Arkadaşlar yeni başladığım bir ilişkim var. Kendisi 100 kilo üzerinde. ben 54 kiloyum. Zayıflamasını nasıl isterim bilmiyorum. ona bunu nasıl ima edebilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKilo ondan vazgeçmesi için yeterli sebep değildir ama vermesini de istiyordur bu bir kişilik özelliği değil ki öyle kabul edilmesi gereksin insanlar kilo alır verir saçını boyar kestirir makyaj yapar fiziksel görünüm her zaman değişebilecek bir şey kişiliğini sevdiğin birinden görünüşü tam istediğin gibi değil diye vazgeçmek asıl saçmalık ama kadın ben böyle görünmek istiyorum böyle mutluyum diyorsa o zaman kilo vermeni istiyorum demek olmaz çünkü onun görüntüsü ve nasıl mutlu hissediyorsa kendini öyle görmeye hakkı var sen hoşlan diye kendi hoşlanmadığı bir şey yapmamalı önce kendisi de durumundan memnun mu onu bilmen lazım eğer değilse ona ikimizin de kilo sorunu var bu çok sağlıksız ama beraber bunun üstesinden gelebiliriz diyebilirsin çünkü senin de kilo alman gerekiyor 54 kilo da 100 kilo gibi sağlıksız bir durum
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMerhaba,
Öncelikle konuyu yumuşatarak ona açıkla. Sağlık açısından kötü olduğunu ve bu yüzden çeşitli hastalıklara davetiye çıkarabileceğini belirt. Beraber spora başlamayı öner. Mesela de ki, 'canım ben spor yapmak istiyorum ama bana sende eşlik eder misin, beraber yapalım' gibi şeyler söyleyebilirsin. Küçük imalarda bulunabilirsin fakat yanlış bir kelime kullanmamaya dikkat et. Onu sevdiğini ve her koşulda yanında olup ona destek olacağını söyle. Beslenme şeklinin kötü olduğunu belirt, abur cubur yememesini tavsiye et. Güzel konuşursan eminim ters anlamayacak hatta yanında olduğun için kendini daha iyi hissedecektir. Güzel dilin yapamayacağı şey yok bence.🌸200 Yorumla
+1 yılEğer anlayışlı alıngan olmayan biriyse ve aranızda yoğun bir samimiyet varsa bunu kalp kırmadan açıklayarak söyleyebilirsin. Zaten iyi görünüyorsun seni böyle de seviyorum beğeniyorum ama diger türlü daha da iyi olurdu, hadi birlikte spor yapalim birlikte beslenme düzeni oluşturalım falan diye bir şeyler söyleyebilirsin
00 Yorumla
Öncelikle ağzını arayın, bu konuda düşüncesi nedir; zayıflamak istiyor mu bu durum onu üzüyor mu gibi durum analizi yapın. Cevap evet ise var gücünüzle destek olun ona moral verin. Eğer durum hayırı gösteriyorsa bu şekilde yemeği içmeyi seviyor gülüp eğleniyor kilo takıntısı yoksa hiç şansınız yok konusunu bile açmayın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
148
Cevap
82Cevap
- Diyet & Beslenme konusunda 542 cevap paylaştı.
+1 yılZahide yetisim basina gelen bir olay var o bu sekilde zayiflamisti. Esi bir gün hediye elbise aliyor ama elbise biraz kücük kadinda anlıyor mesaji zayıflıyor. Eger anlayisli biriyse sende bunu yapabilirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖnce kibar bir dille yerinde ve zamanında yani damdan düşer gibi değil de konusu açılınca hayatım burada bir spor salonu açılıyormuş beraber gitsek mi ki spor yaşlanmayı geciktirir vs. de. Ama bunu karşıdakini incitmeden söylemen ve yalnız bir kere söylemen lazım. Bir kere söylediğin halde bu önerini kabul etmemişse veya sessiz kalmışsa o zaman halinden memnun ve zayıflamak istemiyor demektir. Spor salonuna gitmek istemiyor demektir. O zaman ya onu o kilolu haliyle sevmeye çalışacaksın ya da ayrılacaksın. Ayrılırken de yine rencide edici şekilde değil de “ben ilişkimizden spor salonuna gitmeyi bekliyordum ama senin bir ilişkiden beklentin bu değilmiş demek ki, farklı beklentilerimiz var, bu yüzden ayrılmak istiyorum.” Gibi bir şey diyebilirsin. Ama en iyisi bir iliskiye başlamadan önce karşıdakinin hiç değişmeyeceğini bilerek, bunu kabul ederek ve göze alarak o ilişkiye başlamak gerekir. Yani onu olduğu gibi kabul edebileceksen, değiştirmeye çalışmayacaksan başlayacaksın bir ilişkiye. Ve bir ilişkiden beklentilerini de ilişkiye başlamadan önce açıkça ve kibarca dile getireceksin. O da dile getirecek. Beklentiler uyuşuyorsa o ilişkiye başlayacaksın. Uyuşmuyorsa ilişkiye başlamayacaksın. Günümzdeki ilişkilerin en büyük problemlerinden biri karşıdakini değiştirmeye çalışmak zaten.
