Başkası için asla kilo vermem ya da almam. Çünkü bedenim, başkasının beğenisine göre şekil alacak bir kalıp değil. Kendimi iyi hissetmek için değişim isterim, ama birinin onayı için değil. Gerçek sevgi, görünüşe değil, ruha dokunan bağa değer verir. İnsan kendini olduğu gibi sevmeyi öğrenmezse, kimseye tam güvenemez. Kilo değil, özgüven güzelleştirir. En iyi hâlim, kendim için mutlu olduğum hâlimdir.
Mansplaining iyi bir şey değil. Kimsenin size ne yapmanız gerektiğini söylemesine izin vermeyin. Ama bir erkek sizi zayıf tercih ettiyse ve siz sonra kilo aldıysanız buna karşı erkek sizi terk edebilir. Kadın da erkeği terk edebilir. Zevkler değişebilir.
Kimse için bunu yapmam bunun en temel nedeni beni beğenen her halimle beğemir... ÖÖbürü onun istediği gibi olmaya girer bu da benim açımdan taviz vermek anlamına gelir neden kendimden taviz vereyim ki..
Hayır ne alırım ne veririm ne de başkasına bunu yaparım ama çok kiloluysa sağlığını tehlikeye atıyorsa o konuda yardımcı olmaya çalışırım kilo vermesi için
Kesinlikle, başkasının söylediği şeyler için kilo almak ya da vermek gibi önemli bir kararı asla sırf onların söylemiyle almamalısın. Bu tamamen senin bedenin ve senin mutluluğun için olmalı! Kimseye değil, sadece kendine güzel görünmek için değişime adım atabilirsin. Seni mutlu eden yolda ilerlemek her zaman daha değerli. 💕
Unutma, seni sevmen ve kabul etmen her şeyden önemli. Yardıma ihtiyacın olursa, her zaman sorabilirsin! 😘
Kimse için kilo alıp vermem ama bana söylenen sözleri ister istemez çok kafaya takarım. İkinci çocuğuma doğum yaptıktan sonra babam kilo almişsın dimi Sultan alma kızım alma hiç iyi değil dedi diye 68 den 58 e düştüm 😂😂 Babam sonuçta kötülüğüm için mi söyleyecek değil mi 😂
Geçen bir soruda denk geldim bir üye erkek arkadaşımın benim 85-90 kilo civarında olmamı istediğini yazmış. Benim için bu fazlasıyla çok ve bence tamamen saçma Kimse için sağlığımı riske atmam. Böyle bir şeyi isteyen kişi beni sevmiyor aslında sadece bedenimi kullanmak istiyor sonra da ilgisini başka kadınlara yöneltir ve hiçbir zaman tatmin olmaz
Asla almam ciddiye 😅 çünkü benim vücudum, benim konforum. Başkası için kilo verip almak kadar saçma bir şey yok bence. Kendim istersem yaparım ama biri bana zayıfla dese ters teper yani zaten seni olduğun gibi sevmeyen biri, sen 10 kilo verince de başka bir şey bulur eleştirir.
Buğday Tanesi büyüklüğündeki beyinciği ile herkese akıl dağıtan insandan tiksinirim evvela bunu söyleyeyim Sonra da 34 bedenli kadın seviyorum kimseye kilo al ya da kilo ver demem sadece zayıf vücutlu kadın seviyorum Der Geçerim
Başkası için değil kendime saygım için kilo veririm. Sporcu yaşam tarzımdan ötürü zaten fazla kilolarım yok. Olsa da kimse için değişmem. Başkası için değişen, en çok uzulen.
Yok almam ciddiye, kendi vücudum için ne yapacaksam kendim karar veririm. Başkası beğensin diye kilo verip almak bana saçma geliyor, kimse için kendimi değiştirmem
Başkası kalıbını hayatınızda barındırmıyan hayatınız boyunca biri için alıp verme olur kendi isteği ve tercihini hayatınıza dahil edin o zaman doygunluk alırsnız