Kadın Emeği Duş jeli mi sabun mu? Banyoda hangisini kullanırsınız? (Sayfa 3) _Nescafe_ Takip Et Xper 2 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Duş jeli mi sabun mu? Banyoda hangisini kullanırsınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
titanikkizzzz Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 43% +1 yıl Duş jeli kullaniyorum doğal kendim yaptim 2 0 Yorumla
yeşilgözlükızz03 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 56% +1 yıl İkiside iyi güzelde dow sabunu ayrı bir güzel ya 2 0 Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Duş jeli sadece kese yapcaksam sabun kullanıyorum 2 0 Yorumla
Meczup_Hatun Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 65% +1 yıl İlk önce sabun sonra duş jeli kullanıyorum. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl sabun çok yakıyo ya duş jeli daha iyi daha kaygan yakmıyoda tavsiye edrim :) 1 1 Yorumla mesut_06 +1 yıl Yaaa😛😂 Yorumla
tek95 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 54% +1 yıl saç için bıttım. vücut için, klasik doğal sabunlar 1 6 Yorumla Guinvere0 +1 yıl Bittim benim saçlarımı çok sertlestirdi Yorumla tek95 +1 yıl benimde aksine yumuşak ve parlaklaştırdı.. siirtin mamüllerini bir dene,, Yorumla Guinvere0 +1 yıl Mehmet efendi mi ne onu kullandım ama çok sert yaptı doğal bulursum getirticem Yorumla tek95 +1 yıl hımm.. siirtin sabunu orjinal. en azından bana iyi geldi, katkısız. senin saçın daha hasassa belki olabilir. Yorumla Guinvere0 +1 yıl Cok hassas saçlarım yani saç derimde hassas en küçük cekmede derim elime geliyorrr Yorumla tek95 +1 yıl ondan o zaman etkileniyor öyle.. Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Jel kullanıyorum çünkü daha kaygan asdf 1 14 Yorumla Guinvere0 +1 yıl Hfjfjfky Yorumla bunasııladam +1 yıl tse2.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl 😂😂😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl tse1.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl Ben niye gif koyamiyorum 😂😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Önce uygun gifi bulup linkini koyman gerek yoksa olmaz. 😂tse1.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl Ya teşekkür ederim 😂😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Dhaa küçüğü yok muydu o gifin.tse1.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl Napim giflerimde benim gibi minik 😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Iyi.Ogrendin bak sonunda 😂tse2.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl Sayende 😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Ricalar adamım 😂tse1.mm.bing.net/th Yorumla Guinvere0 +1 yıl İyi geceler dostum 😂 Yorumla bunasııladam +1 yıl Iyi geceler adamım.tse1.mm.bing.net/th Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl duş jeli@zumi2916 sana sabun alacam 1 1 Yorumla ZuMi2916 +1 yıl 🤣😅 tamam Yorumla
1azeee Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 82% +1 yıl le pelit marseillais kullanirim cileklisi favorim 1 0 Yorumla
Whell Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 39% +1 yıl sabun en ıyısı ama duş jelı kullanıyorum maalesef 1 0 Yorumla
snowglobeee Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 44% +1 yıl Jel ama sabun daha iyi kir çıkarıyo sanırım 1 0 Yorumla
rosycheeks__ Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 37% +1 yıl sabut çok sert yapıyor ya... duş jeli diyorum 1 0 Yorumla
asya- Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 52% +1 yıl Zeytinyağlı defneli sabun 👍 1 1 Yorumla Paramparcaaa +1 yıl bende oyle dustan gicir gicir civciv gibi cikiyom 🙂 Yorumla
emiramm Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 37% +1 yıl Duş jeli var ama sabun kullaniyorum 1 1 Yorumla Paramparcaaa +1 yıl bende 7 tane dus jeli var artik sabun 🙂 Yorumla