10 Yorumla
+1 yıl100 kilo senin neredeyse 2 katın. Sen bu insanı böyle olduğunu zaten bilerek ve görerek almadın mı hayatına? Ya siz nasıl insanlarsınız? Bir kere o kız emin ol senden daha fazla istiyodur zayıflamayı ama bu şekilde fazla kilolu insanların biranda kilo verip diyete başlamaası çok zor. Alışmışsınız 45 kilo kızları görmeye kilolu olanlar göze batar olmuş. ( Bu arada zayıf hanımları aşşalamak için demiyorum. Hatta zayıflıktan şikayetçiki kilo alamayan insanlar var.) Kız arkadaşının kan testi yaptırıp hormonlarına, kan değerlerine, triod bezi salgılarının anormalliğini tespit ettirmesi gerekir. Nefes darlığı, yürüyememek, hareketsizlik vs. Ciddi sağlık sorunları oluşur bı durumda. Karaciğer yağlanması ve kötü kolesterol. Bunlara bakılmalı. Bir yolunu bul ve ona sadece sağlığı tehlikede olduğu için diyetisyene yönlendir göz zevkin için değil.
21 Yorumla- +1 yıl
Duyar kasma
Onun sağlığı için gerekli olduğunu anlat spora gidelim yürüyüş yapalım dye dolandırma lafı al karısna Onu sevdini ama sağlığı için biraz zayıflaması gerektiğini anlat beraber snra beraber diyetisyene gidebilcenizi ve spor yapabilceni bu süreçte hep onun yanında oldunu anlat ben 57 kiloydum 95 kilo oldum hamileyken sağlık sorunum olduğu için onca kilo bir anda verilmedi Şu an 66 ya düstüm ama motivasyon eden biri vardı beni sende onu motive et lütfen emin ol vericek ve kabul edicektir seni anlayışla karsılayıp
00 YorumlaArkadaşım rahatsızdın neden ilişkiye başladın? Bunu bir kadına asla söyleyemezsin.
92 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılDe ki ben bir spor yapayım ama şahsen bana bunu desen en iyi şekilde bile farketmez her türlü alınacak “Bu adam beni beğenmiyor diye komplekse girecek,özellikle yan yana olduğunuz anlar ilişkinizin sağlığı açısından iyi gitmeyecek... İçten içe kendine bir de sana bakacak yakışmıyoruz diye... Kilo hassas bir konu hele ki bir bayan için... bence akışına bırak şimdilik bir gün kendi derse zayıflamak ile alakalı o zaman desteklersin tamam?
10 Yorumla
+1 yılMadem kilo konusunu takıyorsun, niye onunla sevgili olsun ki? Kilolu insanlar daha takıntılı, alıngan oluyor ''Hayatım, canımın içi sağlığına dikkat et. Senin iyiliğin için söylüyorum, ilerde sağlık sorunların olur. Ben seni her halinle seviyorum ama sağlık sorunların olsun istemiyorum, gel birlikte spor salonuna yazılalım, birlikte yürüyüş yapalım"de bence 🌺
40 YorumlaŞişman olmak kötü bir şey mi? Yani şişman bir kızın beğenilme şansı hiç mi yok? Toplumun güzel algısına uymuyor diye onu neden değiştiriyorsun ben onu anlamıyorum. Yeni başladıysan neden başladın hem madem şişman sevmiyorsun. Konu sağlık değil anladığım kadarıyla çünkü açıklamada belirtmemişsin.
