AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
82Cevap
Benim sevgilim de 100 kiloyun üstündeydi 1.85 boyu vardı ama her türlü pislik yaptı.
Ne gibi pislik.
Valla sen 54 kilosun bunu bilip görüp kilo vermeye çalışmıyorsa hala çokda umursamıyor ve istemiyor kilo vermeyi bnce sen ne desende o kilo vermez
Beğenmeden mi sevgili oldun? Bence sağlığın için zayıflamalısın diyebilirsin kırmadan yumuşak sekilde. Belki bir hastalıgı vardır
birlikte spora mı başlasak? bence en kolay ve onu incitmicek söz bu olacaktır aynı zamanda spor yapmak hem sosyal hayatınızı hemde işinizi olumlu etkileyecektir emin olabilirsiniz
Gerek varmiki secgili oldugunuza gore vegenmissin de olmussun
Öyle şeyler deme seni de yer bak. Rahat bırak kızı
bırak yenisini bul. emek harcarsın harcarsın tak totoya tekmeyi yersin gerek var mı.
Beraber spor yapmayı teklif et
Senin fit halini görüp çaba sarfetmiyorsa uğraşma derim.
Madem 100 kilo üzeri ve bu durum senin hos karsılayacagın birsey değildi neden başladın ilişkiye..
Adam hoş karşılamıyorum demiyor bir.
100 kilonun neresini hoş karşılayacak, birisi sevdiğinin BKİ'nin yüksek olmasını neden istesin ki iki.
İnsan gibi demiş ki ben sevgilimin daha sağlıklı olmasını istiyorum ama bunu ona söylerken onu da kırmak istemem bana yardımcı olun da sevgilimle iyi bir şekilde iletişim kurayım o da kendine dikkat etsin.
Sen hayırdır?
Acaba kimse yazmadımı diye düşünmeye başlamıştım madem öyle başlamasaydın ya da böyle mutlu ol
@Küçükmercimek Hocam bir insanın sevdiği birisinin daha sağlıklı kilolarda olmasını istemesi yanlış mı ya. Siz neyin kafasını yaşıyorsunuz. İnsanlar birbirinin sadece vücudunu mu seviyor veya ruhunu sevdiğiniz ve size gelen insanları fiziği kötü diye bırakıyor musunuz siz?
Adam mis gibi de hoşlandığı / sevdiği insanın daha sağlıklı olması için bir adım atmaya hazırlanır şekilde sizden yardım istemiş siz adamı yargılıyorsunuz. Yapmayın gözünüzü sevim. Benim sevgilim de çok zayıf. Ben kilo alması için uğraşıyorum ve spor yapması için. Bu onu öyle kabul etmiyorum anlamına gelmiyor. Onu çok seviyorum ve kendine iyi bakması için elimden geleni yapıyorum. Bu yanlış bir şey değil.
doruk kaynak senin mantgnda ya da kafanda basmatan çok büyük bişe var. adam ilişkiye yeni başlamış yani kız zaten kiloluyken onu tanımış ve ilişkiye başamış. kız zayıfken ilişkiye başasa ve sonradan kilo almış olsa haklıydn ama bu zaten kilolu birini seçmiş ve onu değiştirmeye çalşyor. ne mantksz kafasız insanlarsnz
Ya tamam haklısın hocamda sağlık yönünden düşünüyorsa bişey diyemem ama diğer yönlüde insanları fiziksel olarak yargılamak ap ayrı bişey bende çok zayıf biriyim nişanlım da ne yapsak alamıyoruz inşallah kalp kırmadan uyara bilir gerçekten sağlığı için uğraşır
Aynen öyle sanki 60 70 kilo iken tanışımış gibi demesi sıkıntı
@dorukkaynak Asıl sen hayırdır? Kızın kilolar belli bariz ve belli ki arkadaş böyle bir fiziğe kilosu olan birine karşı sempati besleyemiyor. şu an sadece vicdan ve birazda kız iyi niyetli temiz birisi olduğu için bırakmakta istemiyor. Bu yüzden soruyor. O kız arkadaşımıza nasıl derse desin bir buhranın içine atıp üzüleceğinden bence hem fikirdir isterse dünyanın en güzel cümlelerini kursun. Göz gümrük mü vardı? Eminim ki kız tanıstıklarında kilosundan dolayı rahatsızlık duyuyorsa yol vermesini bile söylemistir. Kalkıp burda gereksiz duyar kasmayın. Boş boş konuşmayın.
@MaykılınKızıı İster sonradan kilo almış olsun ister tenıştıklarında da kilolu olsun bir insanın 100 kilo olması normal bir şey değil ve ileride daha büyük sıkıntılara yol açacak bir durum. Sevdiği insanın daha sağlıklı olmasını istemesinin hiçbir tarafı yanlış değil.
İnsanlar artık şundan vazgeçmeli " Ben böyleyim beni böyle sev." Herkes daha iyi olabilir hem fiziken hem de mantıksal anlamda.
Ya birlikte daha sağlıklı olabilecekken sevdiği insanın neden 100 kilo olmasına göz yumsun. Tamam kilolu bir insanla çıkmaya başlayabilirsiniz ama yani her açıdan bakınca sevdiğiniz insanın daha sağlıklı olmasını istemeniz ona verdiğiniz sevgiden dolayı. Bunun neresi yanlış ben cidden anlamıyorum.
