Polikistik over sendromu kilo verince geçer mi?

Merhaba, lütfen ilgili kişiler yardımcı olursa sevinirim. 25 yaşımdayım ve aylardır regl olamıyorum. Anne ve babaannemde meme kanseri geçmişi var. Şubat oyunda konrtole gittim meme kisti çıkmadı. Fakat bugün sol mememde elime bir şey geldiğini farkettim. Ve çok fazla hassaslaştılar. Annem regl olamadığın için olabilir diyor fakat ben korkuyorum. Virüs nedeniyle şu an doktora da gidemiyorum. Ayrıca Poliskistik over sendromum olduğu ortaya çıktı ve İnsülin direncim de var. Şeker ilacı ve kadın doğum ilacı kullanıyorum. Doktor diyet spor ve ilaç tedavisi uyguladı. 6 ay sonra tekrar gideceğim. 1.70 boyundayım ve yaklaşık 30-40 kilo fazlam var. Saçlarım çok ince telli, yürürken bile yoruluyorum. Bu halimden hiç memnun değilim. Sürekli halsiz ve yorgun hissediyorum. Bacak ve sırt ağrılarım var. Karaciğerimde grade 2 yağlanma var. Tüm bunlar beni çok fazla strese sokuyor. İnsülün direncim yüzünden sürekli yemek istiyorum. Psikolojim tamamen bozulmuş durumda. Kadın doğum ilacı ailede meme kanseri olan insanlar için çok daha riskli bu nedenle korkuyorum. Doktor 6 ay kullansam da bir sorun olmayacağını söyledi fakat çok yatkınım. Bunlarla nasıl başa çıkacağımı bilmiyorum. Kilo verirsen her şey düzelir dediler. Benim gibi olan başkaları da var mı? Bu ilaçlardan ne zaman kurtulabilirim? Gerçekten kilo verebilir miyim? Poliskistik over nedeniyle ileri de çocuğum olmaz diye de çok korkuyorum. Umarım bilen biri bir cevap verir. Teşekkür ederim.
Polikistik over sendromu kilo verince geçer mi?