http://i.hizliresim.com/nPzm3M.png
Ayva göbeğim var yaa göbeğimi nasıl eriticem ben fikir verin?
http://i.hizliresim.com/nPzm3M.png
Bunlara siz göbek felan mi diyorsunuz. Karşı cinsten okadar bir haberim ki neredeyse kızlar için six pack sanıyordum :(
Erimese de olur bence ondan azı itici gelir bana üstüne yatçam böyle az yumuşak olacak içim kiprasti (Sana sapıklık yapmaya çalışmıyorum yanlış anlaşılmasın )
ya bir git mal mısın nesin * kocaman goguslu on numara vucutlu bir kızı koymusun oraya kalkmıs yok gobegım var yok memelerim kucuk hadi git işine trolling
Sen bunlara mı kocaman göğüs diyorsun? Yemin ederim ki bu benim ama göğüslerim cidden baya küçük burada destekli sütyen takmıştım
ya hadi git işine gücüne görmeden inanmam gel aç cam var mısın? kesin kameran yoktur bozuktur açmıcaksın çünkü sen bu değilsin bana göre göbekte yok gögüsler de küçük fotoğrafta kör değiliz görüyoruz hayvan gibi gögüsleri
Tamam bende küçük olduğunu söyledim zaten başta. Inanmak zorunda değilsin
Ya bırak allah aşkına millet övsün diye atmış resim
aynen katılıyorum sana alakası yok yazdıklarıyla fotograftaki cillop gibi bir vucuda sahip
Fotoğraftaki benim ister inanın ister inanmayın
değilsin. kendini kandır anca.
Bence vücudunu sergilemeyi seven ve burada da bunu yaparak ilgi çekmeye çalışan birisin ama bacakların çarpık cici kız
Çarpık değil bacaklarımı yan tutmuşum ondan öyle gözüküyo
Madem kendine bu kadar güvenen birisinin internette soyunup sizce nasıl demene gerek yok değil mi
Bu soyunuk değil ki, mağazalarda satılan böyle kıyafetler var
Evet ilk çamaşırı mağazsında satılıyor ve benim bildiğim kadarıyla ilk çamaşırıyla sokakta gezilmez
Bu tişörtse sütyenini merak ettik onu da atsana cici kız ahahahaha :D
yoğurt karın bölgesindeki yağları yakar yoğurt ye bol bol ve suyun içine de bir kaç damla limon suyu sıkıp da iç derim
Teşekkür ederm canım :) valla adamakıllı bir tek sen cevap verdin diğer kızlar hep beni eleştirmek peşinde
Cevap
18Cevap
haha kiskancilik demiyorum yeminle ama cok itici bir tipin var bacaklar carpik iki bacak aran haddinden fazla ayrik böyle zayifliginda afrikadaki aclarinki sekil. gügüslerinde ufak tek kelimeyle bizimle degilsin bebegim
Bende çarpık dedim ama hanımefendi anlamıyor :D
yalnizliktan öldü bu kadinda fizik ve sexylik diye birsey yok cidden yok bunu hasetliktende demiyorum fakat bunun amaci zaten burada kendisini sergilemek abazalarda övgü yapmislar demeki buraya esekde resim atsa maymunda onada iltifat ederler
Hava atmak için açılmış bir konu..
Göbek falan yok, daha neyi eriteceksin, iç organlarını mı?
Hayır ben göbekliyim asıl göbeksiz olan bu kız
https://i.hizliresim.com/nPzm3M.png
Biraz göbekten birşey olmaz, aksine ben daha cok seviyom hafif göbekli olan kızları :D
Yatmadan önce bir kâse yoğurt yemeyi alışkanlık haline getir ama yağsız su iç ve plateste bel ve göbek cdleri var 10 gün düzenli yap fark ediceksin hemen
Ben göbek falan göremedim bence gayet hoş vede sexisin..
Bu sicaklar hep bu kiz yuzunden :)
Babaannemi hatirladim
Seni bilemem ama erkekleri tatmin edici bir güzellikte göbegin var en azından türk erkeklerini =).
Crunch diye bir spor dalı var internetten bak ordaki hareketleri yaparak etitebilirsin
Sence kötü mü duruyo peki
nazarllardan saklasın fıstık gıbı bır gobegın var ve vucudun hıc dokunma bence
Ayva göbek değilde neden sol diz kapağın daha aşşağı da?
bir sıkımlık canın var zaten eritmekten konuşuyon hala get yemek ye
Bence ayva göbek bayanda çok seksi duruyo ve sendede öyle bence bunu takıntı yapma
tamam vucudun guzel. tatmın oldunmu barı?
senin ayva göbeğine :X :D
stagergirl kız gizlide sorsan tanıyorum seni hehe
:))
düzenli spor olabilir.
kot şortun oluyım giy beni yaa
Ağlatırım seni AĞ LA TI RIMMMMMM
Kimsin be
Kim olduğumu boş geç ama Ağlatırım seni ıssırılmadık yerini brakmam
Sevgili falan var mı sende?
Yok
Lan senin çevrende hiç aklı başında adam yokmu? senin gibi hatun boş brakılır mı? Seni eve kapatsam 1 hafta üstünden inmem
ya bir git
Töbe esttt
Spor, spor, spor!
Ben bayiliyorum yaa
bol bol seks yaparak
bacakların çok inca
erittin mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar