Aristo diyeti diğer zayıflama yöntemlerini sizce geride bırakır mı?
https://www.sabah.com.tr/saglik/2019/06/10/ketojenik-diyetten-sonra-aristo-diyeti-aristo-diyeti-nedir-aristo-diyeti-nasil-uygulanir

Kalori acigi yakalamak icin bu kadar kasmaya gerek var mı beslenme aliskanligini degistir kafani degistir iradeni saglam tut 3 haftada 7 olmaz 5 olur 10 olur kasmayin diyet diyet gezmeyin :)
Diyet konusunda sıkıntı yok. Diyetlik durumum olmadığı için. Daha önce duymadım.
Araştırmıştım daha önce. Kuzenimin uygulağığı bir diyet çok memnun olduğunu söylemişti... Zayıflamaktan ziyade, kendini fazlasıyla zinde hissediyormuş.
Ne demek.
Bence en iyi zayıflama yöntemi Japonların hem günlük yediklerini yiyebiliyorsun hemde kilo verip verdikten sonra geri almıyorsun öbürleri gibi
Cevap
0Cevap
Şu diyetlere ne isim vereceklerini şaşırdılar. Günümüzdeki çalışma ve yaşam koşullarına bakınca hareketsiz bir hayat sürüyor. Bol stres, az hareket. Stres ne zaman azalır hareket ne zaman artarsa bu diyetlerin hiç birine ihtiyacımız kalmaz.
Şimdi düşünüyorum çiğ taze fasulye çiğ patlıcan nasıl yenir?
🤔😒
Akdeniz diyetine devam derim kendimce pişmiş sebze az meyve az karbonhidrat devam derim
Açıkçası diğer diyetlere olanla bu daha mantıklı geldi.
Yeni duyuyorum bu diyeti
Gün geçtikçe daha da popüler oluyor. Dene yanılma yapılıyor. Bende paylaşayım dedim sizlerle.
Yeni duydum ama en etkili diyet sanırım İsveç diyeti
ben bunu bir deneyim
hll olsun yeni nesile
hic duymadim ama ogrenince yapamayacagimi anladim
Çiğ sebze yiyemem
Merak ettim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar