Panik atak ve anksiyete?

merhabalar ben yaklaşık olarak 6 7 ay önce hayatımda beni zihnen zora sokan bir kaç durum yaşadım ve o zamanlardan beni vücudumda bazı semptomlar oluyor bu semptomlar şunlardır

boyun, bel ve diğer eklemlerde ağrılar, göğüste nefes daralması, çarpıntı, kalp atışımın hızlanması, halsizlik ve sersemlik hissi, ölüm hissi, karın ağrısı mide bulantısı, boğazıma bir şey batması hissi, ellerde ayaklarda titreme ve karıncalanma, gerçeklik algısını kaybetme, vücudumun her kısmında sıcaklık hissetme, bulanık görme.

bu saydığım semptomlar aylar önce başladı ve git gide etkisi ve devam süresi artarak devam ediyor çoğu kişi psikolojik demişti ve bende psikolojinin bu kadar şeye sebep olacağını düşünemediğimden değil diye düşünmüştüm fakat tahlillerimde ciddi bir sorun çıkmayınca ve biraz psikolojiyi araştırdığımda anlamaya başladım. son kez hastanede genel bir check up yaptırıp bir psikiyatriste görünmeyi düşünüyorum bunları yaşayan varsa nasıl bir yol izlemem gerektiği ve kendilerinin nasıl bir yol izlediği hakkında yardımcı olursa sevinirim teşekkürler şimdiden.

Panik atak ve anksiyete?