32 Yorumla- +1 yıl
O kadar haklisin ki. Senin gibi dusunen insanlarin oldugunu bilmek cok guzel. Ve herkes bilir ki genel de kilolu kizlarin yuzu cok guzel olur. Mesela ben en basta kisilige sonra da yuze bakarim ama fizige bakmam. Kisilik cok onemlidir yuz de degistirilemez. Ama kilolu bir insan zayiflayabilir kalici bir sey degil. Yeni baslamis o zaman hic baslamayacakti. Zayif sevebilir o zaman zayifla olcakti.
- +1 yıl
En azından karşı cinsten duymadığım şeyleri hem cinsimden duymak çok hoş.🥰 umarım bunu bir gün herkes anlar. Bende şişmandım ve herkes bununla ilgili iğrenç espiriler yapıyordu. Seneye kurban bayramında seni keseriz gibi. Sonra zayıfladım ve şu an herkesin tekrar tekrar baktığı bir kız oldum. Hem fiziğim güzel hem yüzüm. Şişmanken yaşadıklarım bana çok şey kattı. Şişman kızlar hakkında yorum yapılmasına katlanamıyorum ve zaten bu yorumu yapan insanların kişiliklerini geçtim tiplerinde milyonlarca sorun bulurum.
+1 yılpardon da sen o iliskiye yeni başlamışsın. kız zaten kiloluyken ilişkiye başlıyorsan onu hangi hakla değiştiryorsun. madem kilolu olmasnı istemiyorsun sevgilinin, başlamasaydın ilişkiye. bu nasıl bir saçmalık. sonradan kilo almış olsa anlarm da sen zaten onu bu halde tanıyıp ilişkiye başlyorsn.
20 YorumlaZor bir konu 🙈 ben 100 kilo değildim ama baliketliydim sevgilim bana nezaman zayiflicaksin diye sormuştu çok moralim bozulmuştu bu konu yüzünden ayrıldık zaten 🤷🏻♀️ eğer kız kendisinde zayıflamak isterse olur bu iş... benim profile bir bak istersen ben sucuklu yumurtayla bol tereyağla zayıfladım belki öyle ister zayıflamak 😅 kolay gelsin ❤️
26 Yorumla- +1 yıl
Sucuklu yumurta tereyağı ile zayıflamayi Nasıl becerdin hatun 😃😂
+1 yıl54 kilo erkek mi olur ya o ne öyle kadini kucagina bile. alamaz
32 Yorumla
Soran+1 yılİMKANSIZ :D
- +1 yıl
Belli ki pembeli soran. Görünür mavi olsa da 😏
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende kilo alarak 110 kiloya çıktım. şu an 102yim Erkek arkadaşım kaç kilo bilmiyorım ama benimle bir olabilir. O bana kilo konusunda ağzını bile açmadı. Ben kilo vermek istiyorum dediğim zaman sadece sağlığım ve benim mutluluğum için beni destekledi. Benim boyum 180den fazla olduğu için kendimi 75-85aralığında rahat ve iyi hissediyorum. İlk olarak ona sağlık boyutundan konuşabilirsin.
10 Yorumla
+1 yıl100 kilodan dusunce fit super bir kadin hayal etmiyorsundur umarim cunku kilo verirse sarkacak. Bu defada bundan sikayetci olucaksn. Birak bence kiz bu halini seviyorsa kalsin. Cunku sende dis gorunus bir tik onde oldugu icinki bunu asla yargilamam olabilir. Bence hic o konulara girme. Fikrimce farkli birseyi bahane edip ayrilabilirsn.
00 Yorumlaİma edersen afedersin ama sıçarsın onun iyiliğini düşündüğünü tamamiyle belli etmeli ve ona hissettirmelisin yani sağlığı ve ilişkinin devamı için sonuç itibari ile kilolu insanlar daha çabuk hasta ve daha fazla ölüm riski taşımakta bunu onu kırmadan incitmeden şeffaf bir şekilde anlatmalı ve onu düşündüğünü istediğini vurgulamalısın
00 YorumlaBen sporu en büyük bakım aracı olarak görüyorum bir kadın kendi için spor yaparsa hem vücudunu daha çok beğenir hemde ruhsal anlamdada mutluluk hormonu artar kendini daha iyi hisseder özgüveni daha çok yerine gelir zaten bunlar oldukça çevreside onu beğenir ama en çok kendisi için bunları yapmalı
01 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 445 cevap paylaştı. Onunla beraberken.. Telefonundan vücut kitle endeksini aç.(Google'ye yaz çıkar) Vucut kitle endeksine, boyunu kilonu yaşını yaz hesaplayı tıkla.. Bu arada onada vücut kitle endeksini hesaplamayı teklif et.. Ikinizde Anormal çıkacaksınız.. sen cok zayıf.. O ise Obez çıkacaktır..
