Sağlık 16/8 diyeti yapıyorum 5 günde 2.5 kilo verdim sizce iyi mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Sağlıksız olduğunu falan savunmayın ben bu konuda kitaplar okudum gayet sağlıklı Güncellemeler+1 yıl Hedef 85 ten 70 e düşmek 16/8 diyeti yapıyorum 5 günde 2.5 kilo verdim sizce iyi mi? Cevapla Fal Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
amfetaminİd Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 33% +1 yıl istediğin, vücuda şekil vermekmi yoksa gösteriş olarak kilo vermekmi hedef nedir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl 85 ten 70 e düşmek Yorumla
Herkese-benden-cay Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 47% +1 yıl 16/8 derken?5 günde 2.5 kilo bence iyi değil. Vücudundaki toksinleri ve ödemleri atmışsın sadece 0 0 Yorumla
ndmzösld Takip Et Xper 2 Yaş: 34 +1 yıl O nasıl diyet kız bana da öğret 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Akşam altından öğlen 12 ye kadar yemiyorsun zaten o ara uyuduğum için çok kolay zaten yemek kısıtlaması da yok Yorumla ndmzösld +1 yıl Allah Allah her şeyi yiyebilir miyiz Yorumla Soran +1 yıl Şeker ve tuzdan uzak kaldığın herşey ama bence hamur da tüketme bence yani Yorumla ndmzösld +1 yıl Tamam Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
istediğin, vücuda şekil vermekmi yoksa gösteriş olarak kilo vermekmi hedef nedir
85 ten 70 e düşmek
16/8 derken?
5 günde 2.5 kilo bence iyi değil. Vücudundaki toksinleri ve ödemleri atmışsın sadece
O nasıl diyet kız bana da öğret
Akşam altından öğlen 12 ye kadar yemiyorsun zaten o ara uyuduğum için çok kolay zaten yemek kısıtlaması da yok
Allah Allah her şeyi yiyebilir miyiz
Şeker ve tuzdan uzak kaldığın herşey ama bence hamur da tüketme bence yani
Tamam
kaç kilo olduğuna bağlı
Evet iyi kaç daha vericeksin
Çok iyi