AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Ben 65 falanım kendimi kilolu hissediyorum. Yani şöyle düşün insanin kendi içinde olması gerekir zayıflama ben de zayıflama çalışıyorum çünkü kendimi kilolu güzel bulmuyorum
daha yaşında küçük
@Baqış ben takarım öyle kilo alsam
bende sevmiyorum kiloluyum
@Baqış ayn
özelden dertleşelim mi
Sen kilo al😊
Sevdiğin insanı o şekilde kabullen ya da sağlık için bir şeyler yapmasını sağla buluşup kafede mi oturuyorsunuz. oturmayın yürüyün. Yemek yediğiniz mekanları değiştirin
Vallaha bazı şeylerin açık söylenmesi gerekiyor rahatsız oluyorsan söylemelisin ama dinlemeyecek bir şskildeysede hayatın boyunca hep sen yanımda kilolu duruyor yakışmıyor düşüncesinde olacaksın vd bu seni mutlu etmeyecek bu yüzden bırakabilirsinde başka kısmetinde çıkabilir hayırlısı olsun hakkında.
Zorla sevgili olmadın herhalde? Ayrıca senin kilon çok mu normal çöp adam? Derler adama.
Ayrıl kardesim o zaman o kız istese zayıflar zaten mal mısın sen böylelerine sinir oluyorum ya
100 kilo olması seni rahatsıs ediyosa niye sevgili oldun o zaman sorabilir miyim? Bide erkek olan sensin. Kız zorlamadı ya sevgili olalım diye?
Rahatsız*
valla aynısını ben yazıcaktım
@physicianmusician teşekkürler
👍
Ortak arkadaşınız varsa senin beğendiğin kız tiplerini göstersin ideal kiloda olsun hepsi bu olabilir veya film izlerken fiziği çok güzel aşkım falan de kıskanıp zayıflar
Onu böyle sevmeyi dene. Israrla zayiflasin dersen spora başlayalım mı de? Kasların falan varsa zaten sırf kıskandığı için bile gelir spira
Spora*
O biliyor kilo vermesi gerektiğini senin de alman gerektiği gibi. Sen almak için bir şeyler yap o seni görünce o da vermek için yapar
alkışşşş
Teşekkürler 😊
Tamam o kilolu ama sende zayıfsın. Biraz kilolarını bana ver de 😀
Lütfen onu soğutma benimki her konuşmada sporunu yaptın mı diyordu? şimdi zayıfım ama onu istemiyorum hayatımda spordan soğuttu. Aşkım ergin kırbaç vvideolarını 1 saat yapalım de yapsın
2. de anladım😂
@Baqış Allah’ tan 5. cide anlamadın😂
kırbaç adamın soyadı sanırım 😂
@Baqış belki ama çok iyi biri
özelden yazar mısınız eşim için bişey sorcam
@Baqış spor hocası değilim
O değilde bir erkek olarak sen aşırı zayıfsın bence
Sen onu kabul ettiğinde öyleyse şimdi neden değiştirmek istiyorsun ki
İlk önce ilişkine başlarken kilo problemi varsa o zaman ilişkiye başlamamalıydın önceden soru etmemişsen şimdi ne desen o kız kırılır.
Sorun*
Ben de hep bunu merak etmiştim nasıl sevgili oluyorlar diye cevabımı aldım sağol. Demekki aslında öyle kabul etmiyorlarmış
Güzel bir ortam kurup oturun.
Sonra de ki ortada buluşalım.
75 iyi mi dersin. Hak geçmemiş olur. İkiniz de eşit kiloya gelirsiniz miss
sende çok zayıfsın o zayıflayıp kilo vermeli sende kilo almalısın boyun kaç bilmiyorum ama 180 dersek 72 75 kilo falan olmalısın
O da zaten biliyordur zayıflaması gerektiğini. Ama anlat ona sağlık daha önemli de birlikte spor salonuna gidin birlikte yürüyüş yapın
Sen ne dersen de kendisi istemedikten sonra koyma su ile değirmen dönmez. Olduğu gibi sevemiyorsan onu uzatmamalısın bence.
