Aşk İlişkileri Sevgiliniz/eşiniz sizden kilo almanızı istese alır mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor dünya tersine dönüyorsa 😂Sevgiliniz/eşiniz sizden kilo almanızı istese alır mısınız? Sevgiliniz/eşiniz sizden kilo almanızı istese alır mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Hayır almam ben zaten her zaman ideal kilomdayım kaldı ki sevgilim de ne olursa olsun beni olduğum halimle sevmeli zaten 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hassas bünyem, naçiz vücudumun ve ultra metabolizmam fazla kilo almaya uygun değil.. 1 0 Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Değişmemi isteyen biriyle 5 dk daha sürdürmem gururum kadar etsin önce😂 1 0 Yorumla
SekstingPadişahı Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Ben zaten şişko susamlı poğçalar gibiyim daha ne kadar şişebilirim yav :D 1 0 Yorumla
blackman3419 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Almam, kilo hiçbir zaman iyi bir şey değildir... 1 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı. İstemişti🙄 ama almadım. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başaramadın mı 😂 Yorumla tortitotilla +1 yıl Hayatta en kolay başarılan şey o😂 iki üç gün fast food ye tamamdır. Yorumla
simlibirfar Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Benim istemediğim bir şeyi istemez ya 1 0 Yorumla
Şokagirenbimkasiyeri Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. beraber alacaksak olur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır almam ben zaten her zaman ideal kilomdayım kaldı ki sevgilim de ne olursa olsun beni olduğum halimle sevmeli zaten
Hassas bünyem, naçiz vücudumun ve ultra metabolizmam fazla kilo almaya uygun değil..
Değişmemi isteyen biriyle 5 dk daha sürdürmem gururum kadar etsin önce😂
Ben zaten şişko susamlı poğçalar gibiyim daha ne kadar şişebilirim yav :D
Almam, kilo hiçbir zaman iyi bir şey değildir...
İstemişti🙄 ama almadım.
Başaramadın mı 😂
Hayatta en kolay başarılan şey o😂 iki üç gün fast food ye tamamdır.
Alabilirim belkim
Benim istemediğim bir şeyi istemez ya
beraber alacaksak olur
Görselden midem bulandı
Evet kilo alırım ama veremem
Kilo konusunda babamı bile dinlemem
Ağlarım 🤧
Almam yeter da
Hayır almam