SchrodingersCat Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 65% +1 yıl Önce sabun sonra jel kokusu çok hos 1 1 Yorumla Paramparcaaa +1 yıl ahh o kahve kokusuna baayiliyom palmolive Yorumla
Mysteriouslayd Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 64% +1 yıl Dermokil aleo verali dus jeli harika kokuyor 😍😍 1 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Duj jeli kullanıyorum. :) 1 2 Yorumla pentin +1 yıl kusursuz temizlik haha Yorumla cnrche +1 yıl Duj jeli candır... Bol köpük :D Yorumla
_Nisann_ Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 38% +1 yıl Sabun sağlıklı deniyor ama ben dus jeli seviyorum. 1 0 Yorumla
esmerkilic80 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 44% +1 yıl Bebek yagi daha guzel kaydiriyor 😃😃😃 1 2 Yorumla filofobik +1 yıl sorarken senden bu cevabın geleceğini biliyordum Yorumla esmerkilic80 +1 yıl Biliyorsan aldin cevabi 😃 Yorumla
Virgüll Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 32% +1 yıl halis muhlis zeytinyağlı sabun kullanıyorum :D 1 0 Yorumla
QueenFrigg Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 56% +1 yıl Duş jeli kullanıyorum yves rocher genelde 0 0 Yorumla
Kafamyinegökkuşağı Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 64% +1 yıl Değişiyor.. Canım o an ne isterse.. 0 0 Yorumla
Haunters Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 41% +1 yıl Duş Jeli Ama Sabunun Rahatlatıcı Etkisi Var. 0 0 Yorumla
Shammanist Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 74% +1 yıl İkisini de kullanıyorum önce sabun sonra duş jeli. 0 0 Yorumla
16gökhan16 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 31% +1 yıl sabun ne ya hacı şakirden mi bahsediyosunuz 0 2 Yorumla Kıymet-i_Harbiye_ +1 yıl Beğenemedin bakıyorum 😄 tek sabun markası o değil ayrıca. Yorumla 16gökhan16 +1 yıl aklıma sabun deyin onun adı gelir eti eti eti :)) Yorumla
KaranlıkÇağınKontesi Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Duş jeli seviyorum.Duru ve Arko neminki genelde. 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Arap sabunu kullaniyorum... yesil yesil.. oh mis 0 2 Yorumla pentin +1 yıl en gzeli. halı fırçasıyla giriş Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Demek ki ayni frekans tan konusabiliyormusuz... guzel Yorumla
KaranlıkÇağınKontesi Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Ben ikisinide kullanıyorum. 0 0 Yorumla
Adsız007 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 38% +1 yıl zeytin yaglı sabun dogal olan var ya ondan 0 0 Yorumla
Karanlıkavcısı Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl hacı şakir gliserinli zeytinyağlı sabun :D 0 2 Yorumla mesut_06 +1 yıl Oooo Yorumla Karanlıkavcısı +1 yıl :D. Yorumla
daydream Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 39% +1 yıl Sabun hic sevmem sampuan yada dus jeli tercihim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
275Cevap
Duş jeli kullanıyorum
Duş jeli kullaniyorum doğal kendim yaptim
İkiside iyi güzelde dow sabunu ayrı bir güzel ya
Sabundan ötesi yalan.
Dujş jeli kullanıyorum.
Duş jeli sadece kese yapcaksam sabun kullanıyorum
Sen hiç 9 gün düş almadan durdun mu? TEK derdim bu olsa
İlk önce sabun sonra duş jeli kullanıyorum.
sabun çok yakıyo ya duş jeli daha iyi daha kaygan yakmıyoda tavsiye edrim :)
Yaaa😛😂
Once sabun sonra dus jeli
saç için bıttım. vücut için, klasik doğal sabunlar
Bittim benim saçlarımı çok sertlestirdi
benimde aksine yumuşak ve parlaklaştırdı.. siirtin mamüllerini bir dene,,
Mehmet efendi mi ne onu kullandım ama çok sert yaptı doğal bulursum getirticem
hımm.. siirtin sabunu orjinal. en azından bana iyi geldi, katkısız. senin saçın daha hasassa belki olabilir.