00 Yorumla
+1 yılKadınlar erkekler gıbı degılıdr cok hızlı ve gereksız alınırlar. Sen kılomu aldın demen bıle yeterlı alınması ıcın. En guzelı ona uzun yol yurut yanı yorulacagı bır sey o kendısı anlasın ayrıca bayanarın kılo vermesıde oldukca zor oluyor varsa yakın bayan arkadası o ıkna etmelı sen de bıraz sağlık durumundan gırebılırsın mevzuya. Senın saglıgın ıcın gıbısınden ama yenı başkadıgın bıre ılişkı zaten kılolu nıye başladın ozaman dıyebılır kı haklıda.
00 Yorumla
+1 yılBeslenme şeklini seninkine fixle. Aynı yemekleri yemek gibi ona romans olarak görebileceği ipuçları ver. Rutininizde yenilikler, uzun yürüyüşler yaratın. Bir iki ayın ardından sana adapte olarak hiç laf söz olmadan fazlalıklarından önce bilinçsiz, sonrasında ise kendi arzusuyla kurtulacaktır.
00 Yorumla
+1 yılAbiiii cok zor ya cok zor 😂😂😂 alinabilir sen ne kadar uygun dille soylesende begenmedigini dusunebilir sevgili olunca cok zor 😅 spora birlikte baslayin ben kas yapmak istiyorum bana eslik eder misin falan de ona da bir hedef koydurt kararli olmasini sagla bir dene :)
00 YorumlaEger bazi duygusuzlara uyup ayrilirsan o kiz icin iki secenek geliyor aklima. Ya once bunalıma girip o uzuntu ve hırsla zayiflayacak kendini toparlayacak ya da o bunalimdan çıkamayacak uzun bir sure. Eger seviyorsan gercekten bunu ona en doğru sekilde anlatmali ve beklentini mutlaka ikinizin iyiligi icin istedigini dile getirmelisin. Sevmiyorsan da birakacaksan eger bunu kirmadan yapmanin bir yolu yok zaten varsa da ben bilmiyorum. Sabir gösterip ona destek cikman senin adina doğru olan hareket bence. seviyorsan tabi eger.. umarim iki taraf icin de doğru ve iyi neyse o olur
00 YorumlaOnu sevmeseydin zaten sevgili olmadın ama eğer ki bu durum seni rahatsız ediyorsa ona önce güven ver sevdiğini göster sonra da bir samimiyetiniz olduğunda karşına al ben seni seviyorum ama bu sağlığın için de iyi değil beni yanlış anla istemiyorum ama beraber bir şeyler yapabiliriz gibine konuşabilirsin
00 YorumlaSağlık açısından kilo vermesinin gerekli olduğunu söyle ama kırmadan. Misal sevgilim veya nasıl hitap ediyorsanız. Ben seni her halinle seviyorum kabul olan en güzel duamsın. Ama sağlık açısından beraber spora başlayalim mı? Çünkü seni o kadar büyük seviyorum ki. Senin sağlığın benim için çok önemli. Sana Bir şey olmasını istemiyorum.
20 YorumlaSöylesende kâr etmez.
100 u geçmiş ama hala umursamıyorsa sıkıntı.
Açık konuşmak gerekirse seni garantilemiş gözü ile bakıyor. Normalde sevgili iken azıcık fazla kilo aksa bile kızlar zayıflama yoluna gider.