Bana duyar kasmayın diyene bak. Yok başlamasaydın ilişkiye. Bir kız 100 kilo diye sevilmez mi vs vs...
Sence senin düşüncen mi benim düşüncem mi sonuca götürecek bu iki insanı?
Bir de gizli üyeden sallama
@dorukkaynak Bos konusuyorsun git kendi yorumunu yap orda sallamaya devam et yorumumu boş sözlerinle doldurma hadi
@dorukkaynak okumadım yorumlarını da tamam sen haklısın 👌
Ben de beraber spora başlamanız taraftariyim. Ama bunu onun zayıflaması için değil sağlığınız için yaptığını hissettir.
100 kilo olan sevgilin erkek mi kız mı onu anlayamadım ben
kız
Sen nasıl 54 kilosun ya bence sende kilo almalısın vok garip 54 kilo olman
Bu onu çok üzebilir. Söyleme tarzın da onun sağlığı için zayıflamasını vurgularsan belki bir nebze daha rahat olur senin için
obezite damar tahribatı organ yağlanması şeker hastalığı ve daha bir çok hastalığın habercisi hemen ayda 10 kilo vererek 78-83 aralığına inmeli
Onun yanında olacağını yardım edeceğini sağlığı için yapması gerektiğini söyle
Bence açık açık söyle incinebilir ama bu 70 80 kilo değil ki 100 kilo üzeriyse artık bç çare bulmalı
Beraber fitnessa baslayalim de karin kasi yapsana cok iyi olur falan de
Iliskiye baslamadan kilosunu görmedin mi?
Neyse yinede öneride bulunayim. Suraya gidelimmi gezeriz gibi gibi seyler diyerek bol yürüyüslü yerlere götür. Yemek olarak ne yedigini sor hergün. Ben aciktim. Sen ne yedin bugün felan. Istemsizce dikkat etmeye baslayacaktir. Hareket de iyi gelecektir. Biraz zayifladiktan sonra spora baslatirsin. 100 kilo üstünde spor secimi biraz kısıtlı olabilir. Eklemleri zorlayabilir. Yüzmek baslangic icin en uygunu olur. Saglik sorunu varsa spor ve beslenme cok az etki edebilir ve doktora gitmesi gerekiyordur sorunu cözmek icin.
Bisey demek istiyorum. Sende zayifsin cok
Bunun kadircan turan olduğuna yemin edebilirim ama ispatlayamam😂
Bende varim buna sahit ispat edebiliriz 😂😂
Spor salonuna yazılacağını ve kendine destek olmasını istediğini söyle bence teşvik etmiş olursun
Sen onun aklına zayıflamak gelmediğini falan saniyosun galiba
Sen söylersen yanlış anlayabilir bunun kendi farkına varmalı
Aşkım bu aralar çok kilo aldım birlikte diyet yapslımmı? Diye sorabilirsin
Beraber spor salonuna yazil sen spora git diyet yap o da kendini yapmaya mecbur hisseder
şu an güzelsin zayıflasan taş gibi olursun
Baştan alınmaz böylesi...
Beraber bisiklet sürmeyi öner.
Beğenmiyorsan niye ilişkiye başladın ya sal kızı
Sen 54 o 100 mu dovuyor mu seni
Bence sen ezilmeden kaç kurtul.🙂)) sksjsjsb
Kilosu sıkıntıysa neden sevgili oldun?
kilo her zaman sıkıntıdır. Çocuk kızı sevmiş sevgili olmuş. Sevdiği kızın sağlık sorunu olmaması için zayıflamasını istiyordur.
54 kilo erkek mi olur
menülerinizi değiştirin
Birlikte spor yapmayı teklif edebilirsin
Kilolu kız iyidir birde ben bulsam bir tane
İstemezse bırak. Yemek seviyor bazıları.
Beraber spora başlayın sen kilo al o daa versin
Onun kilolardan sen al ikinizede iyi gelir😄😄
Valla bence sende kilo al
niye iliskiye basladin o zaman
Kibar we tatlı bir dille soylemelıshn bunu ona
Kırmadan açıkla. Güzel bir dille açıkla ama.
Owwww shittt diyorum 🤣🤣
Neden bu kadar kilolu biriyle sevgili oldun?
Bence bol su içmeli ve bol bol yürüyüş yapmalı..
Açık açık konuşman lazım
Camış gibi olmuşsun az spor yap
Kız valla seni evirir çevirir.. :D
Spora mi başlasak tarzı olabilir
Doktora götür o söyler zaten
onu motive edecek şeyler yapabilirsiniz
Ima etme, yap rahatsız olduğunu söyle
Oldugu gibi kabul edebilirsin
diyet yaparsa zayıflar
100 kiloda olsa severim
Beraber spor yapalım de
sen erkek profilinde 54 kilo musun
maalesef
Direk ayrıl
100 kg hatunun bile sevgilisi var ben hala yalnız
😂😂😂😂 o nasıl bir isyan ya :)
100 kg hatun senden daha zeki olabilir mesela :D
Nickine bakılırsa seninde yok ;)
ben buraya eğlenmek için hesap açtım :D her şeyi ciddiye alan birisi değilim bana laf çarpıtacağına nasıl evde kaldığına bak ağla dur :D
Böyle gizli gizli cvp verirsen tabi yalnız kalırsın.. hele bir takip st bakimm hşştt sersem kızz 🤭
Söyleme, aranız bozulur.