Cok hassas saçlarım yani saç derimde hassas en küçük cekmede derim elime geliyorrr
ondan o zaman etkileniyor öyle..
Jel kullanıyorum çünkü daha kaygan asdf
Hfjfjfky
tse2.mm.bing.net/th
😂😂😂
tse1.mm.bing.net/th
Ben niye gif koyamiyorum 😂😂
Önce uygun gifi bulup linkini koyman gerek yoksa olmaz. 😂
tse1.mm.bing.net/th
Ya teşekkür ederim 😂😂
Dhaa küçüğü yok muydu o gifin.
tse1.mm.bing.net/th
Napim giflerimde benim gibi minik 😂
Iyi.
Ogrendin bak sonunda 😂
tse2.mm.bing.net/th
Sayende 😂
Ricalar adamım 😂
tse1.mm.bing.net/th
İyi geceler dostum 😂
Iyi geceler adamım.
tse1.mm.bing.net/th
duş jeli
@zumi2916 sana sabun alacam
🤣😅 tamam
le pelit marseillais kullanirim cileklisi favorim
sabun en ıyısı ama duş jelı kullanıyorum maalesef
Jel ama sabun daha iyi kir çıkarıyo sanırım
Dün gece hacı şakirleydim
Gar sabunu kullanıyorum
Duru iyi bence duş jeli
sabut çok sert yapıyor ya... duş jeli diyorum
Duş jeli kullanmayı sevmiyorum.
Zeytinyağlı defneli sabun 👍
bende oyle dustan gicir gicir civciv gibi cikiyom 🙂
Duş jeli var ama sabun kullaniyorum
bende 7 tane dus jeli var artik sabun 🙂
Önce sabun sonra jel kokusu çok hos
ahh o kahve kokusuna baayiliyom palmolive
Dermokil aleo verali dus jeli harika kokuyor 😍😍
Valla dus jeli daha cok
Sabun temizliğin yegane temsilcisi
Duj jeli kullanıyorum. :)
kusursuz temizlik haha
Duj jeli candır... Bol köpük :D
İkisini de kullanmak gerek.
Sabun sağlıklı deniyor ama ben dus jeli seviyorum.
Saf ve doğal ziytinyağlı hacisakir 😂
Bebek yagi daha guzel kaydiriyor 😃😃😃
sorarken senden bu cevabın geleceğini biliyordum
Biliyorsan aldin cevabi 😃
halis muhlis zeytinyağlı sabun kullanıyorum :D
Jel ama sabun daha iyi biz köylüyük
Duş jeli ama olmayınca bazen sabun tabiki
ben sabun kullanıyorum ve gayet memnunum
Duş jeli kullanıyorum yves rocher genelde
Değişiyor.. Canım o an ne isterse..
Duş Jeli Ama Sabunun Rahatlatıcı Etkisi Var.
Duş jeli temizlemiyor ki
Önce sabun sonra jel
arap sabunu yeşil yeşil oh mis
İkisini de kullanıyorum önce sabun sonra duş jeli.
Ne yapacağına bağlı dhdjfj
İkisi bir arada :Dd
sabun ne ya hacı şakirden mi bahsediyosunuz
Beğenemedin bakıyorum 😄 tek sabun markası o değil ayrıca.
aklıma sabun deyin onun adı gelir eti eti eti :))
duş jeli tercih ederim
Duş jeli seviyorum.
Duru ve Arko neminki genelde.
Duş jeli.
Duş jeli kullanıyorum
Arap sabunu kullaniyorum... yesil yesil.. oh mis
en gzeli. halı fırçasıyla giriş
Demek ki ayni frekans tan konusabiliyormusuz... guzel
Ben ikisinide kullanıyorum.
zeytin yaglı sabun dogal olan var ya ondan
hacı şakir gliserinli zeytinyağlı sabun :D
Oooo