Hasas nasıl mutluysam beni öyle kabul etsin olayı tamamen bencillik ve saygısızlık.. h her iki taraf dikat etmeli. yoksa olay çığrından çıkar net...10 Yorumla
+1 yılDunyadaki gida rezervlerinin azaldigina dair tatli tatli imalar esliginde
Caktirmadan
Usul usul 👹🤪25 Yorumla- +1 yıl
Yaşasa😄😄😄
- +1 yıl
Yaaa olcalti*
- +1 yıl
@Ramazankarakuss o ne demek anlamadim 🤪
- +1 yıl
Bosver
- +1 yıl
@Ramazankarakuss 👍
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende cok zayifmissin be sen kilo al bence biraz bide
Tecrübeyle sabit: asla yapamazsin
nasillarsa oyle devam ediyorlar
eski sevgilime 3 sene ugrastim kilo versin diye haklisin evet bencede vermeliyim yasim genc vs. vs dedi gitti spora yazildi artik saglikli beslenecem falan dedi
sonra baktim bir tepsi baklavayi götürüyor, sporu birakdi daha fazla aldi
degismiyorlar heleki baktilar onlari seven biriisi var boyle devam diyorlar nasilsa beni kabul ediyor diyorlar00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka yollu iddia ya girin işte şu kilo kadar olamazsın olursan şöyle alırım şunu yaparım vs diye teşvik et. Challenge koyun yani. Direk kilosundan rahatsız gözükme. Ya da şey falan de yüzün çok güzel kilon yüzunden geri planda kalıyor sanki. Biraz kilo versen taş olursun vs diye. Tabi bunun sebebi de önemli. Çok mu yiyor ilaçlar mı kilo yapıyor ona göre giriş bu ise. Ilaç kullanıyorsa zor kilo vermesi ve çok üzebilir bu durum onu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıliki seçenek var, pat diye söyle istersen ama benim tavsiyem hafif hafif tıp tıp söyle, başta sosyal medya adresinden kilo ile ilgili şeyler paylaş sonrasında sohbetlerine kat en sonunda hala anlamadıysa *"beraber" spora başlayalım yakınlaşmamız açısından da iyi olur* de, sonrası güllük güllistanlık
00 Yorumla
+1 yılİnsanları değiştirmeye çalışmayın. Eğer kilosu seni rahatsız ediyorsa ilişkiye başlamasaydın kendisi vermek istiyorsa zaten bunun bir yolunu bulur.
50 Yorumla
+1 yılSen kızla çıkmaya başladığında zayıf olsa neyse de sen kızı bu şekilde görüp sevgili olmuşsun.
O yüzden çeneni kapa bence o kilo senin demenle verilecek kilo deği.30 YorumlaDiyet & Beslenme konusunda 394 cevap paylaştı. Sonuçta onu o haliyle sevmişsin, görselliğini değil de gerçekten sağlığı açısından böyle düşünüyorsan zaten onu kırmayarak durumu anlatacaksındır eminim. Kilo birçok şeye engel insanı 1 0 belkide daha fazla geri atan bir şey.
10 Yorumla
+1 yılYok artık gercekten seviorsun ozaman kaldimi böyle erkekler kilosuna dahi bakmayan kadının. Adamsın👍
10 YorumlaHaha spora başlayın sen almaya yönelik o vermeye odaklı çalışın madem sevgilin konuş acık acık sevgilinle herşeyi konuşamıyor san o ilişkide problem vardır.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynı problemi bende yaşadım ben 100 kilo üzeri sevgilim 55 kiloydu ama zayıflık takıntısı vardı ve o benden çirkin olduğu halde kendini benden daha iyi saniyodu yanlış anlamayın güzellik önemli değil ama assalar gibi konusiyodu bazen ve kendisi tamam benim gözümde dünyanın en tatlı adamıydı ilk başta ama bu kiloma rağmen gören hep onu benim yanıma yakistirmiyodu hiç ona belli etmedim hep yakışıklı erkeğim derdim ona sonra beni ezmeye başladı bende ayrıldım.
24 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHem ben sevgilim le tanistiktan sonra öyle aşık oldum ki zaten yeme icme kalmadı spora başladım kilo verdim yani onun gibi birisi beni hayata bağlamıştı tabi bu herkes için olmaz di bitek onun için geçerli biseydi çünkü aşıktım belki senin sevgilin de sana aşık olursa zaten kendi kendine yapar nekadar süredir sevgilisiniz bilmiyorum ama ben sevgilimle 6 ay çıktıktan sonra ona gercketen bağlandım güvendim onunda belki elini tutucak birine ihtiyacı vardır güvenicegi birine tabi biz ayrıldıktan sonra ben bırakmadım devam ediyorum ama nedensiz kilo veremiyorum eskisi gibi sanırım bazı insanlar uzgunken kilo veremiyolar
Cevap sahibi+1 yılBir kilo için güzelim aşkı mahfetti en çok ne zoruma gitti biliyomusun yalanmış herkese inat karşıma çıktı dediğim adam öyle güzel di ki herkesten okadar farklıydı ki gerçek sanmıştım
- +1 yıl
Yürek yaktın be abla :(((
+1 yılTanıştığınızda da kilolumuydu. Böyle şeylere takıntın var sanırım... Dikkat et sonra balık eti sevenlere gitmesin.
