Saçlarına zeytinyağı sabunu kullananlar varmış. Sizin aranızda kullananlar var mı? Zeytinyağı sabunu saçları kurutur mu? Yoksa iyi mi gelir?
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Saçı sertleştirir kurutmaz.
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
7Cevap
Ben seneledir kullanıyorum ve şampuanları saçma ve saçlara zararlı buluyorum. Zeytinyağlı sabuna geçtiğimden beri saçımın temizlendiğşni ve kafamın hava aldıpını hisseder oldum. Ve saçlarım gayet ayarında kuru değil ama tabi sen kadınsın saç şeklimiz aynı değil
11 YorumlaEvet kurutabilir, sabun sonrası krem kullanarak bu sorunu çözebilirsin.
10 Yorumla- +1 yıl
Iyi gelir aksine gürleştirir üstüne doğal içerikli şampuan sür bide
10 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
Ben kullanıyorum ilk başta çok sertti çok zor taranıyodu ama alttan üste doğru tarayınca fazla dökülmiyor bide kremim var sen argan yağı falan da kullanabilirsin yanında diplere uygulamadan saç uçlarına uygula şu an saçlarım yumuşak eskiden öylr değildi 1 seneye yakın kullanıyorum çok az döküldü
00 Yorumla Şaçın saç olmaktan çıkar hiç kullanmadım sabun saçımda ve kullanmamda
10 Yorumla- +1 yıl
Sıcak Su Saçları Kurutuyor
Saçlarl Soğuk suyla yıkamak dağa doğru.
Soğuksu aynı zamanda Saçlara Parlaklık veriyor.
Doğal yöntem00 Yorumla - +1 yıl
Ben de çok kullandim ama yine de şampuan daha iyi
10 Yorumla Bilmiyorum ama dalan sabun kurutuyoe
10 Yorumla- +1 yıl
Aloe veralı sampuan kullan müthiş
14 Yorumla- +1 yıl
Hangi markanın aloe veralı şampuanı?
- +1 yıl
LR bir arastir isterden Alman ürünü şirketin ismi LR
- +1 yıl
Adanada alman ürününü nerden bulayım ben amerikan pazarında vardır varsa :))
- +1 yıl
Bende adanadayim her yerde satilmaz bulamazsin lr iş ortaklarinda var
Ben kullandım saçları çok sert yapıyor
10 Yorumla- +1 yıl
cok sert yapiyor
10 Yorumla Bilakis canlandırır
10 YorumlaHiç kullanmadım
10 YorumlaSaçmalmq😄
00 Yorumla- +1 yıl
Satarım sana tanesi 20 liradan
05 Yorumla- +1 yıl
Benim ki doğal ev yapımı kanka temiz yağdan yapılmış akrabalarım yaparken bizzat şahit oldum
Eski atık zeytin yağı kullananlar var kızartma yağı tarzında olan yağlar var daha şöyle net konuşayım insanların ne olduğunu bilemezsin fare düşer içinde ölür kalır 6 ay içinde erir zaten göremezsin onu sabun yaparlar vs
Bu yüzden bilmediğiniz yerden almayın hele o fabrikalar offf artık yağın içinde yağdan çok herşey vardır emin ol sağlığın için diyorum yoksa git istediğin yerden al para senin karar senin - +1 yıl
Fabrikasyon hiçbirşeye güvenmem kanka
Araştır bir kere öyle kullan ama sonuçta fabrika yani her türlü yağı topluyodur
Zeytinleri ağaçtan silkeleyip yağını çıkarıp güzelim yemeklik yağı sabun yapacaklarını sanmıyorum
Devamını Gör(10)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Sevgili Zeytin Dostları.
İyi bir zeytin sabunu nasıl olmalıdır. Zeytin sabunu saçı ve cildi kurutur mu? Asla Kurutmaz ve oldukça iyi de gelir. Kullanacağımız zeytinyağı sabunu natürel sızma zeytinyağından elde edilmelidir.
Giriş
‘’Güzellik iksiri.”
Beslenmede, eczacılıkta ve güzellik iksiri olarak yaygın bir şekilde kullanılan zeytin ağacı akıl ve zaferin, zeytin dalı barışın, zeytinyağı da saflık ve sadeliğin sembolü olmuştur. Zeytinyağı ayrıca “huzur”, "bereket", "yardımseverlik", “evrensel iyilik” "barış ve birliktelik" kavramlarının simgesi olarak da benimsenmiştir. Antik çağda yeşil zeytin dalı, diğer yeşil bitkiler gibi “Ölümsüzlük ve Yeniden Doğuş” simgesi sayılmıştır.
Zeytin bütün ağaçların ilkidir.
“Olea prima omnium arborum est.”
Naturel zeytinyağı sabunu
Sabun, sodyum hidroksit aracılığıyla yağ ve sabun arasında gerçekleşen bir reaksiyondur.
Piyasadaki sabunlardan farklı olarak, doğal sabunlarda sentetik katkı maddesi yoktur. Doğal sabun; ''sofralık zeytinyağı'', çeşitli bitkiler, bitki suları, soğuk sıkım natürel sızma zeytinyağlı, ezilmiş tohumlar, turunçgillerin kabukları, meyve sebze gibi doğal katkı maddeleri içerebilir. Doğal sabunda sadece cilde yararlı, cildi besleyen katkı maddeleri olmalı. Bu sabunlar eğer herhangi bir renk içeriyorsa bu mutlaka tamamen doğal kaynaklardan elde edilmiş olmalı.
Neden doğal sabun kullanmalıyız? Eğer cildinizde gördüğünüz kırmızılığın, kaşıntının neden ortaya çıktığını ya da cildinizin neden pul pul olduğunu kendinize soruyorsanız, bunun sebebi kullandığınız sabun ya da vücut şampuanlarındaki sentetik katkı maddeleri olabilir. Egzama rahatsızlığı olan birçok kişi, doğal sabun kullanmaya başladıktan sonra bu sorunlarının ortadan kalktığını söylemektedir.
Doğal sabunu piyasadaki diğer sabunlardan daha iyi kılan şey doğal sabunların cildi kurutmamasıdır. Kaliteli yağlardan yapıldığında (örneğin sızma zeytinyağı), doğal sabun daha çok gliserin içerir. Sabundaki gliserin nemlendirici olarak görev yapar. İçerdiği yüksek oranda kaliteli yağların yanında, doğal sabunu diğerlerinden ayıran bir başka özellik de soğuk pres bitki yağları, süt ve bunun gibi eklenen diğer maddelerin de sabunun nemlendirme özelliğini artırmasıdır.
Naturel ürün olmalıdır
Eğer doğal sabun kullanmaya karar verip satın almışsanız ona iyi bakmalısınız. Doğal sabunu yanlardan ve alttan hava akımına izin veren ortamlarda saklayın.
Naturel sızma zeytinyağı yıkama esnasında ciltte bir film tabakası oluşturarak cildin doğal rutubetinin yok olmasını önler ve ciltte yaşlanmayı geciktirici (anti-aging) olarak faydalıdır. Vitamin E, güneş ışınlarına karşı etkin bir filtreleme sağlar, cildi korur ve bir antioksidan olarak hareket eder.
Güvenle hiç tereddüt etmeden kullanınız.
Sağlıklı bir ömür dileklerimle,
Saygılarımla…