Merhaba, bende ansiyete ve panik atak bozukluğu var, doğruyu söylemek gerekirse bir çok sıkıntı çekiyorum ve benim gibi bunları yaşayan var mı diye merak ediyorum, ansiyete ve panik atağı olan arkadaşlar yaşadığı sıkıntıları yazabilir mi? Çünkü biliorum ki çoğumuz ben gibi bir hastalığımızın olduğunu düşünüyoruz ve yaşadığımız her en küçük bir vücuttaki sorunu bile googlede aratıyoruz, belki burada yazarak ne sıkıntılar çektiğimizi ve bunu hepimiz yaşıyorsak bunun ansiyeteden geldiğini anlamış ve rahatlamış oluruz. Şimdi size yaşadığım bir sıkıntıyı anlatıcam ve bunu yaşayıp yaşamadığınızı sorucam sonra diğer sıkıntılarımı kısaca yazıcam.
Bu aralar kalbimde ara ara hafif bir şekilde acı hissi var bunun yanı sıra kalbimin olduğu bölgede bu acıyla birlikte damar atmasıda var bunu yaşayan ve panikleyen var mı?
Şimdi de normal yaşadıklarımı yazıcam lütfen olmayan ya da benim gibi bunları yasayan varsa aşağıya yorum olarak yazsın özellikle yukarıdaki kalın bir şekilde yazdığım soruya cevap veriseniz sevinirim bunu yasayan var mı diye.
- kalp ağrısı
-ritim bozukluğu (kalbin hızlı hızlı atması )
-öleceğim korkusu
-gözlerde kuruluk ve uyandığında kızarmış olması
- başın ön kısmında derin cekiliyormus gibi ağrıması
-kollarda uyuşma
- ayakların sürekli üşümesi
-vücudunun bir çok yerinde damar atması
-nefes alamama
-bedeninde değilmişsin hissi
-sürekli kötü haber alacakmışsın hissi
-gece uyuyamama
- ciltte kuruma
-ağız içinde uyuşma hissi
-parmaklarda uyuşma hissi
Şu anlık aklıma sadece bunlar geldi sizinde aklınıza gelen ya da yaşadığınız başka bir şeyler varsa lütfen yazın. Birbirimize destek olalım ve korkularımızı yenelim. :)
Ansiyeteden ve panik ataktan kurtulalım
1. secenek
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat