Meraba kizlar bende panik atak var çok mutsuzum evliyim eşim eve gelmez bı sohbet etmez aldatıldım defalarca oğlum hasta günde 10 kere ilaç hazirliyorum daha çok şey var anlatacak ama anlatmak istemiyorum panik atak var çok stres yapıyorum çok üzülüyorum ne yapacağımı bilmiyorum aranızda panik atak olan var mı
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aldatmış seni hâlâ onunla birlikte misin bir psikoloğa git iyi gelir ilaçlar benim eski bir arkadaşta vardı ilaçlar iyi geliyordu
Evet gitmeyi düşünüyorum ama üç çocuğum var nereye nasıl gideyim düşünmekten kafayı yiyicem
Annene söyle o eşini bir güzel dövsünler bir daha bakiyim aldatıyor mu
Boşanırsan dertlerinin yarısı geçer gibi geldi bacım. Allah yardımcın olsun
Amin Allah razı olsun inşallah geçer dertlerim çok üzülüyorum
Bende panik atağım bu gencecik yaşımda hayatı zehir ettim kendime ilaçlar yetersiz geliyordur muhtemelen abla bide değişiklikdan korkma ailen belki destek çıkar o adamın kahrını çektikce daha kötüye gidersin
Zaten ben bu adamın yuzunden panik atak oldum hersey onun yuzunden gençliğim ziyan oldu😭
Ablam korkma güçlü bir kadınsın hayatım nasıl yoluna girecek diye düşünme Allah bize iyi gelmeyen zarar veren insanlardan korunmamızı ister sadece Allaha güven ve ayrıl allah sana sen ona güvendiğin sürece iyi kapılar açacaktır ben allaha güvendikden sonra anksiyetemi toparlayabildim bir dene ailen yani annen baban senin iyiliğini ister ve eminim ki torunlarını çok seviyorlar dır sana kol kanat neden germesinler
Şükürler olsun hep dua ediyorum ama artık çok yoruldum benimde mutlu olmaya hakkım var torunlarını çok seviyorlar ama istemezler çocuklarim yaramaz diye darlaniyorlar kimseye yük olmak istemiyorum 🙁
Abla sen yarın bir gün kızın ya da oğlun bu duruma düşse torunlarınla kabul etmezmisin evine birde öyle düşün konuş annenle annen baban hayatsaysa sırtın yere gelmez kıymetini bil
İlk önce eşinden kurtul
Nereye gideyim üç çocuğumla 🙁
Aile evine
Öyle kolay değil işte öyle yoruldum ki herşeyden
Bende var ama çözüm bulmuş değilim hala