Bu şekilde oluyorDün araştırdım biraz , hem ağır hemde etkili bir diyetmiş. Yapanlar var mı? Çoğu kişi yaptım 13 günde 10-7-8 kilo verdim vs. Diyorlar yapan var mı?
İsveçe gitmene ne gerek vardı, bana sorsaydın, yerli malıTürk diyeti daha kolay ve yiyerek verirdin😂 Ya plana baktım, bu diyetle zaten aç kalıyorsun, bir özelliğide yok, açlığa dayanabilirsen zaten verirsin. Birde her sabah kahve, bizde aç karnına kim kahve içer, isveçli kendi alışkanlığına göre diyet yapmış, bize zaten uymaz
Ablacığım bu tarz diyete gerek yok, sigara, gdo ve asitli içeceklere ara verin, yediğiniz yemekler doğal olsun ve düzenli spor yapın, vücudunuz ve iç organlarınız sıhhatli olsun..
Diğerleri tamam da her gün biftek mi yiyeceğim kilosu kaç para olmuş onun? Ayrıca ben uygulayamam bu diyeti. Benim kahvaltımda peynir zeytin domates gevrek çay bir tane kaynamış yumurta olmak zorunda.
Sabah kuvvetli bir kahvaltı yap , öğlen ve akşam da çok yeme , sağlıklı beslen, ekmek ve şekeri hayatından çıkar bence böyle daha iyi. Çünkü bu diyete her zaman , düzenli olarak uyamazsın bence.
En İyi Cevaplar