Boy 172
Kilo 67
İdeal kiloma ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü zayıflayamıyorum görünüşte fazla bir kilom yok. İş hayatımda masa başında olduğum için bir türlü spor yapmaya vaktim olmuyor. Sadece diyet ile kilo verebilir miyim?
Kilo 67
İdeal kiloma ulaşmaya çalışıyorum ama bir türlü zayıflayamıyorum görünüşte fazla bir kilom yok. İş hayatımda masa başında olduğum için bir türlü spor yapmaya vaktim olmuyor. Sadece diyet ile kilo verebilir miyim?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Merhaba;
Tabi ki beslenmeyle kilo vermeniz mümkün. Sanılanın aksine kilo vermek için gerekli olan ilk şey beslenme düzenlemesidir. Diğer yandan kilo verme süreci içinde metabolizmamıza destek için spor yapılmalıdır. :)
Tahminim, 60-62 aralığında kendinizi daha iyi hissedeceğiniz yönünde; doğru yönlendirmelerle, doğru bir beslenme programıyla kilo verişiniz hızlı ve kalıcı olacaktır.
Sedanter bireylerde yani genelde oturarak çalışan bireylerde kilo kaybı çok rahat gözlemlenebilmektedir.
Eğer her sabah aynı saatlerde kalktığınız bir düzene sahipseniz, yani saat olarak nispeten daha düzenli yaşıyorsanız, kilo verme süreciniz/diyete uyumluluk süreciniz de daha kolay olacaktır.
İlk aşama olarak içtiğiniz su miktarını arttırmanızı ve küçük sağlıklı ara öğünlerle metabolizmanızı desteklemeniz yeterli olacaktır. :)
Sevgiler.