Mesela ona diyebilirsin ki birlikte yürüyüş yapalım birlikte diyete girelim uygun bir dille söylediğin zaman yanlış anlamaz seni
Böyle sevmişsin değiştirmeye pek hakkın yok zaten zayıflamak isterse kendisini karar verir
deme haddine değil sevgili olmasaydın rahatsızsan. kilo bu kadar öenmliyse senin için önce git kendi kilonu düzelt
Abi kadın zayıflasinda sende al erkek dediğin yapılı olur o ne öyle kürdan gibi 😵
Soruyu soran erkek mi bayan mi erkekse nasıl 54 kilo oluyor bayansa neden mavi
Hic 54 kilo erkek gormedin mi cevrende 😁 kadin da 100 kilo ne oyle saka gibi.
Valla 100 kilo uzerinde çok kadın gördüm de 54 kilo erkek hiç görmedim
Var vallahi, benim cevremde 😁
Alla alla iskelet gibi bir şey dır ozmaan
Birlikte falan olayın deme kırar bir tarafını dikkat et
İlk başta kalbini kırmadan güzel bir dille sorunu dile getir daha sonra zayıflaması için gerekli şeylerde yardımcı ol
Beraber zayıflayın yani onun yanında ol sen de sporunu yap
Senin ne işin var şişkolarla neden çıktın çok mu yokluktaydın
Sanane zihniyetsiz habeş maymunu bir birakın artik kim kimi severse sevsin
@bentugçe Buda şişko sanırım damarına bastık yağ torbası seni adam şişkonun cinselliği için çıkıyor ne sevmesi aptal
🤭🤭🤭🤭
Lisanslı sporcuyum fazla boş yapma yaşın kadar kupa kaldirdim ben hadi bas git herkesin tercihine burnunu sokma
@bentugçe Atma ziya istediğimi sorarım seni bağlayan durum yok şişko
@bentugçe lisanslı hemde😄😄😄
Sen güzel misin sanki buradan havaatiyon
Ya o kadar boşsun ki allah aşkına özelden yaz
@bentugçe ya düşün artık l. an
Susun!!!
@bentugçe Uğraşamam senin gibilerle
Buralar karışacak vaziyet alım
La. n gizli üye kapat artık o ceneni
@Ramazankarakuss sen ne alaka
Yoruma bak ya İĞRENÇSİN
@bentugçe ger. zekqli bildirim geldiği icin
dalmasaydin araya agiz tadiyla kaos yarattirmiyosunuz kdmkf
Yazık
Ayrılın sıcak su dökerim tepinizden
Cinselliği için çıkıyor derken
Demek istemiş ki kilolu kızları cinsel hayat icin daha cok tercig ediyor @Berivann6
@bentugçe sırf dolgunlar diyemi ama bence kilolu olmak iyi hareket edememek çok çabuk terleyip kokmak demek ve bir de ağırlık eklenince kolayca taşıyamamak demek
@Berivann6 eskiden erkekler bereket getirdiklerine inandıkları kilolu kadınlarla evlenirmiş
@Fastboy96 tuaf bir batıl inanç neden ebreket getirsin ki tabi onlarda insan fakat neden sadece bir kalıp biçimi bereket getirsin
@bentugçe 👏👏👏
@Berivann6 kilolu kadınların doğurganlığı daha yüksek zayıf kadınlar hamilelikte çok yıpranıyor vücütları zayıf yapılı olduğu için aldıkları kilolar çatlaklara ve deri sarkmalarına neden oluyor sütleri de az oluyor bebeği dışarıdan takviye ile beslemek gerekiyor
@Fastboy96 tam tersi spor yapıp sağlıklı olan biri bence daha rahat doğum yapabilir sarkmalarda daha az olabilir genelde kadınlar doğumdan sonra fizikleri kilo alıp kötü olduğunda toplumda bir kötüleme baskısı oluyor
@Berivann6 o dediğin öyle olmuyor bebek emziyorsun nereye spor yapacaksın
@Fastboy96 yaşamadığım için bilmiyorum ama bunu durumu iyi olanlar daha çok yapabiliyor ama bebeğin sütünü falan 9nceden sağıp babası geldiğinde ona verebilir oda biraz spor yapabilir ya da sağlıklı beslenebilir diye düşünüyorum
Birlikte spora gidelimmi de hem sen kilo alırsın hemde sorunun hallolur easy
Birlikte spora yazılmayı teklif et sen de kilo almış olurdun 54 kilo ne ya
Knk sende kilo al bence o da sana der cok zayifsin 😁
Hayatım ben seni böyle sırtımda gezdiremem de o atar kiloları zaten.
ben bu dağa tırmanman tan yoruldum deyin belki anlar.
