Restorex şampuan cildiyle tarafından önerilen bir markadır ama içinde kreatinin olduğundan düzensiz saç uzaması oluyor düzensizlikle beraber saçlar da incelme oluştuğundan ortalama 3 ayın üstünde kullanılması tavsiye edilmez iyi günler:)
@jetokoin boya kullandığım için saçlarım yipranik guclensin istiyorum ve restorex sayesinde naylon gibi olan saçlarım smdi kendini topladı ve üç aydır kullanıyorum restorex sende başka sampuana geç dedin
Berna hoca iLe görüştüm kreatinin seviyesi en Yüksek şampuandır o yüzden vücutta genel kıllanmaları da arttırdırğı için düzenli kullanmak pek iyi olmaz şampuan uzun vadede kullanılır ise ve bırakıldığından ciddi dökülmeler başlaya bilir şu an için gördüğü vakalar bunlarmış Öner’i yapamam ama netten araştırsın kreatinin değerleri yüksek ve taban olanların arasını kullansın der örnek elidor yüksek değildir alçakda değildir ama restorexten sonra dökülme olursa doktora danışmasında fayda var dedi
Kimyasal olayına girersek hepsinde ciddi kimyasal var saç tipine uygun olanı kullanmanda fayda var 2 durulama yapıosan şayet ilkini ısırgan özünden yapılmış kök güçlendirici doğal yapım şampuanlar var onlarla yap ikinci durulamayı normal şampuan iLe yap ki ilki saçlarını sert bırakmasın
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
275Cevap
Sırayla ikisini de kullan, kese köpük lazım mı 🤣🤣🤣
Ben duş jeli tercih ederim pentin ama bir sorun var. Senin kaç metrekare vücudun var da bu kadar fazla malzeme aldın 😅
Bebek şampuanini sabun ya da dus jeli yerine kullanıyorum. Tavsiye ederim
Yağlı deri tipi nedeniyle duj jeli gelmiyor bana.
Mimkinse sabun
genelde saclarimdaki etkisini begenmedigim sampuanlari dus jeli olarak kullaniyorum :D
Duş jeli. Duru'nun mavi olanı özellike 1 numara benim için
duş jeli olacak ve mutlaka markası Dove olacak. sonrasında da Body Lotion
Duş jeli bende temizlik hissiyati vermiyor. Illaki sabun olmalı.
Duş jeli tercih ediyorum sabunu ellerim için bile kullanmıyorum bence cildi kurutuyor..😕
Duş jelleri kimyasal olduğu için sağlıklı değil benim tercihim sabun.
ayy bu aralar gordugum her yerde sampuan makyajlar ozelikle rujlar parfumler ay bayiliyorummm kiz
almak istiyom heppo
Jel falan kullanmıyorum yazlık da kullanıyorum birtek deniz sonrası falan senede 3 5
Sabun sevmiyorum daha doğrusu sevemiyorum. Cildimiz kurutuyorlar büyüzden duj jeli seviyorum 🦄
Bunlar birkaç tane mi? Resmen orada bir tim dolusu jel var Pentin:)
Duş jeli genelde. Sabun genelde temizlemekten çok kirletir.
Duşa girdiğim de 2 defa lifleniyorum. İlkinde duş jeli ile diğerinde sabun ile... :D
sabun... mümkünse karıncaların yiyebildiği sabun... duş jeli denilen herşey kimyasal...
Sabun çok kurutuyor duş jeli kimyasal bilemedim şimdi
hacı şakir yeşil olanlardan çokta güzel kokutuyor dikdörtgen
Oha çok iyiymiş karikatür. Hepsinden var, evimi görmek isteyen kızlar mesaj atsınlar bakalım.
önce 2 kere sabun sonra duş jeli sonra peeling sonra sadece su.
Saf sabun daha sağlıklıdır. Duş jeli güzel kokar, insanı çeker ama karışım fazla
Dove sabun ya da dove veya nivea duş jeli üstüne başka tanımıyorum ama dove en iyisi genelde duş jeli kullaniyorum
kafamı sabunla yıkıyorum; vücut için jel kullanıyorum
Duş jeli sanki bir tabaka bırakıyor, hoşlanmıyorum. Sabun iyidir
Duş jeli zararlı.. hakiki zeytin yağlı sabun çünkü zeytinleri ben topluyorum 😂
Duş jeliyle yapıyorum kalıcı oluyor kokusu bir süre.) ilerde krem filan kullanırım
Saçım için ne kullaniyorsam o, ekstra bir ürün almıyorum.
Hadi ya. Ben bin tane şey alıyorum
Babam şampuan bitip duş jelini şampuan kutusuna boşalttığından beri sabun kullanıyorum.
Eskiden gelen bir alışkanlık olarak kese ile sabun vazgeçilmezdir fakat günümüzde duş jeli daha çok yaygın.