11 Yorumla
+1 yıl100 kilo olmuş hala bundan rahatsız olmuyorsa yapacak birşey yok, Tabi ki bu kilo hastalık dolayısıyla mı yoksa tıkınma dolayısıyla mı var o da önemli bir etken.
Kilolu olmak tercihtir.20 Yorumla
+1 yılMerhaba, bence sağlık açısından girebilirsin şikayetçi iii değil onu düşünüyorcasına veya beraberr etkinlik gibi hani ben yürüyüşe çıkıyorum sen de gel ya da düzenli şunu yiyelim sağlık için gibi vs. karantina da bahanen olur bence
00 Yorumla
+1 yılDevlete ayit saglıklı yaşam merkezleri var saglıklı yaşamda bedava diyetisyen var kendin gidiyormuş gibi onu da götür kendin kaydoldunmu o da kaydolur merak etme zaten bedava oradaki diyetisyen saglıklı şekilde zayıflayabilirsiniz
00 Yorumla
u +1 yılBen fikir buldum bence imalı şekilde bile söyleme anlayıp kırılır. De ki :Canım bugünler ağrılarım var ayağımda spor yapmayı düşünüyorum sen de bana eşlik eder misin birlikte daha eğlenceli olur hem konuşup müzik de dinleriz" bence bu
00 Yorumlaİma etme Al karşına Açık açık konuş Bu kiloların Bizi engelleyecek ileride ilişkimize zarar verecek Ben senden vazgeçmek ya da ayrılmak istemiyorum Zayıflamanın istiyorum Seninle beraber diyet Yapalım de ve onun yanında Diyete sadık ol ve dobra ol
00 Yorumla
+1 yıl“Bir kaç kilo fazlam var diyet yapmak istiyorum ama yapamıyorum hadi gel birlikte diyet yapalım sende bana destek ol”diyebilirsin onu kırmadan mesela 🧐
02 Yorumla
Soran+1 yıl54 kiloyum bunun neresi fazla? :D tutmaz bu
- +1 yıl
Niye tutmasın canım olur mu öyle şey dene 😇 hemde sağlıklı yaşam fit olmak vs. konuları açarsan anlamama ihtimali 0.
+1 yılSeviyorsan kilosuna takılmaman gerek sağlık açısından büyük sorun varsa sağlığın için zayıflaman gerekiyor sağlığını düşünmüyorsan benim için zayıfla dersen yanlışta anlamaz dediğini de belki yapar gene ona kalmış bir olay
00 Yorumla
+1 yılSevgili olmadan önce 50 kiloydu sanki. Insanları önce sevip sonra neden değiştirmeye calisiyorsunuz ki. Begenmiyorsan basta kabul etmeseydin.
30 YorumlaErkek bir dostuma sevgilisinin bedeninden 1 beden dar elbise almasını söylemiştim bu sorusuna karşı:) işe yaramıştı :) tabi çok dar bir şey alma yoksa anlar ve darılabilir.
10 YorumlaEger gercekten onu seviyorsan ben senin her sekilde yaninda olurum seni her halinle begeniyorum ama zayiflasan tas olirsun falan dersen cok memnun olur
10 Yorumla
+1 yılBaba sen ne yapiyon seni gülle niyetine alir spor yapar
10 Yorumla
+1 yılİma etme kardeşim. Bilinçli bir insan sağlığı için bunun olması gerektiğini bilir. Ben anlamıyorum yani neden insanlar görünüşüne dikkat etmiyor. Onu geçtim sağlıklarına niye özen göstermiyorlar. Çok kötü bir görünüm yani genel olarak.