Sağlık açısından kilo kötü ona bu şekilde yaklaşabilirsin
O çok zor zayıflar spor yap sen onuda çağır başka bişey demen üzer
Böyle olman sağlıksız de senin sağlıklı olmanı isterim de
madem değismesini isteyeceksin neden sevgili oldun 😎
Ya olduğu gibi kabul ya da olmadığın biri gibi davranma
Zayıflamasını isteme haberi olmadan zayıflatmaya çalış
Zayıflaması için gaza getir mesela
Sen kendi vucudunu düzelt, o da kendini düzeltmek ister zaten
Bende durum aynı ben 47 erkek arkadasim 130 falan ben onu olduğu gibi kabul edip seviyorum. Ama sen zayıflamasını istiyorsan sevgilinin onu cok kirmadan dile getire bilirsin
boşver tombul her zaman iyidir.. aldatmaz özgüveni kırıktır kendini sana muhtaç hisseder bırakın kilo alsın sevgiliniz.. akıllı olun az. :D
Güzel troll dhdhd
Bence birlikte diyet yapın. Sen kilo al, o da kilo versin fjdhd
Gerçekler böyle seni de göbekli biri alacak
Sevgili olurken 100 kilo olduğunu bilmiyo muydun? İnsanları değiştirmeye çalışmayın. Öyle kabul et. O hala aynı hayatına sen girdin diye değişemez
bende onu anlamadm. bakuorum yorumlara herkes kendini akıllı sanarcasna tavsiye vermiş. arkadaş yeni başlamışsn ilişkiye demek ki sen zaten kilolu biriyle ilişkiye başlyorsn. herhalde sevgili bulamamış şimdi buldugunu da kendine uydurmaya çalışyor
Bence de öyle yapmaya çalışıyo. Ama insanları olduğu gibi kabul etsinler artık
kabul etmesin uzak dursun sonuçta beğeni meselesi ama değiştirmek nedir ya. bir insanı değiştirmek kendine uydurmak ne saçma bir şeydir.
Kilosundan bu kadar rahatsızsan niye sevgili oldun ki?
fikir olarak düşünceleri bana uyuyor.
Normalde söylememen de gerekmez de işte. Boyu kaç, barı boyu olsa
maalesef 167
Eyvah eyvah, bence spor aleti al, veya tişört filan al biraz ufak beden, aşkım bu ufak amaaaa. Derse, zayıflayınca giyersin aşkıııım,, dersin, davar değilse anlar.
O zaman onla olmasaydın o sana kilo al diyomu sende bir erkeğe göre baya sıskasın.
Öyle bir şey söyle de seni atıştırmalık yapsın kendine
sesli güldüm :D
E öyle ama yani bir kadına kilolu olduğu söylenir mi
söylenmez de çocuk seviyor ve ayrılmak yerine kilo vermesini istiyor bence normal bir durum ya. Bende eski sevgilime kilo almaması yönünde öğütlerde bulunmuştum çok sinirlenmişti :D
Sinirlenir tabi normal. Bir kadına kilo muhabbeti yapmak= ben canıma susadım demektir
peki neden öyle algılanıyor ben merak ediyorum açıkçası sonuçta çirkin bulmak demek değil ki kilo alma kilo vermeye çalış demek.
O şekilde mutlu olmasa zaten kendisi yapar. Başkasının aklına ihtiyacı yok sonuçta
ama karşısındaki insanın onu daha çok beğenmesi ve görüşünü dile getirmesi akıl vermek değil ki
Sana öyle geliyor
peki son bir soru; diyelim sevgilin ilk başlarda yediğine içtiğine çok dikkat eden birisi olsun ama bir zaman sonra iyicene salsa g*tü göbeği sen konuşmaz mıydın? senin ilk halini daha çok seviyorum demez miydin yoksa onun hayatı deyip kabul mu ederdin?
Memnun değilsem ayrılırım düşünecek bir beyni var sonuçta
Çok saçma bir ayrılma sebebi
Ayrılma sebebi bu değil. Demekki beni cebe atmış görüyor ki salıyor kendini. Seven insan sevdiği için bir şeyler yapmaya çalışır
Eğer onu bu haliyle sevmişsen en başında, bunu ondan istemek gibi bir hakkın olmadığını düşünüyorum nihayetinde beden onun bedeni. Hem sevmek birini kusurlarıyla da kabullenmek değil midir :)
Ooo çok güzel yorum 👏👏👏
alakasız. O haliyle sevmiş diye karşı tarafın"oo bu beni böyle beğenmiş zayıflamama gerek yok " vs demeye hakkı yok.
