Şişkosunuz
Şişkolar

Kırıcı laflar söyleyen aciz insanlara bakma sen. Şimdilik sağlıklı bir şekilde diyet uygulaman tek başına mümkün değil diyetisyen lazım. Sağlıklı beslenmeye özen göster ve yemekleri yemek kaşığıyla degilde tatlı kaşığıyla ye küçük kaşıklar kullan eminim tabakta yarisi kalinca doydugunu hissedersin meditasyonlar var Youtube gibi sitelerde saçma gelmesin işe yarıyor ben tokum gibi kelimeler kullanıyor onları dene.
Sağlıklı değil ama Sezin Karameşenin 1 ayda nasıl6 kilo verdim diye bir videosu vardı olumlu sonuçlar alan insanlar var bir bak istersen.
Hiç te öyle kure filan ihtiyacın yok az daha giderse bel fıtığı bile yapar bu
Gazın varsa kur değil spor yapacaksın ki atasin
Spor yapınca bir hatta agriyor diyorsun ya düzenli yapınca ısınma hareketleri ile vs agrimaz geçer
Sporda bir ay dursan hiç bise kalmaz
Odem atıcı kur alacaksinda nolcak o bitince geri alacaksın kilo bu sefer çatlak va dertleri olacak
Hergün 3 kase yoğurt pulbiber nane ve limon karışımı ye. Her kaseyi farklı zamanlarda onun dışında sadece meyveyle beslen i. Çok acıkırsan kepekli ekmek ve tavuk ye. Bunu 1 ay uygula bu arada ip atlayabilirsen süper olur. Kısa sürede etkisini görürsün 🖖🏼
Deneyeceğim teşekkürler
Evt bende yoğurt kürsünü yazcaktım ama denemedim
Cevap
43Cevap
ya ben burdan bir kız ile tanıştım onun ile beraber diyet yapıyoruz , günde 2 öğün ve birde akşam için hafif bir öğün , şu an 3. gündeyiz sanırım 119 küsür tartılmıştım şu an 117.5 tartıldım az önce , o tarz birşey deneyebilirsin , birde diyet arkadaşım latin dansı filan yapıyor ama bilmiyorum o toplara ben girmedim
Merhaba,
Öncelikle düzenli beslenme metebolizma sindirim sistemlerinin çalışmasını hızlandırman gerekiyor. Mayalı ürünlerden sakınmalısın, ödem söktürücü bu durumda pek fazla etki etmesede yinede etki edeceği vardır.
Lifli meyveler tüketmelisin yemek sonrası yürüyüş spor yapman gerekiyor bel ağrısı olması vucut hareketsiz kaldığı kaynaklı olabilir ağır olmamal şartıyla ısınma hareketleri yaprak eklemlerin çalışmasını sağlarsan faydalı olur diye düşünüyorum.
öncelikle ilk bir hafts çok zor geçecek
sana tavsiye edeceğim tarifle.
1-sabah kahvaltısı iki dilim ekmek 8zeytin bol bol su
2-öğlen iki dilim ekmek artı normal yemek bol bol su
3-akşam yemek yok ama istediğin kadar su içebilirsin
sabah kahvaltı etmeden önce bir bardak sıcak suya iki kaşık sumak koy aç karnına iç.
bu birinci hafta için geçerli
ikinci hafta için yaz ben burdayım
Bu göbek 3-4 aya anca erir. Şekeri unu yağlı şeyleri hayatından çıkar sağlıksız karbonhidratlar tüketme (makarna, ekmek vb) onun yerine kepek ekmeği, çavdar ekmeği, tam buğday makarnası tüket be protein ağırlıklı beslen. Spor şart günde 10 dakika cardio yapabilirsin youtubeda videoları var
Al sana tarif
15 dal maydonoz bir şişe maden suyu mu yazıyor orada?
Saol 💐
Spora basla, ilk zamanlar eklem agrilarin olmasi normaldir
İmkan yok bu kadar büyük göbek boyunla kilonu yanlış ölçtün sanırım
o zaman hiç uğraşma gaz söktürücü ilaç al. sal gitsin hepsini. sonuca bak
neyse diyeceğim şu bir diyetisyen takibi gerekli. spor da şart.
Hamile olmadığından eminseniz mide için acil doktora git bence ya da rezene falan iç
Kafaya takmama gerek yok beslenmeni yoluna koyarsan çözülürr
Spor yap dengeli beslen verirsin. Ham olduğun için belin ağrıyor basit egzersizlerle başla
Uffff çok muş benimde biraz azı ama eritmek çok zor
Instagram da Ergin Kırbaç var ondan uzaktan eğitim alabilirsin
Ya o benim lise arkadaşım yaa 😂 şaşırdım böyle popi olduğunu görünce 😂😂
1.77 boy maşallah da 70 kilo değil 90 kilo olmalısın kdjfkdk
Dürüm vahim bu yüzden spor ve diyet beraber gitmelisin.
Yemegi az az Yemen lazım ve düzenli hareketler yaparsan yavaş yavaş erir göbegin
Bence eritme seks olayina gelirsen zayof kadinlarda is yok bn sana diyim
bu göbek anca sporla gider başka yolu yok az ye spor az ye spor az ye spor zaten boyun baya iyi
ya nevar nekadar tatlı duruyo neden rahatsız oluyosn boşver takma çok hoş göbeğn
sorumu beğenn hanfendi uyanıksın sanırım ama haklı değilmym çok hoş duruyo göbek
Gobek Gormesek inandircan sende bizi gobek olduguna inanmiyorum.
Kilin fazla. Düzenli diyet yap ve düzenli spor yap
Ne diyeti tavsiye edersin
177 boy 70 kg böyle gobekmi olur.. bir sorunun var
Doktoruna danışmalısın.
Bol kardiyo ve saglam bir diyetle bisey kalmaz
Hamile değilsin demi 🤔
Ödem atıcı tamamda acil spora başla
Hamile gibisin
O hic kilo göbeği değil
70 kiloda böyle bir göbek imkansız değilmi?
9 kg yağ fazlam varmış
Bir de aldığım göbeğime gider benim direkt
Keşke resmi koymasaydın?
Tenin güzel iyi tarafından da bak
Spor ve diyet başka çaresi yok
Bu göbek senin mi cidden
Evet benim. Doktora gittim ultrasonda baktı bu kadar gaz inanılır gibi değil filan dedi şok oldu muhtemelen şişkinlik
Şişkinlik işte genetik bizde
aşağısıda iyi gibi duruyo
Bune be görsel sart miydi
Hamilelik var sanki :/
Nasıl 70 bu hamile gibisin
Ben de de göbek var
fazla abartlı değil
Bence o 90 olmalı 🤣🤣
Hamile sandım Kocaman göbüş
Çok fazla durmuyo yemeği kes biraz
Yemegi kes spor yap
hafif aywa göbeklisin