bir problem yoktu
Kardesim belki için rahatlar dün bende acile gittim gogus agrisi ve sol kol. agrisi ile ekg ve kan tahlili yapıp. gonderdiler , bundan önce en az 20 kardiyoloji doktoruna gittim hepsi temiz dedi ama insan inanamıyor herhangi kalp. krizi gecirme ve ölecek hissi ile ulaşıyorum yaklaşık bende 7 senedir bu illet hastaligi çekiyorum, benim. nabzim şu an yükselmiyor çünkü nabiz için ilaç alıyorum yoksa benimkide 150 ye kadar çıkıyordu
kac yasindasin peki
Suanda 30 yaşındayım hastalik başladığında 22 yaşındaydım ama ilk 2 sene ne olduğunu anlamamıştım hastalığın sonradan sonra daha fazla. olmaya başladı her an korku ve endişe ve kaygı ile. geciyor sen kaç yaşındasın
ben 25 yasindayim abi ama ilk defa boyle kotu oldum disariya ciktik korkudan annele sarildim eşedumu getirdim cok kotuydum abi cok tansiyon tavanlardaydi peki tansiyon neden yukseliyor abi
Kardesim tansiyonda panik atakla alakalı benimde tansiyonum 18/12 oluyordu 20 yi bile gördüğü oldu , şimdi hastalığın özünde beynimiz olmayan bir tehlike algılıyor gibi düşün, gece vakti ağzı kanlı bir aslanla karşı karşıya kaldığını düşün o zaman ne olacak beyin komut verecek savaş ya da kaç, savaşmak için ne yapacak ayaklara kollara ve diğer yerlere güç için daha fazla kan pompalayacak bunun içinde hem nabiz hem tansiyon yükselecek. Buradaki önemli nokta hastalığın psikolojik olduğunu kabullenmek ben kabullenemedim hala çekiyorum,
Çünkü bende bir. cok belirti var gecmeyen kas ağrıları halsizlik mide. bagirsak sorunları ve bunlar aylardır geçmiyor suanda. gogusum agriyor yaklaşık 4 haftadır hiç ara vermeden agriyor bu şekilde olunca psikolojik olduğunu düşünemiyorum ama senin belirtilerinde az kabullenebilirsin psikolojik oldugunu
abi beni ekler misin atak geldigi zaman birbirimize destek oluruz cunku bunu yasayanlar bilir gozlerim karardi gogsum yaniyordu cok kotuydum
Kardesik ekleyemiyorum çünkü gizli hesaptan soru açmışsın. Nasil ekleyeceğim bilmiyorum
abi sen gizliden cik ekliyeyim
Tamam nasil çıkacağım onu bilmiyorum ki 🤣
Tamam şimdi oldu
uc isaret var sag taraftan gizliden cik diyorsun abi
ekledim abi
Tamam kardeşim konuşmak istediğin her zaman mesaj atabilirsin elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışırım çünkü biliyorum bu hastalığın ne kadar. zor olduğunu böyle seni anlayacak birinin olması güzel birsey
evet abi en guzelide o seni anlayaczk birin olmasi gercekten buyuk motivasyon oluyor abi cok tessekkur ederim cok zor cok oldum dedim simdi
Ahaha merak etme kardeşim öldürmüyor ben çok öyle oldum kac defa kendimi bıraktım ben oluyorum kesin diye ama hala hayattayım. Dini görüşün ne bil. iyorum ama maneviyatını arttıracak ibadetler yaparsan olanlarda iyi gelir. Bundan sonraki aşama sağlık anksiyetesi bu daha kötü hergun kendine hastalik buluyorsun o belirtileri yaşıyorsun o yüzden biran önce tedavi ol psikiyatrist gidip antidepresan alabilirsin ataklari çok sik yaşamaya baslarsan
cok tessekkur ederim yarın bi doktora goruncem psikiyatriste kurtulmam lazim cok zor abi oldurse zaten oldururdu simdiye kadar gercekten psikolojik. kalp krizi gecirsem gecirirdim simdiye kadar degil mi abi
Aynen kardeşim sadece sen değilsin bunu yaşayan milyonlarca insan tek. degilsin. daha zorlu süreçlerden geçenlerde var o yüzden rahat olabilirsin. Benim yanlışım ben ilk başladığında çok bekledim doktora gitmek için ölmeyi bekledim evde 4 yil gitmedim hiçbir doktora kesin kalp hastasıyım öleceğim diye sonra gitmeye başladım ama iş işten geçti suanda doktorlara bile inanamıyorum. Bende kesin bisey var siz bilmiyorsunuz kafasında dolanıyorum. Çok zor hastalik çok zor. Ama senin içinin rahatlamasi için istersen önce kardiyoloji yap ondan sonra psikiyatrist gidebilirsin,
abi cok zor olmazmi ben neden bu yasta boyle problemleri yasiyorum diye dusunmuyor degilim belki rabbim beni siniyor acaba kulum sukur edecek mi etmiyecek mi diye yinede sukurler olsun
abi bana mesaj atar misin ben atamiyirum
Bende atamıyorum 2. Seviyedeyim bende Facebook adresini yazarsan eklerim oradan
Psikiyatri ve kardiyolojiye gitmeniz gerek bendede var.
sizde ne var
panik atak ve anksiyete bide nefes darlığı
Bız bılmıyof panik atak nedir bız bılmıyor sen ne diyor
dalga gecme seninde basina gelir golursun ondan sonra
Bız gelmek yeni bız bılmemek