@painfulmedicine Kesinlikle katılıyorum. Olduğu gibi kabullenme olayı çok suistimale açık bizim insanımızda maalesef.
...
@painfulmedicine Daha ilişkinin kimyasından haberleri olmadan yok sen karaktersizlik yapıyorsun, yok onu üzüyorsun... Sen de beyinsizliğini ve bağnazlığını gösteriyorsun ona bakılırsa. Bir birliktelikte her iki taraf da özverili davranmalı ve bu özveri de zoraki olmamalıdır, asıl bu zaman yıpranıyor insanlar.
Çok haklısın daha tartışılması gereken bir sürü konu var fakat şu an sana cevap yazasım hiç yok moralim bozuk biraz ahahha kusura bakma bakma
@painfulmedicine Doğru diyorsun 👍. Daha fazla sıkıntıya atmaya gerek yok kendimizi.
@Primaltakedown evet doğru dediklerin ama bir insan kendisi için özellikle bakımlı olursa sevdiği onu daha çok beğenebilir sevmek sadece ruhsal olmaz bedenende olur bakımsız birini sevebilirmisin bakımsız biri bir süre sonra kendisini hep o halde göre g9re güzel bulmaz karşı tarafta artık bulmaz böylelikle
@Berivann6 Kesinlikle öyle. İş karşıdakinde bitiyormuş gibi gözükse de her koyun kendi bacağından asılıyor aslında. Kendi bakımını kendi için yaparsa çok daha iyi olur tabii ki.
@Primaltakedown aynen öyle
Karşımızdaki insan sevgilimiz bile olsa ona fiziki özelliklerinden dolayı olumsuz bir yorumda bulunmak inanın ki oldukça kırıcı ve yaralayıcı olur. Kendimi karşı tarafın yerine koyuyorum da sevgilim bana bu şekilde bir yorumda bulunsa ciddi anlamda kötü hissederdim. Karşı taraf kilosundan şikayetçi olmayana dek yorum yapılmamalı bence
Kimse kimseye değişmesini söyleyemez ama kadınında iyiliğine olacağı için bir tavsiye vereyim. De ki "Hayatım sağlığın için yaşın geçken diyete başla, sen seni her haline seviyorum ama sağlığın için biraz kilo vermen gerekiyor."
Emin ol o senden daha çok istiyor zayıflamayı ona hiçbir şey söyleme. Daha çok psikolojisini bozabilirsin. Ona zayıflamalısın diye söyleyecek ilk kişi değilsin
Kiloları yüzünden senin bir şey söyleme hakkın yok sağlığı için söylersin o ayrı konu ama nasıl mutkuysa öyle olmalı belki kilo veremiyor o vermek istemez mi sanki senin soylemenle mı olacak sevgili olmak için olmayın gerçekten yazık ya.
Virüs yüzünden zaten aktivite yapılmıyor dışarıda hiç değilse evde bitkiyeyseniz ya da ayrıysanız aynı anda yapalım bir farklılık olsun bize ben sıkılaşmak istiyorum sende belki kendine bir alan bulursun deneyelim mi gibi bir giriş olabilir mi?
Bazen gaddar olmak lazım, tatlı dil her zaman işe yaramaz. Çat çat söyle bence biraz zayıfla de.
Madem kilolu diye sevmiyorsun ne diye sevgili oluyorsun
Onu kırmadan söylemeye çalış çok memnun değilsen ayrıl
break it! 100 kg ne kurbana mı gidiyo... ayrıl gitsin...
Kilosun dan dolayı bir sorun yaşadığında kibar hoş görülü bir şekilde zayıflayalım mı ne dersin hem sağlımız için iyi olur gibisin den kendisine cesaret vererek başlaya bilirsin
Beraber spor yap ve çok seks yap sekste yorarsan iyi zayıflar
Vermek istemiyorsa hiçbişey yapamazsın sonuçta onu öyle sevdin ama istiyosa onu teşvik et yürüyüşlere çıkın ona diyet programları hazırla 10/10 aktivite