Sadece Sabun...Hele bir de şöyle 5-6 dakika köpüğyle kaldıktan sonra durulandın mı..Süper rahatlıyor Ten...Jel sanki vücudun üzerinde bir tabaka bırakıyor...Bir türlü tam durulanamıyorsun...Hep Sabundu ve öylede kalacak...
Ben sabun kullanmak istiyorum aslında hem cildi kurutuyor hem de duşta kalıntı bırakıyor. Duş jelleri de bazen ciltte yağlı his bırakıyor. Duru'nun şeffaf duş sabunu varmış, onu deniyeceğim.
Ben instagramdan falan almadim ya bitlise geziye gittigimizde bir dükkanda vardi ordan aldom 1 kilo 60 tl ye gayette iyi instagramda 100 tl ye veriyorlar bildiğin kazık ya
Ben kokulara hassas biriyim o yüzden sıksık kokulu ürünlerimi değiştirrim. Duş jelinde çok kullandım ama temizlenmediğimi hissediyordum. Sabunla iyice yıkanıp kokusunu beğendiğim duş jeliyle son adımı yapıyorum kokusu kalıyor. Yoksa sade sabun kurutuyor.
Duj jeli kullandım uzun süre hiç memnun kalmadım bir kere doğru düzgün arinmiyor kendimi sıvı sabunla yikiyomus gibi hissettim. En güzeli nostaljik seri hacı şakır. Bak yüzünde sivilce yara vs varsa sıcak suyla bu sabunu kullan mis gibi oluyorsun. Bir de dalin şampuan güzel oluyor dus jeli yerine önerebilirim hem kokusu çok güzel hemde temizleyici özelliği var ve ariniyor.
le petit marseillais (ama bunu yazmak bu kadar zor olmamalı😒) vanilyalı kullanıyorum. Vanilya kokusuna resmen aşık biri olduğumdan aşırı mutlu hissettiriyor beni😇😇
Günümüzde pratik ve minumum maliyetle temizlik yapmanın gerek olduğunu düşünüyorum, orta seviye duş jeli ve sünger ile temizliği tercih ederim kısa sürede köpürerek temizliği kolaylaştırıyor..
Bir makalede okumuştum şampuan ve duş jellerindeki tehlikeli kimyasalları anlatıyordu, neler neler vardı. En güzeli organik duş sabunu kullanmak bence.
Sabun iyidir. Küçükken kafamıza sabunu vura vura yıkarlardı bizi kokusundan alışkanlık. Hem ucuz hemde bir paketi, bir şişe duş jelinden daha uzun süre kullanılabiliyor 😅😅
Duş jeli çünkü hem köpürüyor hem de sabun zor köpürüyor ve hijyenik degil illa onceki yikandigin katman cikana kadar yumusatacaksin bilmem ne zor iş duş jeli dök köpürt sür durula çık 😁🤗
Duş jeli tercih ediyorum. Bir ürünü beğenirsem hep onu kullanırım. Rossman'ın Magolu duş jelini kullanıyorum. Scrub olarak da Skinfood Black Sugar kullanıyorum haftada iki kez.
insanlar suyu unutmasınlar ister duş jeli ister sampuan kullansinlar onemli degil hele hele havalar isiniyor mumkunse herkes gunde bir kere muhakkak yikanmalilar
Güzel mi bunun kokusu? Ben bu markanınkileri hiç kullanmadım benim ki bu i.pinimg.com/.../...691f86858d4014cfb7c335641a.jpg bunun parfümünü kullandığım için aldı ama vanılya ve çilek kokulu olan güzel varsa bu marka da alırım.
Biraz eski bir soru ama belki faydası olur diyerekten yinede yorum yapayim Ben bittim sabunu kullanıyorum şahsen ve gayette memnunum hem vücudum icin hemde sacim için isterseniz öneredebilirim nereden alabileceginizi falan 😊😊
En İyi Cevaplar