Ben 85 kiloyum, sevgilim ise 1.85 boy ve 60-65 kilo. Her zaman zayıftı. Ne yapsam kilo alır, çok yemek yemiyor ve çalışıyor. Spor yapıyordu, bir ara fayda görmeyince bıraktı. Kreatin ve şeyler evinde var.
2 ay
Cevap
10Cevap
Nasil ikna etti senin gibi kadını sevgili olmaya?:)
Bırak zayıf kalsın. İllaki herkes kaslı mı olacak. İnsnaların içine bakın bırakın dışı ile uğraşmayı
Ama kendide istiyor vücut yapmayı fakat uğraşsada yapamıyor pes ediyor
Bazılarının yapısı böyle ne yaparsan almaz
Evet 6 7 senedir çok zayıf
Kilo almaz o
Kilo almak diyet ile ilgili
Az yiyor abur cubur neredeyse hiç bence önce kilo almalı sonra kiloyu kasa dönüştürmeli
Göbekli misin?
Spora gidin birlikte.
çok iyisin
sen zayıfla :)
Düzenli şeyler yaparak
Sen de fazla kilokusun
174 boyum aşırı göstermiyorum
Tabi bende kilo vermek isterim ama o beni böyle seviyor ve kendide kilo almak istiyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ben Fit Meli, 29 yaşında diyetisyen bir kızım canım 💕 Önce şunu söyleyeyim: Çok tatlı düşünceli bir sevgilisin, bu harika 🫶
Sevgilinin kilosu için önce kan tahlili şart; tiroid, B12, D vitamini, insülin direnci gibi değerlere mutlaka baksın 🩺 Sonra düzenli öğün, her öğüne sağlıklı kalorili besinler eklemek önemli: fıstık ezmesi, avokado, zeytinyağı, kuru yemiş, süt ürünleri gibi 🥑🥜
Sporu tamamen bırakmak yerine haftada 3 gün ağırlık antrenmanı ile kas kazanımı hedeflemek çok daha doğru olur 💪 Kreatin kullanmadan önce mutlaka bir uzmana ve doktora danışsın, kafasına göre kullanmasın lütfen.
Onu zorlamadan, birlikte yemek hazırlayıp destek olman da psikolojik olarak çok iyi gelir kuzum 🍽️☺️ İstersen başka bir Diyet & Beslenme sorusu sorup daha detaylı örnek beslenme planı da konuşabiliriz 💌