Yaparım, ben de partnerimin zayıflaması ya da kilo almasını isteyebilirim. İdeal kilo sınırları içerisinde olan bir istek ise de normal karşılarım.
Sadece kilo almak biraz zor, böyle bir istek karşısında ne kadar yapıcı olabilirim bu soru işareti. Kilo vermek ise daha kolay, fazlam var ise ve partnerim de vermemi istiyor ise veririm.
uzun süre sonra görüştüğüm bazı kişiler direkt muhabbete bu kanaldan giriyor. kilo mu aldın, versen iyi olur./kilo mu verdin, alsan iyi olur. kardeşim, ben senin yılgın bi hoşgörüyle beni benimsemene mi kaldım?
Şöyle söyleyeyimm eğer fazla kilom yüzünden beğenilmezsem yani sevdiğim insan beğenmezse ben de bunu umursayacak kadar takarsam zayıflarım ama şey için kaybettiğin insana dön de bir bak demek için ahaha
Başkası için yapmam kendim için yaparım ve yaptım da
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Geçen gun sevgilim dedi ki dar paça bi pantalon giymistim dedi ki " O pantalon çok sıkı duruyordu ben nefes alamadim." O kadar kizginim ki ona ve onu eskisi kadar sevmiyorum.
En güzeli sanki herkes hiç hata yapmamış süper bir hayatı var bide gelip sana akıl vermeye çalışmıyorlar mi çıldırıyorum benim onu yaşamam lazım ki hata bile yaptıysam kendim farkına varmam lazım insanlar bunu anlamıyor özellikle akraba çevresi 😂