Herkese merhaba 18 yaşındayım kalın bacaklarımdan dolayı rahatsız oluyorum biraz basenimde var bildiğiniz egzersiz var mı? Yardımcı olabilirseniz sevinirim özgüvenim kalmadı :(
diyet de yazarsanız sevinirim
diyet de yazarsanız sevinirim
Sabah;1 kibrit kutusu kadar peynir4 dilim domates 4 dilim salatalık5 zeytin1 dilim kepekli ekmek1 tane haşlanmış yumurtaBitki çayıAra öğün;1 adet Meyveli yoğurt2 adet kuru kayısı5 adet cevizÖğle yemeği;1 tabak sebze yemeği (bezelye bamya ıspanak semizotu vb..)1 dilim kepekli ekmek1 kase yoğurt Akşam yemeği;Et yemeği veya balık (çok yememek şartıyla)1 kase sebze yemeğiYeşil salata1 dilim kepekli ekmekAsitli olmayan içeceklerden tüketebilirsinGünde 1 saat yürü veya spor yap Ben bu şekilde 1 ayda 11 kilo verdim gerçekten işe yarıyor
cok teşekkürlerr
Chloe Ting diye bir ablamız var. Kendisi 2 hafta ve 25 gün içinde bacak incelten egzersizleri var. Kendisi 9 milyon aboneli youtuber. Web sitesinde ücretsiz sunuyor. İlk önce 25 günlük bacak inceltme olanını yap (25 days slim thight challenge) sonra 1 hafta mola ver (mola önemlidir) ardından 30 günlük bacak incelten egzersizi yap (lean thight challenge) Sitesinde gün gün yapılacak antrenmanlar ayrılmıştır. Eğer göbeğinde varsa bunlardan sonra 2 weeks shred challenge yap. sonra hourglass challenge yap. Hayalindeki gibi olursun.
Teşekkürler biliyorum onu bugün yapmaya başlayacağım bakalım olacak mıı
Gereksiz uzun yazasım geldi istersen okursun şimdi bir kg yağın hacmi ile bir kg kasın hacmi elbette bir değildir bu yüzden basenlerindeki fazla yağları orantılı şekilde kasa çevirirsen güzel bir görünüm elde edersin
Cevap
19Cevap
kalın bacaklar her zaman sexsi kızlarda olur bence çok şanslısın sen grur duy birşey yapma dogal takıl kızım
Teşekkür ederim ama biraz gitse de fena olmaz yani :D
instagramda bile bölgesel hareketler var, porsiyonlarınıda azaltırsan mükemmel olur.
kalın bacak her zaman iyidir kızım degerini bil milet çirpi bacak geziniyor piyasada kaç kızın hayali biliyormusun sen kalı kalın bacaklar erkekler zıtlatıyor o kalın bacaklara bakınca erkekler kız kaçıran modu stayla oluyor sen gelmiş buraya yok ebe gömeci tarifi diyorsun ya sabır anlayan begeni yumuldu bile
bölgesel yağ yakımı mümkün değil tatlım ama düzenli sporla inceltebilirsin ve burda her yazılanı dinleme git bir spor salonuna antrenörle falan anlaş diyetini de programını da hazırlar
biraz kendim cabalayacağım olmazsa giderim artık yorumun icin teşekkürleer
internette youtubeda faydalı videolar var onlar yardımcı ola bilir sana
Kadında kalça güzel oluyor ya elini attınmı dolduracak 😅😜
Kızlara yakısıyor kalın bacak biraz ekzersiz yap dert ediyorsan
Komando yürüyüşü bence cok cok etkili kendimden biliyorum boyle 3,5 hareket var bakbilirsin internetten
teşekkür ederim bakacağımm
Spor yapabilirsin yediğine içtiğine dikkat edip yürüyüşe çıkmak çok faydalı olur
Belki çok hoştur ama sen kötü görünüyor zannediyorsundur. Bazı kadınlar bunu çok yapıyor, yanlış düşünceye kapılıyorsunuz. Kadın biraz butlu olur yani
Millet kadınsı hatlara sahip olmak için uğraşıyor ne güzel işte 😂
Benim dee malesefki basen ve kalca bölgen belime göre kalin baya cok fazla bacak hareketi yapman lazim amaaa kesinlikle birakmaman lazim. duzenli olarak
Canim bacak emek ister. Oncelikle kilolu isen uygun diyet yapmalisin ve bisiklet yuruyus bandi ve pielates hareketleri uygulamalisin
Az Yemen gerek. Spor yap düzenli ama spor değil önemli olan düzenli spor.
Fazla yediğim yok ama okula çok kafa yorduğum için bayağı kilo aldım bir kaç senede
bemce kadında en güzell
şeyden bahsediyordunuz..
yağlar biraz gitse iyi olurdu
168 170 arası
19 a kasımda mı giriyorsun?:D
tempolu koşu vucudun her noktasını calıstırır
Kemik yapına bakmak lazım
Bence evham yapiyosun abarttigin kadar değildir 😊
Hmm çok rahatsız oluyon?
İp atla bol bol su iç
18 yaşında pert kaydın cıkmış mk
kalın bacağım var dedim obezim demedim
Baseninde var
erimeyecek şeyler değil
Tamam işte 2 kusur pert kaydı için yeterli
benim tek sevmediğim yanlarım bunlar acaba senin sevebileceğin bir tarafın var mıdır :d
Yok be 95 kilo gobekli kelin biriyim
Spor kosu squat diyet
Resim göndere bilirmsiin tavsiyede bulunayım
Zayıflayarak
Squat yapman gerekir
Koşu squat ip atla
çok dahasevimli
Yürüyüş yap sadece
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Merhaba,
Bacakları şekillendirmek düşündüğünden daha kolay olabilir. Yediklerimizden çok yani diyet yapmaktan çok hareketlerle bunu yapabilirsin.
Yoga, bacakları inceltme konusunda kendimin de denediği ve kesin sonuç aldıklarımdan biri. Aletli pilates deneyebileceklerin arasında olabilir.
Eğer aktif sporlar yapmak istiyorsan kick boxing ve dans cardio, zumba da bu konuda yardımcı. Aktif sporlardan sonra esnetme hareketleri ile kaslarını uzatırsan etkisini daha da hızlı görebilirsin.