Panik atak ve anksiyete mi?

Selam arkadaşlar bugün gece bi panik atak geçirdim kendimi rahatlatmak ve biraz içimi dökmek istedim açıkçası. Son zamanlarda salgın var griptim yeni iyileşmeye başlamıştı bugünde klimanın altında kalmam buzlu kahve falan içmem dolayısıyla midem kötüydü biraz. Üstüne eski sevgilimle kafese karşılaştık ve inanılmaz stres oldum bir süredir bundan dolayı üzülüp içime atıyordum zaten. Reglime bi kaç gün kaldı ve hormonlarımda dengesiz birde akşam yemeği yememiş ve açtım. Tüm bunlar bi araya gelince de güzel bi panik atak geçirdim. şu an panik halde değilim ama anksiyetem hala yüksek seviyede. Biraz kafa dağıtmak için oyun oynadım iyi geldi. Ama dediğim gibi çok iyi değilim. Panik atak halindeyken başım dönüyordu kusacak gibiydim. Üç beş lokma anca yiyebildim midem boş olmasına rağmen iştahım hepten gitti. Doktora gitmemi önerenler olacaktır. Bir sene kadar ilaç kullandım ama faydadan çok zararını gördüm. Psikologlarda açıkçası yararlı olmadı. Yeni bir şey değil yaklaşık 7 senedir var ve ara ara yükseliyor. Kendi kendimi telkin edebiliyorum artık bir nebze ve kalıcı bir durum olmadığını biliyorum. Yine de benimle benzer şeyler yaşayanlar varsa bu konuda fikirlerini ve tavsiyelerini duymak isterim. Teşekkürler.
Panik atak ve anksiyete mi?