Bunlar
Restorex şampuan cildiyle tarafından önerilen bir markadır ama içinde kreatinin olduğundan düzensiz saç uzaması oluyor düzensizlikle beraber saçlar da incelme oluştuğundan ortalama 3 ayın üstünde kullanılması tavsiye edilmez iyi günler:)
@jetokoin saçlarım çok yıpranmış ti boya kullanıyorum oyuzden tam üç aydır restorex kullanıyorum sadece
Anladım hocam böyle bir bilgi paylaşmıştı o yüzden paylaşmak istedim dikkat etmekte fayda var
@jetokoin normal şampuan lardan neyi kullanayim peki
Tabi ki buna net bişey diyemem ama güncel sorun neyse kısaca bilgi geçersen bir danışırım bu gün hastanedeyim ona göre bilgi vermeye çalışırım
@jetokoin boya kullandığım için saçlarım yipranik guclensin istiyorum ve restorex sayesinde naylon gibi olan saçlarım smdi kendini topladı ve üç aydır kullanıyorum restorex sende başka sampuana geç dedin
Berna hoca iLe görüştüm kreatinin seviyesi en Yüksek şampuandır o yüzden vücutta genel kıllanmaları da arttırdırğı için düzenli kullanmak pek iyi olmaz şampuan uzun vadede kullanılır ise ve bırakıldığından ciddi dökülmeler başlaya bilir şu an için gördüğü vakalar bunlarmış Öner’i yapamam ama netten araştırsın kreatinin değerleri yüksek ve taban olanların arasını kullansın der örnek elidor yüksek değildir alçakda değildir ama restorexten sonra dökülme olursa doktora danışmasında fayda var dedi
@jetokoin anladım Elidor un normal saçlar için olanini alayım daha az kimyasal var
Kimyasal olayına girersek hepsinde ciddi kimyasal var saç tipine uygun olanı kullanmanda fayda var 2 durulama yapıosan şayet ilkini ısırgan özünden yapılmış kök güçlendirici doğal yapım şampuanlar var onlarla yap ikinci durulamayı normal şampuan iLe yap ki ilki saçlarını sert bırakmasın
Bu arada çok karıştım hayatınıza özür dilerim tekrardan
@jetokoin teşekkürler
Rica ederim paylaşmak güzeldir:)
Tabi ki ph değeri cilde uyumlu olan bir duş jeli sabundan çok iyidir.Sebamed duş jeli mesela çok iyi bir ürün.Alkali değeri cilde uygun.
Duş jeli kullanıyorum hindistan cevizli palmolive :)
Kızlarda duş jeli iyidir iyi erkeklerde ortası delik hacı şakir sabunu iyidir iyi🤪🤣🤣
Ne fark var ki😕
Abowww erkeklere baksen notiiin sen😂😂😂
Uzun hikaye boşver 😂😂
sabunu köpürtmesi yıkaması zor olunca duj jeli kullanıyorum
şu mavili, palmolive massage duş jeli olduğu sürece asla duş jelinden vazgeçmem, o nasıl ferah kokudur öyle, içindeki taneciklerde çok iyi..
sabun daha temız ve saglıklı oldugunu dusunuyorm :)
Hacı Şakir diyorsun😛
hacı sakır degılde dalın kullanırm :)
Dalinim sabunu mu var😳
evet :) sampuan olarakda dalın kullanırm en az katkı maddesı bebek sampuanlarında cunku :)
Ben kullansam tezil olurum 😂
nıekı :)
Erkek Ada'm dalin kullanmazmış 😂
kım dıo onu ustunde oyle bısey yazmıyo :)
Arkadaşlar görürse adım çıkar😂
allah senı sen bılırsn kullanma :)
Gizli gizli kıllanayım o zaman😊
olabılır :)
😆😆.
Ben bu konuda biraz cahilim sanırım şampuan neyinize yetmiyor acaba 😅
Babamda öyledir
Benim vucud jel limi şampuan olarak kullanmış, oh mis gibi çilek kokuyordu saçı😂
@alamanyakız günaydın aradaki fark ne yani saça başka vücuda başka kullanmanın duş jelini pazarlama dışında başka birşeyi var mı 😅
Aa öyle deme
Sen duş jelini saçına uygularsan saçı dökebilir
Şampuanı da vucuduna kullanırsan tüyleri besleyebilir
Duş jeli sabunun fazla kalıcı bir kokusu yok sevmıyorum.
jel pratik ama sağlıksız. ev yapımı sabun olcak.. oh oh mis.
Zeytinyağlı doğal sabun kullanmakta her zaman fayda var.
Denedim ama pek beğenmedim😕
Cilt doktoru tavsiyes bana, cilt kuruluğum vardı gayet rahatım.
Dalin sabunuyla yıkıyorum ve durulayinca üzerinede sampuandan cikan kopukleri masaj gibi yapiyorum bence çok ferahlatıcı🤡
Bende sabun
Kap bir sabun gel birlikte dus alalim 😂😂😂
önce sabun sonra duş jeli duş jeli ferah ve güzel kokuyor tende
Yüzüme ayrı sabun kullanıyorum genel olarak duş jeli
Doğal sabunlar bence daha sağlıklı. Jel de katkı maddesi cok
Oldum olası sabundan nefret etmişimdir helede kalıp halinde olanlardan :S kesinlikle jel
Sabun :) neden mi çünkü duş jelinin içinde deterjan var :D
Duş jeli tercihim NIVEA MAN kullanıyorum ve oldukça memnunum. Öneririm fakat kullanacağını sanmıyorum :D
Duş jeliyle daha çok kirleniyom sanki sabun kullanırım hep mis gibi keselenirim
Jel de zararlı çok kimyasal madde olduğunu öğrenince bıraktım ve doğal zeytinyağı sabununa döndüm
Palmolivenin duş jeli duştan sonrada parfümümü sıkıyorum
Duş sabunu tercih ediyorum. Jeller daha çok kimyasal ürün içerebiliyor. Sivenonun %100 doğal duş sabunları oldukça iyi
Duş jelini daha çok seviyorum ama sabun daha iyi bence
Cildim yağlı olduğu için sabun daha iyi oluo iyi temizlio
Duj jeli kaliteli olursa her turlu temizlik hissi verr
Duş jeli daha hoş ama gerçek temizliği sabun sağlıyor bence
Tabii ki sabun.. ama duş jeli kullanıyordm 🙄🙊çelişkiye bak sjjsjs sabuna geçtim ama 😅
Tabiki duş jeli onsuz olmaz
Sabun üzerine duş jeli sjsj
Sabunsuz yıkanamam
Aynen yaa duj jelinin hissiyati sabunun temizliği güzel