Selam canlar :) Karantinadır, koronavirüstür, plaj fiyatlarıdır derken yaz tatilini planlarımızdan çıkardık bu sene. Fakat yaza hazırlık adına kilo verme aşamasında olanlarımız hala var, görüyorum ;) Hatta bizlerden önce, ünlü isimler kilo verme hazırlığına giriyor ve kendilerine farklı motivasyon kaynağı dahi buluyorlar; Instagram için daha iyi pozlar vermek, kıyafetleri en iyi şekilde taşımak, aşk acısı çekmek veya sevdiği insanla daha iyi anlaşmak için... AdelePeki sen, sevdiğin insan istediği için veya onun yanında daha rahat olabilmek için kilo verir misin?
Evet, sevdiğim için kilo veririm.
Hayır, ya başka sebeple kilo veririm ya da hiçbir şey yapmam.
Önce kendim için kilo veririm bu zamana kadar da hep öyle yaptım. Genelde maximum seviyeye ulaştığı zaman kilom hemen kendim dur deme motivasyonu oluştururum. Sevdiğim insanında yanımda olması, beni motive etmesi gerçekten işime yarar. Diyette motivasyon olduğundan çok daha önemli. İlk 10 gün yanımda olsun yeter bana ;)
Bunu ben zıttı olarak alıyorum çünkü 48 kiloyum ve sevdiğim insan bana 50 olursan daha güzel olabilceğim hakkında daha naif ve beni kırmıycak şekilde cesaretlendirdi ve bende onun açısından daha doğrusu kendimi biraz daha kilolu olunca gerek bacak tipimin daha oturaklı görüntüsü aklıma yatınca onay verdim. Ve kilo almaya başladım aslında asla kilo almayan bir insanım ama amaç sevdiğim insana güzel görünmek olduğu için hayatımda ilk defa hırslandım. İlk başlarda 45 44 kilo iken 1aya yakın zamanda 48 e oturdum ve hedefim 50 kilo. Bunu ama şöyle görmenizi istiyorum; kendimi daha güzel bulmak istiyordum ve sevdiğim insan da bana bu konuda teşvik etti.
Sevdiğim kişinin beni beğenmesi benim için oldukça önemli. Ama sırf beni fiziğim için seviyorsa durum farklı. O zaman hicbir önemi yok. Beğenmese de olur yani. Güzel görünmek ilk önce bizleri mutlu eder. Kendim için güzel görünürüm. Sonra da sevdiğime. Ve bundan da gocunmam.
Her şey birlikte olmalı kusursuz insan yok o da kilo alırsa zayiflamami isterse birlikte zayiflariz ya da o formunda ben kilo aldiysam ondanda baska bir şey yapmasini isterim ben kiloluysam senin de şuyun var gibisinden burun estetiği mesela yaptırabilir
İnsanın kendine saygısı varsa kilo verir zaten, sevgilinin veya anne-babanın isteğine kalmaz.
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hem özgüvenim hem sağlığım açısından ilk başta kendim için kilo veririm. Hayatımdaki insanın bu süreçte benim yanımda olması hoşuma gider tabi ki.. Fakat sırf gözüne hitap etmediğim için zayıflamamı istiyorsa yalnızca vücudum için benimledir demektir. Böyle birisi ile işim olmaz.
Kilo vermek gibi bir dert'im yok kilo almam lazım daha çok 😂😂. Sevdiğim insan için değil kendi istediğim için kilo alırım. Zaten sevdiğim insan için kilo almam beni bir süre azimli tutacak buda fiyasko yapacak. O yüzden en iyisi kendin için yapman..
Sadece kendim için, daha özgüvenli, daha sağlıklı ve mutlu olmak için kilo veririm. Biraz bencilce olacak ama ilk önceliğim her zaman kendi istediğim olur genelde.
Kiloma ve sağlığıma dikkat eden birisiyim. Düzenli bir spor hayatım var. Olmasaydı kesinlikle önce kendim için sonra sevdiğim için kilo verirdim. Onun göz zevkini ciddiye alırım ve hakkıda
Fazla kilom varken beğenmeyip zayıflayınca beğenecekse o insanla işim olmaz zaten, şekilcidir net. Ama yine de kilo veririm, onun için olsun veya olmasın.
@drifter00 ben bir delik için binlerce delilik yapıp erotizm uğruna erdemi feda edemem. Kadınlar aşağılık davranıp aşağılara yavşayıp aşağılanmaya mecburdur.