00 YorumlaArkadaşın bitanesi açıkça söle demiş de sevgili olurken kilosunu görmedin de şimdi mi gördün? Bu durumu bende yaşadım acayip bir psikoloji içine giriyorsun yapacağım şey incitmeden beraber spor yapmak teşvik etmek ya da gördüğün sen kilomu verdin tombalağım de kilo vermesine sevindiği hissettir. Gerisi gelir
10 Yorumla
+1 yıl54 kilo bir erkege göre çok az en az 70 ve 75 olman gerekiyor kendi kilona bakmadan milleti konusuyorsun
40 Yorumla- Diyet & Beslenme konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKardeşim kimseyi kınamak istemem ama siz çift olarak fazlasıyla uyumsuzsunuz.
10 Yorumla Diyet & Beslenme konusunda 2,9b cevap paylaştı. Guzel elbiseler göster bu sana cok yakisir diye ama 38 bedenlik olanindan
20 YorumlaSağlık açısından rahatsızsan bunu en kibar şekilde açıklayabilirsin. "Bak sevgilim seni seviyorum ve önemsiyorum bu yüzden de sağlığın dolayısıyla kilo vermen gerek, birlikte bunu başarabiliriz" şeklinde. Görünüş olarak rahatsızsan da, neden birlikte oldun? :)
00 Yorumla
+1 yılYumuşak bir şekilde kırıcı olmadan vücudunu aşağılamadan imalarda bulunabilirsin sağlığına falan da vurgu hatta bir profosyenele götürmek daha iyi olur
00 Yorumla
+1 yılBu kilo sorunu herşey den önce sağlık için verilmeli bence. Çünkü kilo bir çok sağlık sorunlarına yol açıyor, fiziksel olarakta normal insana göre daha çok yoruluyosun, merdiven çıkarken bişeyler taşırken, yaşadığım için söylüyorum. Ve çok şükür ben verdim ideal kilomdayım. Mesela "Canım biraz sağlığına dikkat etmiyor musun acaba sen?" diyebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılŞu yakışıķlılığına şu karizmana bu göbek hiç yakışıyor mu diye söyle biraz tebbesusumle ve onun mutlu anında onu incitmeden zayiflamasi gerektigi mesaji veririsin
00 YorumlaKız zaten bu yüzden psikolojik baskı hissediyordur. Sevgilisi olarak söylersen daha da üzülür bence. Tipini düşünüyorsun gibi geldi, ama konu sağlıksa başka tabi.
00 Yorumla
+1 yılAgam onu kırmadan inciltmeden konuyu yumuşatarak tatlı dille konuş ve emin ol böyle tüm sorunları dile getirip çözüm bulursanız bir birinizi kırmadan emin ol sizden çok güzel bir ilişki olur 🤙🏼
00 Yorumla
+1 yılBu soru bence sınav arkadaşlar. İyi okuyun. Ayrıntıya dikkat! Ben 54 kiloyum demiş arkadaş. Ben 54 kilo değilim bir erkek nasıl olsun 😄troll güzel👍🏻
00 Yorumla
+1 yılO bunu isteseydi zaten bu vakte kadar bisiyler yapardı. Kendini bu şekilde begeniyosa, sırf görünümü değişsin diye en ufak bir yorumda yahut imada bulunman özgüveninin kırılmasına sebep olabilir. Eğer kilosu sağlığıyla ilgili bir problem teşkil etmiyorsa bence bununla ilgili herhangi bir yorumda bulunman hoş olmayacaktır.💞🌞
00 Yorumla
+1 yılAslında kendisinde yani içinde olmalı senin solemene bu işler olmaz ama istiyorsan kıyafet al ama onun bedenine göre değil birazdaha küçüğünü al zaten o anlar anlamazsada demekki istemiyor kilo vermek
00 Yorumla
+1 yılNeden böyle bir düşünce içine girdin ilişkinin yeni olmasına rağmen böyle bir şey istiyorsan git zayıf birisiyle sevgili ol zaten o kiloda olan birisi de bu durumdan mutlu değildir bunu hatırlatman onda şöyle bir şey yaratmayacak aa tabiki hemen zayıflarım tam aksine ne kadar kibar söylesen de üzeceksin bu konuya hiç girişme bence.
00 Yorumla- Devamını Gör (170)
Devamını Gör(215)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Diyet & Beslenme > Sorular > Sevgilim 100 kilo üzerinde. Nasıl zayıflamasını söyleyebilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler